Το ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ κορμί και η ΕΡΩΤΙΚΗ αμαρτία που ακούει στο όνομα Τζέμα…(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
16105gemma1

Φιλήδονη, σέξι, παθιασμένη και τις περισσότερες φορές χωρίς ηθικές αναστολές είναι οι ρόλοι που υποδύεται η πληθωρική Τζέμα Άρτερτον παίζοντας …κοινό και κριτές στα μικρά τα δαχτυλάκια της. Η αλήθεια είναι ότι τα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά στον διεθνή τύπο πληρώνουν αδρά να έχουν την ακαταμάχητη Τζέμα στημένη σε καυτές πόζες.

Κολασμένο κορμί , λένε οι Βρετανοί όταν αναφέρονται στην ίδια. Ερωτική αμαρτία την βλέπουν οι σκηνοθέτες όπως ο Μάικ Νιούελ στο έργο ο Πρίγκιπας της Περσίας , αλλά μετά το ρόλο της δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ στην τελευταία περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Quantum of Solace» η φήμη της άρχισε να εξαπλώνεται επικίνδυνα στον ανδρικό πληθυσμό . Τελευταία της δουλειά είναι η ταινία ‘’Η άλλη Μποβαρί΄΄ σε σκηνοθεσία της Αν Φοντέν.

Η ίδια έχει αυτοσυστηθεί κάπως έτσι: «Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ σεξουαλικό άνθρωπο. Οι φίλοι μου μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό» gemma-arterton-sube-la-temperatura_6p67 gemma-arterton-sube-la-temperatura_t6dh gemma-arterton-sube-la-temperatura_xt97


Gemma Arterton – Byzantium (2012) – 1080p από Warm-And-Ready

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: