Νότης:”Ψήφισα Χ.Α-Αυτούς που έβαλαν ΑΔΙΚΑ στη φυλακή!”-“Δεν είναι πρόσφυγες, έρχονται στην Ελλάδα νταηλίδικα!” (βίντεο)

Κοινοποίηση:
notisfoto-614x377

Σεισμό προκάλεσε για ακόμα μια φορά ο Νότης Σφακιανάκης!

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη του τραγουδιστή σε τηλεοπτική εκπομπή…

Για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες: «Εγώ τα έχω δει, εσείς όχι. Στην Κω, οι άνθρωποι που έρχονται από τη Συρία σχεδόν όλοι είναι νέοι στην ηλικία. Δεν είναι τυχαίο ότι τους φέρνουν εδώ και κάνουν αποθήκη το… μαγαζί μας. Έχουν φύγει από την πατρίδα τους και είναι πολύ καλοντυμένοι, όλοι γνωρίζουν Αγγλικά και έχουν γεμάτα πορτοφόλια. Οι μαγαζάτορες στην Κω ψιλοπλούτισαν από αυτούς. Όταν πας σε ένα ξένο σπίτι, πρέπει να χτυπήσεις την πόρτα και να περιμένεις τον ιδιοκτήτη να σου πει “πέρασε”. Έρχονται νταηλίδικα.

Γιατί δεν ήρθαν οι Ιρακινοί, όταν έγιναν όσα έγιναν στο Ιράκ που ήταν χειρότερα από αυτά που έγιναν στη Συρία; Σίγουρα δεν μπορούν να μείνουν στη Συρία. Φύγανε οι άνθρωποι με τα παιδάκια τους, μπήκαν στις λαστιχένιες βάρκες, μέσα στη θάλασσα, φταίω εγώ; Πρέπει να έχω ενοχές και να αισθάνομαι τύψεις γιατί ο πατέρας και η μάνα πήραν το παιδάκι και το έβαλαν μέσα σε μια βάρκα και ταξιδεύουν στο Αιγαίο και πνίγονται; Να βοηθήσεις, αλλά πόσο να βοηθήσεις; Πρώτα θα βοηθήσουμε το σπίτι μας και μετά τον γείτονα. Εγώ είμαι πρόσφυγας, είναι σκληρό να ξεριζώνεσαι από την πατρίδα σου. Εμείς ήμασταν πρόσφυγες, αυτοί δεν είναι, οικειοθελώς έφυγαν».

«Δεν φταίνε οι άνθρωποι που ξεριζώθηκαν. Είναι ρίψασπις. Ο σημερινός Έλληνας δεν είναι ρατσιστής. Οι άνθρωποι αυτοί γεννοβολάνε, σε λίγο θα γίνει μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος. Δεν υπήρξαν τα 400 χρόνια σκλαβιάς στην Ελλάδα. Η χριστιανική εκκλησία σκλάβωσε την πατρίδα».

Για την Χρυσή Αυγή: «Όχι, δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Έχω ψηφίσει μόνο μία φορά στη ζωή μου και ψήφισα αυτούς που βάλανε στη φυλακή. Πρόσφατα δεν έβαλαν στη φυλακή ανθρώπους οι οποίοι ήταν εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό; Τι προσβολή. Πρώτα πρέπει να τα αποδείξεις και μετά να καταδικάσεις και να φυλακίσεις τους ανθρώπους. Δεν τους φυλακίζεις προκαταβολικά. Δικτατορία, φασισμός. Λένε φασίστες τους φασίστες οι φασίστες», είπε ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος εν συνεχεία δήλωσε πως είναι αντίθετος με την αποφυλάκιση του Ρουπακιά καθώς «όταν έχεις σκοτώσει έναν άνθρωπο, τότε πρέπει να μείνεις μέσα όλη σου τη ζωή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

49 Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ:

    https://m.youtube.com/watch?v=uhIAzOXUOlE

    ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ. ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΑ.

    ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ.

  2. Καλό λαρύγγι, αλλά μυαλό κουκούτσι. Και μόνο η άποψή του για το Χριστό και τη θρησκεία μου, με αναγκάζει να τον λογαριάζω σαν ένα πολύ καλό τραγουδιστή, και μέχρι εκεί. Νότη, καλύτερα να τραγουδάς, παρά να μιλάς.

  3. αντε πανε φαε κανενα κοροτο μην μας ζαλιζεις με ανοησιες με τα γραφωμενα σου δειχνεις οτι εισαι αμορφωτος σταλινοφασιστας γενιτσαρος που δεν δεχετε διαφορετικες αποψεις bill εισαι κλασικος κολημενος λαθρολαγνος ανθελληνας

  4. Σας γλενταει ο κοντος και πονατε…μια χαρα τα ειπε…

  5. ο αμόρφωτος σκυλάς notis είναι χρυσαύγουλο
    σιγά το νέο!….

    1. κι ο αμόρφωτος παπάρας bill είναι συριζαύγουλο
      σιγά το νέο!….

  6. Μπράβο Νότη, συνέχισε ελεύθερα να εκφράζεις τις απόψεις σου!

    Ο Νότης ανήκει στις σπάνιες περιπτώσεις Ελλήνων καλλιτεχνών. Οι περισσότεροι άλλοι είναι οσφυοκάμπτες.

  7. Σε αυτά που είπε ότι δεν ήμασταν σκλαβωμένοι 400 χρόνια στους τούρκους και ότι η θρησκεία σκλάβωσε την Ελλάδα δε συμφωνώ, σε όλα τα άλλα που είπε έχει απόλυτο δίκιο, έτσι ακριβώς είναι.

  8. ειστε μια τριχα απο τα αμελετητα του νοτη

  9. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ!!!!……ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ….Ο ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΡΙΖΕΣ …ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ…..ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΝΟΩ…..Ο ΝΟΤΗΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!!

  10. πολυ σωστος ο νοτης κι τραγουδια που εχει πει πολυ επικαιρα

  11. Αυτες τισ βλακειες να μην ελεγε περι Θρησκειας και οχι σκλαβιας απο τους τουρκους!!!κατα τ’αλλα μια χαρα τα ειπε!!!

  12. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΟΤΗ..ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ..ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ”ΗΞΕΡΕ” ΚΑΝΕΙΣ…
    ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΗΣΟΥΝ,ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ..

    1. αλοιμονο και αν καταλαβε εστω ενας τι ακριβως θες να πεις.

    2. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΕΤΡΑ..ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ..ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟ Το ΚαΚαΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ”ΗΞΕΡΕ” ΚΑΝΕΙΣ…
      ΠΕΤΡΟΒΛΑΚΑΣ ΗΣΟΥΝ, ΠΕΤΡΟΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ..

  13. Ευτυχώς που κάποιος λέει τη γνώμη του χωρίς να φοβάται μην τον διώξουν από τη δουλειά του ή μην τον κάνουν πέρα οι ψευτοφίλοι του.. Σε ζηλεύω Νότη.. Όπως σου είπα και στην πίστα μια μέρα: “Σε λατρεύω όχι μόνο σαν τραγουδιστή αλλά και σαν προσωπικότητα”. Όντως νταηλίδικα έρχονται και αυτό φαίνεται από τις φάτσες τους στα ρεπορτάζ των καναλιών. Νομίζουν ότι τους χρωστάμε κάτι και να μου το θυμηθείτε ότι θα το πάρουν με τη βία αν δεν κάνουμε κάτι. Είπε ο Τσίπρας “ελάτε εδώ, σας θέλουμε” αλλά δεν μας ρώτησε εμάς κανένας.Μάλλον μιλούσε εκ μέρους των οπαδών του και το υπόλοιπο 70% ούτε που το ρώτησε. Υπηρετεί το λαό αυτός ή κάνει αυτά που του προστάζει η τρέλα που κουβαλάει? Και πιστέψτε με η φανατική αριστερίλα του έχει γίνει έμμονη ιδέα. Το παίζει Τσε αλλά θα μας καταστρέψει ο τρελάκιας..

    1. Τι να ρωτήσει, είδαμε και στο δημοψήφισμα που μας ρώτησε και του είπαμε κατά 62% όχι στο μνημόνιο 3, και αυτός από μόνος του, με φασιστικό τρόπο, με το “έτσι θέλω” το έκανε ναι. Σε μια χούντα δεν ρωτάς ποτέ τον λαό, αποφασίζεις μόνος σου και πράττεις.
      Από το 1974 χούντα έχουμε στην Ελλάδα, κοινοβουλευτική χούντα, πάντα αποφάσιζαν για εμάς χωρίς να μας ρωτήσουν, με άλλο πρόγραμμα κέρδιζαν τις εκλογές και άλλα έκαναν μετά, αυτό είναι φασισμός, και τώρα χούντα έχουμε, αριστερή χούντα, 42 χρόνια κοινοβουλευτική χούντα έχει η Ελλάδα.
      Όποιος δεν το βλέπει ή είναι βλάκας, ή δεν θέλει να το παραδεχτεί.

  14. Μπράβο ρε Νότη ΠΑΤΡΙΩΤΗ είσαι και θα είσαι τεράστιος.

  15. 1. o noths apo palia xwreis kamia piesh exei deilosh gia twn eayto toy pws einai a8eos…2.sto parel8on o noths htan forofhgas opws legan oi dhmhsiografoi..3..eixe xalasth poy htan protipo gia toys neoys otan akoloy8hsan to koyremataki me thn faborita…o ka8e an8rwpos einai monadikos elege k oti den toy aresei…..san tragoydisths einai apo toys kalhteroys sthn ellada.exei dikio k mprabo toy k twn tima poy leei pws o dolofonos roypakias den eprepe na bgei pote apo thn fylakh,einai wraios se ayto k egw ths apopseis ayths eimai. alla san an8rwpos apethxe.aytos o MALAKAS exei tragoydish h stella h smhrnia leei oti einai apo metanastes goneis klp klp.loipon Mpastarde noth ta 200eyra poy eblepes sthn kw den htan klemena alla oyte k aforologhta opws esei exeis kanei.einai dika toys perioysia toys.k oso gia thn xrhsh aygh ayto to komma poy anoixta exei pei pws einai KATA THS FARMAKEYTHKHS KANNABHS moy arkei na mhn psifiso pote.

    1. Φοβάσαι μην σου κόψουν την μαστούρα ε;;; Άσε ρε φίλε σε καταλάβαμε, άντε κάνε κανένα τσιγαριλίκι να συνέλθεις, γιατί είσαι σε στερητικό σύνδρομο και δεν ξέρεις τι λες!

  16. ΚΑΙ Ο ΜΑΤΖΙΩΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΒΛΑΧΟ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ?
    ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΚΕΜΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ?

  17. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη τής αμάθειας λέει η παροιμία.
    Παρουσιαστής …….δέν μπορείς όλους αυτούς (λαθρομετανάστες)
    να τούς χαρακτηρίζεις ρίψασπις αντί τού ορθού ριψάσπιδες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΒΟΗΘΕΙΑ πνίγομαι…….

  18. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΤΗ…ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!!ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ’74 ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΟΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΨΟΓΟΣ!!

    1. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ STAR SYSTEM ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ

  19. Συμφωνω σε ολα μαζι του, εκτος απο καποια που αφορουν την εκκλησια.
    Συμφωνω οτι υπαρχουν χρυσοβουλα σε μονες απο τους τοτε σουλτανους, ομως μην ξεχναμε οτι υπηρχαν ιεραρχες ηρωες που εχυσαν το αιμα τους για την πατριδα, και χωρις καποιους απ’αυτους ισως να μη γινοταν επανασταση!

  20. Είπε κάτι που δεν είναι αλήθεια;
    Πραγματικά θαυμάζω το θάρρος της γνώμης του , γνωρίζοντας με τι άθλιο σύστημα έχει να τα βάλει. Μπράβο του !!

  21. Νότη ΕΓΡΑΨΕΣ πάλι!!! ΑΡΧΟΝΤΑΣ και Πατριώτης!!! Άσχετα αν δεν μου αρέσουν όλα τα τραγούδια σου!!!

  22. Ο Νοτης ειναι ο μονος πατριωτης καλλιτεχνης που λεει τα πραγματα οπως ειναι εξω απο τα δοντια. Τον μισουνε ολα τα τσιρακια των media επειδη εχει τα @ρχιδια να λεει την αληθεια αλλα και να εμψυγχωνει και να ανεβαζει το ηθικο των Ελληνων. Νοτη συνεχισε μη μασας, οι πραγματικοι Ελληνες ειμαστε μαζι σου.

  23. Εχει δικιο ο Νοτης στους περισσοτερους λαθρο εχουν βρεθει πανω τους πανακριβα κινητα laptop και πανω απο 3000 € να εχουν μαζι τους , ενω για την Χ.Α. τα λεει ολα τα φωτοακουστικα βιντεο Μπαλτακου που εδωσε ο Κασιδιαρης και εθαψαν επιμελως οι Σαμαρικοι και cia καθως και τον παναθηναϊκακια Ντογιακο και της εντολες Σαμαρα ψιλε θελω να τους γ@μησετε ολους κ.α. , μονο να αφησουν αυτα που ξερουν οι επιορκοι πολιτικαντηδες vs δικαστες τα περι φασισμου

  24. Εχει δικιο ο Νοτης στους περισσοτερους λαθρο εχουν βρεθει πανω τους πανακριβα κινητα laptop και πανω απο 3000 € να εχουν μαζι τους , ενω για την Χ.Α. τα λεει ολα τα φωτοακουστικα βιντεο Μπαλτακου που εδωσε ο Κασιδιαρης και εθαψαν επιμελως οι Σαμαρικοι και cia καθως και τον παναθηναϊκακια Ντογιακο και της εντολες Σαμαρα ψιλε θελω να τους γ@μησετε ολους κ.α. , μονο να αφησουν αυτα που ξερουν οι επιορκοι πολιτικαντηδες vs δικαστες

  25. Δέν μού είναι ιδιαίτερα συμπαθής σάν καλλιτέχνης,αλλά σέ τί από αυτά πού είπε διαφωνείτε κάποιοι;

  26. Τώρα θέλω 50 ανθέλληνες, εαμοβούλγαρους, κωλοτέχνες, σερί για να στανιάρω.

  27. ο νοτης ομως χριστιανουληδες ειπε οτι ειναι αθεος και οτι δεν υπαρχει χριστουλης και παναϊτσα (για οσους δεν ειδαν την εκπομπη)

    1. “Anonymous” κοψε να γραφεις σχολια συνεχως κατα του Νοτη. Οσο για το σχολιο σου ειναι ακυρο. Ο Νοτης ειναι χριστιανος και το εχει αποδειξει μεσω των τραγουδιων του.Πηγαινε ακουσε τα λογια και θα το καταλαβεις. Αντε τωρα ρουφα το αυγο σου.

  28. Έλληνα πατριώτη Νοτη μπράβο!!Αληθινός λόγος και πατριωτικός!Τέτοιους βουλευτές και πρωθυπουργούς έχει ανάγκη η Ελλάς!

  29. ΜΑΓΚΑΣ ο ΝΟΤΗΣ!και δεν ειπε τπτ κακο για κανεναν. Οσοι ειδαμε χθες την εκπομπη τα λογια του ηταν απλα κατανοητα σταρατα χωρις υπεκφυγες και τζιριτζαντουλες ΙΣΩΣ γι’αυτο χαλαει μερικους! Μακαρι να χαμε τα @#*ιδια να μιλαμε ολοι τοσο ΝΤΟΜΠΡΑ οπως ο ΝΟΤΗΣ!Σταματηστε να ριχνεται χολη εναντιον του μερικοι “εξυπνοι”, βγαλτε τις κομματικες παροπιδες και καντε τον κοπο να σκεφτειτε λιγο αντικειμενικα σαν απλοι εξωτερικοι παρατηρητες και τοτε θα δειτε οτι ο ΜΑΓΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΝΟΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΩΣΤΑ!!!!

    1. Αντε ρε γιουσουφακι τωρα κι εσυ!Μακαρι και να ειχαμε ολοι το σθενος του Σφακιανακη.Μαγκας και πατριωτης ηταν και θα ειναι παντα. ΑΠΛΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

  30. ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΟΤΗ ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ Χ.Α.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

    1. Μιλησε και η Φασιστερη – Προοδευτικια! @11:20

  31. Θα χύσουν κάποιοι πάλι τη χολή τους.

    Μέχρι και τα μεσημεριανάδικα με τις “κατίνες” θα βγουν να κάνουν σχόλια,
    όχι γιατί καταλαβαίνουν αυτά που είπε ο Νότης ή γιατί έχουν αντίρρηση με
    αυτά (σιγά μην τις ένοιαξε???) αλλά μπας και τσιμπήσουν κανένα “νούμερο”
    τηλεθέασης.
    Και αύριο Σαββατόβραδο μπορεί να περάσουν και από το μαγαζί του Νότη να
    να πιούνε τα ποτάκια τους και να ρίξουν κανένα τσιφτετέλι.

Comments are closed.