Γι αυτό ξεχωρίζει ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Αϊβατίδης! ΔΕΙΤΕ τι έγραψε στο προφίλ του στο facebook! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
aivatidis

Ο βουλευτής σχολίασε την επικαιρότητα αναφερόμενος στην κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία, πράξη καταδικαστέα, που  προήλθε σύμφωνα με τα λεγόμενα των Τούρκων από την παραβίαση του εναέριου χώρου της. Η ελληνική αεροπορία αντιμετωπίζει αυτό το φαινόμενο καθημερινά, όμως δεν κατέρριψε ποτέ κάποιο αεροσκάφος.

Η Χρυσή Αυγή εκφράζει την βαθιά θλίψη της για την απώλεια της Ρωσίας, όπως και για την απώλεια εκατοντάδων ψυχών με την ρίψη του ρωσικού επιβατικού πριν από λίγο καιρό. Η Ρωσία δίνει την μάχη της για την πάταξη της ισλαμικής απειλής.

Η Ελλάδα οφείλει επισήμως να καταδικάσει τις εχθρικές αυτές πράξεις και ο Έλληνας πρέπει να γνωρίζει πως το ομόδοξο, ορθόδοξο Έθνος της Ρωσίας ιστορικά ήταν δίπλα μας και θα παραμείνει.

 ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

aivatidis1aivatidis2aivatidis3

 

Συγκλονίζει Χρυσαυγίτης βουλευτής με Ρωσίδα γυναίκα: “Μια γροθιά με τον Πούτιν για τη συντριβή των βαρβάρων”. Μήπως σωθήκαμε; Φεύγουν από Τουρκία και έρχονται στην Ελλάδα οι Ρώσοι τουρίστες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Μην ξεχνάτε οτι η γυναίκα του βουλευτή της ΧΑ είναι Ρωσίδα.Χιλια Μπράβο

  2. Ου να χαθείτε κάθεστε και μαλώνετε σα τα σκυλιά…..το πείσμα και οι εμμονές σας ξεπερνάν και τα γαιδούρια….κολλημένοι αριστεροί(στα φράγκα)μόνο στην Ελλάδα κρίνεται και πληρώνεστε απο τους δεξιούς….να γιατι δεν μιλάει ο Αρχηγός…σε ποιους να απευθυνθεί ,σε βρωμόμυαλους και @@νόψυχους???? καταντήσατε “εθνικοί κίνδυνοι” ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟ ΕΛΛΗΝΑ!ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

  3. Αυτός ο κύριος Ηλίας Κασιδιάρης , που στο κάλο ευρίσκεται να κάνει λόγο για τις εξελίξεις , έστω και από το περιστύλιο της Βουλής?

    1. @Ιστορικος: Τον ηλίθιο παριστάνεις ή τον πανηλίθιο;

      1. Ρε μεγάλε , έχεις να μας δώσεις απάντηση? Άσε τις μαγκιές

        1. Που να δώσει απάντηση ρε μπαγλαμα;Ρώτησες τίποτα και δεν το καταλάβαμε; Μια κοτσάνα πέταξες που ούτε ξέρεις και γιατί. Ότι εσκισες τον Κασιδιαρη τώρα και τον ξεβρακωσες νομίζεις με την κοτσάνα σου;

        2. @Ιστορικος: Επειδή ρε πανηλίθιο υποκείμενο, πήρε μερικές μέρες άδεια και λείπει από τη βουλή.

  4. Μούγκα ο Νικολάκης. Γιατί άραγε; Αν ξεχωρίσει ο Αιβατίδης θα τον παραμερίσει και αυτόν. Αλήθεια πόσα ένσημα έχει; Πώς συντηρεί τον εαυτό του τόσα χρόνια;

  5. Χιο βιαστηκες, η χ.α. εχει δεκαδες αρθρα για την προσεγγιση με την Ρωσια, παντα με ορους συνεργασιας οχι υποταγης.

  6. Αϊβατίδη τον κόκκινο στρατό μην ξεχνάς.Ξέρεις αυτόν που ένα Μάη μπήκε στο Βερολίνο και σας έκανε την κωλοτρυπίδα σαν κρατήρα ηφαιστείου!

    1. Άκου Meligalas1944 !
      Μάλλον πρόκειται για μεγάλο αριστεροάπλυτο Melimalaka !
      Ασυναρτησίες όπως λένε όλοι οι αριστεροταλιμπάν ισλαμολαθρολάγνοι προδότες της Ελλάδας.

    2. Το δικό σου γκρόβερ, το έχεις δει διανοιγμένο, σκατόσκυλο-παρτάλι του σόρος,ειδικά μετά το Γράμμο -Βιτσι;

      1. Γελάω με το Μελιγαλά1944 που έγραψε…πρωτα θέλω να ξεκαθαρίσω οτι βρισκόμαστε το 2015-16 και οχι το 1944…..δεν επαναλαμβάνονται αυτά.τωρα ο κομμουνισμός έχει πεθάνει…αργοπεθαίνει ο Κομμουνισμός της Κίνας, Κούβας και Βιετνάμ..για τη Βορεια Κορεα δεν το γνωριζουμε αλλά σύντομα….Αδελφέ….μην συγχήζεσαι….ο Πουτιν οταν θα μπεί στο Βερολίνο…θα πάει με το Σταυρό του Χριστού και οχι με το σφυροδρέπανο…Επισης ιδιος ο Πουτιν ζήτησε συγγνωμη και αναγνωρισε τη κομμουνιστική θηριωδία-γενοκτονία μέσα στη ΕΣΣΔ (Σοβιετική Ρωσία)…απο τοτε έχει δημοτικοτητα πάνω απο 70% ο Πουτιν…γι’αυτο μην λες ασυναρτησειες για τη Χρυση Αυγη.αν τα εμαθες τα νεα το εσωτερικο κκε δηλ ΟΑΚΚΕ διαδηλωσε κατα του Πουτιν και της Ρωσιας παρομοιαζοντας με ΝΑΖΙ-Χιτλερ….βρες το και κουρεφτοοοοο…..γι’αυτο ασε τα πηγαδια…που ελπιζεις….να ξεκολλησεις λιγο..απο αυτα…ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΤΟΥ ΣΟΥ ΣΚΑΣΕΙ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ Η ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ

    3. Πάντως για να ξέρεις μη το έχεις άγχος, αν πεθάνεις δε θα μας λήψεις.

    4. Καιεσύ μην ξεχνάς τον Γράμμο και το Βίτσι …. μόλις ακούτε τις λέξεις τρέχετε γιά καινούριο σώβρακο

    5. Αφού θεωρείς πως ξέρεις έστω τα βασικλα της ιστορίας σίγουρα θα ξέρεις πως οι μελιγαλαδες γενάνε Μαγγανάδες!!!Αν δεν ξέρεις μπες και διάβασε και μετά βούλωσε το κωλοστομα σου για να μην εχεις την ιδια τύχη.

    6. Εσύ είσαι Ρώσος κομμουνιστης η από Ελλάδα; Στο λέω γιατί ξεχνάς πως ο πατερουλης συμφώνησε να φάει ναπαλμ ο παππουλης σου επειδή όταν ο κόκκινος στρατός πολεμουσε τους ναζί, εκείνος έβγαζε αναμνηστικες με τη γκεσταπο. Ναπαλμ που έφτιαξαν αυτοί που τώρα δίνεις κωλο. Μα λακα μνημονιακε με τον μαυραγοριτη παππού που θα μιλήσεις και για ναζί. Ουστ αλβανοπουσταρια ένα ένα, προσκυνημενοι

  7. ayta επρεπε να ταΕΧΕΙ πει ο επισημος εκπροσωπος τυπου του κοματος POY EDV K 2 MERES ειναι εξαφανισμενος

  8. επρεπε να περασουν δυο μερες για να υπαρξειαπο πλευρα χρυσης αυγης επισημη στηριξη στη ρωσια για το εγκλημα των τουρκων…που ειναι ο λαλιστατος κασιδιαρης 2 μ,ερες τωρα????

    1. Μάλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
      Ή μήπως ξέρεις και λες βλακείες ;
      Ρε σούργελο η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που υποστηρίζει τη στροφή της Ελλάδος προς τη Ρωσία εδώ και χρόνια.

    2. @xxx: Με πόσα διαφορετικά ονόματα γράφεις, ξεφτιλισμένο μαρξιστικό απόβλητο;

  9. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ…….

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ……..

Comments are closed.