Παντελής Παντελίδης: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές για την Μίνα και την Φρόσω (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mina-froso

Η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα, ήταν 2,72 γραμμάρια ανά λίτρο. Η πληροφορία αυτή σόκαρε τους πάντες και έκανε τους ειδικούς να υποστηρίζουν ότι βρισκόταν σε μισολιπόθυμη κατάσταση. Έτσι, αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα της υπόθεσης.

Μια νέα παράµετρος στην υπόθεση είναι και η πληροφορία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας Κυριακάτικη εφημερίδα, σύμφωνα με την οποία υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ βρέθηκε και στα δείγματα αίματος που ελήφθησαν από τα δύο κορίτσια που επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είχαν πιει περίπου όσο και ο τραγουδιστής, αν και η ποσότητα αλκοόλ που ανιχνεύεται διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό.

Αυτό σημαίνει αν τελικά επαληθευτούν αυτά τα στοιχεία στην δικογραφία, ότι και τα τρία παιδιά που ήταν στο αυτοκίνητο ήταν κυριολεκτικά σε πολύ άσχημη κατάσταση. Έτσι είναι πολύ πιθανό να μην υπήρχε ούτε έλεγχος συνείδησης, ούτε έλεγχος λογικής και κατά ένα τεράστιο ποσοστό μπορεί κυριολεκτικά να τους ξύπνησε το τρομερό δυστύχημα.

Ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαµπος Λυκούδης, µε μια λιτή δήλωση το βράδυ της Πέµπτης είπε ότι λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο Παντελίδης, ήταν αδύνατον να οδηγούσε αυτός.

Θέση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση µε τα συµπεράσµατα της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα αποτελέσµατα των δειγµάτων DNA που πάρθηκαν, τα οποία “δείχνουν” ως οδηγό τον 32χρονο τραγουδιστή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. το αλκοολ νομιμο και στα σουπερ μαρκετ σκοτωνει κοσμο και κοσμάκη καθε χρονο, η κανναβη παρανομη , ειστε για γελια

  2. Είναι γεγονός ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης το αυτοκίνητο γιατί ήταν πολύ πιωμένος όπως βρέθηκε και στις αιματολογικές εξετάσεις με 2,72% αλκοόλ στο αίμα του. Με αυτή την ποσότητα αλκοόλ δεν μπορεί κανείς ούτε να οδηγήσει, αλλά ούτε και να φθάσει μέχρι το αυτοκίνητο. Οπότε ή οδηγούσε κάποια από τις κοπέλες, λογικά η Φρόσω, γιατί η Μίνα βρέθηκε δεμένη με τη ζώνη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ή κάποιο άλλο άτομο το οποίο τράκαρε το αυτοκίνητο, αλλά ο ίδιος δεν τραυματίστηκε και απομακρύνθηκε από το σημείο χωρίς να γίνει αντιληπτός. Το ότι βρέθηκε DNA του Παντελίδη στο αυτοκίνητο είναι λογικό γιατί μέχρι πριν πάει στο σπίτι εκείνο όπου έπαιζε χαρτιά και ήπιε πολύ, το οδήγησε εκείνος, ήταν λογικό λοιπόν να βρεθεί DNA δικό του και στο τιμόνι και στις ταχύτητες και στη θέση του οδηγού. Αυτό που είναι περίεργο και προκαλεί υποψίες για μαγειρέματα εξετάσεων είναι το ότι δεν βρέθηκε άλλο DNA στη θέση του οδηγού, τη στιγμή που το αμάξι το οδηγούσε ο Ρέμος μέχρι πρότινος και ήταν ακόμη ιδιοκτήτης του. Δεν μπορεί λοιπόν να μη βρέθηκε DNA του Ρέμου στη θέση του οδηγού. Το ότι δεν βρέθηκε βάζει υποψίες σχετικά με την αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων των εξετάσεων DNA κλπ. Επίσης θα έπρεπε να βρεθεί και DNA της Φρόσως Κυριάκου ή άλλου γιατί εκείνο το πρωί στο τροχαίο δεν οδηγούσε ο Παντελίδης, γιατί δεν ήταν δυνατόν να οδηγήσει το αμάξι λόγω μέθης. Επειδή είπαν πώς δεν βρέθηκε άλλο DNA ούτε του Ρέμου, ούτε άλλου οδηγού στη θέση του οδηγού, εύκολα κανείς βγάζει συμπέρασμα ότι γίνεται κάποιου είδους συγκάλυψης ατόμων και αυτό οδηγεί σε σκέψεις για την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας που προκάλεσε το θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Η οικογένεια και οι φίλοι και θαυμαστές του θα έπρεπε ίσως να κινηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση και να ζητήσουν περισσότερη έρευνα πάνω στην πιθανότητα δολοφονίας του. Γιατί αν όπως λένε ήταν και τα κορίτσια το ίδιο μεθυσμένα με τον Παντελίδη, τότε κάποιο άλλο άτομο οδήγησε το αυτοκίνητο και το έριξε στο γκρεμό για να σκοτωθεί ο τραγουδιστής και οι τρεις που ήσαν στο αυτοκίνητο μεθυσμένοι δεν κατάλαβαν τι γινόταν. Πρέπει να αναζητηθεί το άτομο που οδηγούσε το αυτοκίνητο τη στιγμή του «τροχαίου» γιατί υπάρχει πιθανότητα να ευθύνεται εγκληματικά για τη δολοφονία του Παντελίδη.
    T. Δημητρόπουλος

    1. Πολύ σωστά τα λες. Αφού λένε ότι και οι τρεις ήσαν μεθυσμένοι, πρέπει να αναζητήσουν τον τέταρτο που ήταν και οδηγός του τζιπ εκείνο το πρωί. Αλλά συγχρόνως πρέπει να γίνουν έρευνες και για τα άτομα που ήταν στο σπίτι που βρισκόταν ο Παντελίδης και ήπιε τόσο πολύ. Και να ερευνηθεί αν ήπιε από μόνος του ή δια τη βίας, γιατί τόσο πολύ ουίσκι μου φαίνεται αφύσικο να το ήπιε κάποιος με τη θέλησή του όταν γνωρίζει κιόλας ότι έχει μεγαλοκαρδία. Το κακό είναι ότι αυτό το γνώριζαν και οι άλλοι γιατί το ανέφερε ο ίδιος στις συνεντεύξεις του.
      Σιδερής

      1. Άμα χάσεις και εσυ 30000 να σε δω ποσό θα πιεις….Τόσα ακούγεται πως έχασε..

  3. εδω η χωρα μας χανεται και εμεις ασχολουμεθα με τον παντεληδη

  4. Όπως γράφει και ο πρώτος φίλος κάτω ο τύπος ήταν σκνίπα και σακάτεψε τις δύο κοπέλες. Από την στιγμή που το DNA του μπεκρή ήταν και στο τιμόνι και στο λεβιέ και ΔΕΝ ΗΤΑΝ των άλλων δύο κοπελιών είναι δεδομένο το ποιος οδηγούσε και το ποιος θα αποζημιώσει ποιον. Τώρα το επίπεδο της μάνας του από την συμπεριφορά της και μόνο φαίνεται…

  5. ΑΙ! ΣΙΧΤΙΡ! ΜΕ ΤΙΣ 2 ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ,ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ??

  6. Για να καλύψουν τη Φρόσω τα λένε αυτά, ότι δήθεν είχαν πιεί το ίδιο με τον Παντελίδη. Αφού πρώτα διέσυραν τον τραγουδιστή που δεν οδηγούσε τελικά το αυτοκίνητο αυτό, τώρα που τα βρήκαν σκούρα για να καλύψουν τη Φρόσω είπαν ότι είχε πιεί κι εκείνη πολύ, ενώ στην αρχή δεν έλεγαν τίποτε. Είναι φανερό ότι αυτό που γίνεται είναι συγκάλυψη της δολοφονίας του Παντελίδη

    1. Καλή η προσπάθεια αλλά είναι μάταια. Έχουν βρει τα αποτυπώματα του Παντελίδη στο τιμόνι και στο λεβιέ. Αντιθέτως δεν βρέθηκαν της Φρόσως. Σε ένα δικαστήριο μετράνε μόνο τα στοιχεία και όχι οι εικασίες. Μην προσπαθείς λοιπόν να μας πείσεις οτι είμαστε ελέφαντες.

      1. χαλαρωσε ρε νεοελληνα που την ειδες και CSI MIAMI……..

  7. Δηλαδή το αλκοόλ έτρεχε απο τα αυτιά του – ο ΠΠ με την αμαξάρα και την μαγκιά σακάτεψε τις κοπέλες ….. κατά τα άλλα η μάνα του ζητά και τα ρέστα – α ρε κάτι μαλακίες …

Comments are closed.