ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ- “ΝΑ ΓΙΑΤΙ έφυγα από το EXTRA 3”

Κοινοποίηση:
999999

Διαβάστε την ανακοίνωση του ίδιου που εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του…

“Με μεγάλη λύπη αποχαιρέτησα απόψε όσο πιο διακριτικά μπορούσα το ΕΧΤΡΑ και το αγαπημένο μου ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Απο σήμερα Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου μετά απο απόφαση του σταθμού αναλαμβάνει τα ηνία του ο Κυριάκος Βελόπουλος στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία. Ευχαριστώ την ιδιοκτησία του σταθμού για τη πρόταση του να παραμείνω συμπαρουσιαστής του δελτίου και να συνεχίζω τη παρουσίασή του Δευτέρα και Σάββατο βράδυ.

Για να διευκολύνω τον άνθρωπο που με στήριξε, μου εμπιστεύτηκε για μεγάλα διαστήματα τη πρωινή εκπομπή του Ε αλλα και το Αποκαλυπτικό δελτίο καθώς και για την άριστη σχέση που έχουμε, αποφάσισα να αποχωρήσω απλά γιατί δεν αισθανόμουν καλά.Πιστεύω ότι έπραξα το σωστό ,το αντρίκιο και το τίμιο.

Οι σχέσεις με την ιδιοκτησία απο τη πλευρά μου τουλάχιστον θα συνεχίσουν να είναι άριστες και αληθινές.Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου δημοσιογράφους , τεχνικούς και διοικητικό προσωπικό για τη πολύτιμη βοήθειά τους. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες απλούς τηλεθεατές που έδιναν το παρόν κάθε βράδυ. Να είστε όλοι καλά με υγεία.Και μη ξεχνάτε. Πάνω απ΄όλα μαχητές.
Συνεχίζουμε….”

Αντώνης Μυλωνάκης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ και ο Αντώνης Μυλωνάκης από το ΕΧTRA 3! Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο κανάλι του Περιστερίου!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ , ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ .ΑΝΤΩΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ , Η ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ .

    1. Να σου κανει μια αγωγη,για να κλαις στα δικαστηρια παρταλι μογγολοπιθηκε σταλινοφασιστα.
      Και οταν μιλας για φασισμο να φτυνεις την ασχημοφατσα σου στον καθρεφτη.Μαστουρωμενο Μιασμα

      1. ειπε ο φασιστας κασιδιαρολαγνος και ξαναμπηκε στη σπηλια του…

      2. χαχαχα δικος σου ειναι κι αυτος, χρυσαυγιτης… βριζεστε και μεταξυ σας, ναζιστακια της φαπας

  2. Κρίμα ρε Αντώνη κι ήσουν η Τελευταία Ελπίδα μας. Κάθε τυχερός που κατάφερνε να <> στην Εκπομπή Σου και να ματώσει τη ψυχή Σου με το Δράμα Του είχε πάντα με την παρέμβασή Σου στον διαχρονικό, άξιο κι ιδανικό εγγυητή της Δημόσιας Υγείας πρόεδρο του Ι.Σ.Α. Γ.Πατούλη το χρειαζούμενο φάρμακο που του αρνιόταν ο απλήρωτος Ασφαλιστικός Οργανισμός του.Ήσουνα πάντα πλά’ι’ στο δοκιμαζόμενο λαό, ορκισμένος κι ανυποχώρητος υπερασπιστής των καταπατημένων δικαιωμάτων του,ελπίζω κι ο Διάδοχός Σου να αποδειχτεί Αντάξιός Σου.

  3. παμε γερα αντωνη γνησιος λεβεντακας κρητικος.τοσα χρονια με μισθο δημοσιου μετεπειτα το σοβαρο εφαπαξ με τη συνταξη την καλη και συναμα και καποιους μισθους απο καναλια ραδιοφωνο εφημεριδες.παμε γερα στο πλευρο του φτωχου και του πολιτη.και μη μου πει κανεις για πτησεις και ελικοπτερα γιατι δε νομιζω να πηγες σε καποιον πολεμο το πολυ πολυ να εκανες τιποτα θεληματα πλουσιων,για να ξερουμε τι λεμε

Comments are closed.