ΑΓΡΙΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ και φράσεις ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ σε…ανάλαφρη εκπομπή που ξαφνικά ο “παρουσιαστής” – τηλεπωλητής προϊόντων ομορφιάς…”κόπτεται” για τις τηλεοπτικές άδειες: «Είστε φασισταριά, …βρε ηλίθιε» – «Ντροπή σου» – «Βούλωσέ το επιτέλους»!

Κοινοποίηση:
menios-fourthiotis

Άγριος καβγάς ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής… του Μένιου Φουρθιώτη, μεταξύ της δημοσιογράφου Τάνιας Ιακωβίδου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη και Ελένης Αυλωνίτου. Θέμα συζήτησης ήταν, όπως είναι πολύ φυσικό τις τελευταίες ημέρες σε όλες τις εκπομπές, η ψήφιση της τροπολογίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον βουλευτή αν υποστηρίζει ότι τα κανάλια είναι παράνομα και ο ίδιος απάντησε “ναι”. Από εκεί και πέρα οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ τους στο κατακόρυφο, με την Τάνια Ιακωβίδου να εξοργίζεται με αυτά που άκουγε από τον Γιάννη Σηφάκη.

«Είστε η πιο διαπλεκόμενη κυβέρνηση όλων των εποχών. Πετάτε στον δρόμο όλους αυτούς τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Φασισταριά είστε, φασιστοειδή υποκείμενα», είπε μεταξύ άλλων η Τάνια Ιακωβίδου, ωστόσο, εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο όταν ο Γιάννης Σηφάκης της είπε “τόσο πολύ καίγεστε;”, με την ίδια να απαντάει: “Καίγομαι βρε ηλίθιε για όλους αυτούς που θα μείνουν άνεργοι”. «Ντροπή σου, ντροπή σου, υπερασπίζεσαι την ανομία και την διαπλοκή», απάντησε ο Γιάννης Σηφάκης και εκεί ο Μένιος Φουρθιώτης αναγκάστηκε να πάει σε διαφημίσεις, καθώς οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Δυστυχως ετσι ειμαστε εμεις οι Ελληνες ,φωναζουμε μονο οταν η φωτια αρχιζει να καιει το δικο μας σπιτι,οταν καιγονται τα σπιτια των διπλανων μας δεν μας νοιαζει!

  2. ρέ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ιακωβίδου , γιά τά μηνμόνια ΔΕΝ εβγαλες κουβέντα γιά τά ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ των μπομπολα-αλαφουζου-κυριακου ξεσκίστηκες μωρή κομπλεξική ξανθιά- αντε πλύνε τά σωβρακα του αντρα σου ΧΑΖΟΒΙΟΛΑ κ ασε την πολιτική

  3. και κλεινει (ο θεος να τον κανει) δημοσιογραφος με την ατακα : ” παρακαλω οχι τετοιες εικονες στην τηλεοραση” !!!

  4. Χα χα! Ξεκατινιασματα!
    Για τα σκυλια ειναι ο συριζα, αλλα η Ιακωβιδου τι μιλαει;
    Ξεχναει οσα εκανε ο πρωην αρχηγος της ο γκαβομεσσηνιος;

    Υ.Γ. Σοβαρο καναλι το Ε! Την Παπακωστα τη γραφουν Παπακωστοπουλου!
    Χα χα!

  5. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο υπάλληλος του Σόρος Αλέξης είναι τα χειρότερα φασιστόμουτρα.Στην κατοχή όλα αυτά τα καθίκια του ΣΥΡΙΖΑ θα φόραγαν κουκούλες και θα έστελναν κόσμο στο εκτελεστικό απόσπασμα.

  6. ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΣΟΝΤΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ . Ε > Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ .

  7. καλα σου ειπε ρε μπουχεσα φασισταρια του κερατα ειστε

Comments are closed.