Tα έδωσαν ΟΛΑ! Μενεγάκη- Ματέο σε «καυτές» ερωτικές περιπτύξεις! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
169

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο. Η παρουσιάστρια του Alpha, που διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της με την εγκυμοσύνη της, συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο.

Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και μάλιστα δεν διστάζει να είναι διαχυτικό ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις του. Ο φωτογραφικός φακός του Hello! και του OK! τους απαθανάτισε σε τρυφερά στιγμιότυπα.

Η Ελένη και ο Ματέο αντάλλαξαν φιλιά και αγκαλιές αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.
60

61

62

63

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Σκουπίδια Βορείων Προαστίων.

  2. Θα παει στον επομενο,η διαφορα ειναι οτι σαν αγνωστη τους τα επαιρνε,ενω τωρα σαν γνωστη,τους τα ακουμπαει!

  3. Ελενίτσα Όταν θα στην φορέσει, όχι αυτή που πήγε το πονηρό σου μυαλό, την άλλη τότε θα τρέχεις στον πρώην σου να σε σώσει. Ρώτα και την Άντζελα τι της έκανε και κράτα «πισινή».

Comments are closed.