ΦΩΤΟ ΣΟΚ! Μείναμε με ανοιχτό το στόμα! Η Τζούλια Αλεξανδράτου αφαίρεσε τη σιλικόνη!

Κοινοποίηση:
tzoulia1

Ξεχάστε την Τζούλια Αλεξανδράτου με τις καμπύλες και το εκρηκτικό μπούστο. Σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει τα τελευταία χρόνια η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια ροζ DVDs και έτσι μαζί με τη νέα αρχή, θέλησε να τολμήσει και μια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η ίδια πριν λίγο καιρό αφαίρεσε τη σιλικόνη που είχε βάλει στο στήθος της, καθώς όπως έχει παραδεχτεί την ενοχλούσε. Θέλοντας μάλιστα να ενημερώσει τους followers της, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της να φορά μπικίνι και να απολαμβάνει τον καυτό ήλιο του Μαϊάμι. Αυτό μάλιστα που προκάλεσε αίσθηση ήταν ότι ήταν πιο αδύνατη από ποτέ.

Δείτε στην φωτογραφία τη νέα Τζούλια

tzoulia2

youweekly.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εγω προσευχομαι γι αυτην την κοπελα κ χαιρομαι που ο θεος την φωτισε.Ευχομαι να εξομολογηθει κι ν αλλαξει σελιδα της ζωης της

  2. Εύγε στην κοπέλα. Χρειάζεται κουράγιο, αποφασιστικότητα, φώτιση από τον Θεό και καλούς ανθρώπους γύρω σου για να κάνει κάποιος μία νέα αρχή στην ζωή. Καλή συνέχεια στο νέο της ξεκίνημα.

    1. Δηλαδή εσύ τώρα τη πίστεψες; Ε, τότε πίστεψε και τον Τσίπρα που σου λέει ότι είναι καλός αριστερός και θα αλλάξει την Ευρώπη. Εκτός κι αν είσαι η ίδια η Τζούλια και μπήκες να παινέψεις τον εαυτό σου.

  3. Γύρισε σελίδα στη ζωή της. Μέχρι την επόμενη πρόταση για τσόντα. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Comments are closed.