ΔΕΙΤΕ τι είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kasidiaris

Κασιδιάρης σε τηλεοπτικό σταθμό: Ο ελληνικός λαός δεν έχει βιώσει ακόμα τις επαχθέστατες συνέπειες αυτού του μνημονίου, γι’ αυτό ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

60 Σχόλια

  1. ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!!!!ΤΡΕΜΗ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ”ΒΓΑΛΤΟ ΒΓΑΛΤΟ”
    γιατι καλε;;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. Τα λαμογια οι τρυπιεs καποτεs τα αιδοιοπανα που σπερνουν βρωμα μποχα και χολη ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥ ΚΑΣ ΤΗΝ ΨΩ…ΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!Γ@ΜΗΣΙ Γ@ΜΗΣΙ στιs περιστεροχεσμενεs τρυπιεs κυλοτεs και στα π@υστρακια του δειμωκρατοικου τωξου κοριτσια ρουφηξτε την ΠΟΥ….ΤΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ο ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΑΓΑΛΙ-ΑΓΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ , ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ !!!

  4. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ Η Χ/Α ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ Κ ΕΝΑΝΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ ΣΥΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ? Η Χ/Α Η Η Ν/Δ ΤΟΥΣΑΜΑΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ; ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΤΟ Ο Χ Ι ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ν Α Ι ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ?

  5. Το όνομα του αλλοφυλου ¨ πρωθυπουργού ¨ το μάθατε ;
    Γιατι μαλώνετε ;
    Φάνηκε φως στην άκρη του σκοτεινού τούνελ . Οι πλειοψηφία των Ελληνων τους έγραψαν κανονικά ΟΛΟΥΣ .
    Πόσοι ειναι οι παράνομοι εισβολείς που ψήφισαν ξέρετε ;

    Τωρα , όσοι εχουν νεύρο , ας προχωρήσουν σε ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ και ολα τα αλλα ειναι ραγιοκουβέντες ηλιθιων ψηφοφόρων .
    Ο μηχαλολιακος χαφιές ήταν και χαφιές παρέμεινε . Οι αλλοι ομως ; Οι υπόλοιποι του μαντριού του γιατι δεν τινάζουν στον αέρα το μαντρι ; Η Πατριδα , το Εθνος δεν προηγείται ;
    Ούτως η άλλως θα πεινασουμε , ας κάνουμε καλη χρήση των κωλο ευρώ οσο έχουμε καιρο , αντι να τ´ ακουμπάμε στους αλήτες Εθνοπροδοτες και αυτοι να τα δινουν στους αποικιοκράτες .
    Ρωτήστε μονο , γιατι πληρώνουμε φορους ; Για να σπιτώνουν , ταΐζουν και περιθαλπούν εισβολείς ; Και οτι μένει να το μοιράζονται οι κυνοβουλευτικοι ;

  6. Οταν ενας εξυπνος και ετοιμολογος ανθρωπος σαν τον Μιχαλολιακο κανει τετοιο “λαθος” τρεις μερες πριν τις εκλογες και ενω φαινεται οτι η Χρυση Αυγη θα εχει διψηφια ποσοστα, το λογικο συμπερασμα ειναι να σκεφτεις οτι το λαθος ειναι εσκεμμενο.

    Ρε μηπως ειναι πατεριτσα της ΝΔ η Χρυση Αυγη?

  7. Με “πιασμάν” τον αρχηγό, ώστε στην αρχή να κάνει λάθη, μετά να βάζει αυτογκόλ και στο τέλος να κάνει και τρικλοποδιές, δεν κερδίζονται εκλογές.
    Κρίμα για κάποιους άνθρωπους που αγωνίστηκαν κι υπέφεραν, όπως π.χ. ο Λαγός, ο οποίος και δεν εκλέγεται. Κρίμα. Έπρεπε να είχε μπει σε μια σίγουρα εκλόγιμη θέση.
    Θα τα πούμε αναλυτικά τις επόμενες μέρες.

    Υπογραφή : Ένας απλός ψηφοφόρος τού κόμματος αυτού, τελευταία όμως φορά με αυτόν τον αρχηγό.

    Υ.Γ. : Καλοφάγωτα Νίκο, έρχεται και αναδρομικά (που παράνομα σού την έκοψαν) και η κρατική επιχορήγηση.

    Είναι πολλά τα λεφτά, Νίκο.

    1. Διορθώνω, ο Λαγός εξελέγη.
      Όμως δεν εξελέγη η κ. Σβερώνη, εξαιρετική βουλευτής, μεγάλη απώλεια.

      1. Συμφωνω. Εξαιρετικη Βουλευτης.

        Προτιμω την παρουσια της κας. Σβερωνης στο κοινοβουλιο παρα την κα. Ζαρουλια.

  8. πιστευω ειναι ωρα αλλαγης προσωπων στην χρυση αυγη συμφωνω και εγω ακομα και του αρχηγου θα ελεγα να μπει ενας νεος οπως ο κασιδιαρης να τονωσει το κομμα αλλιως θα ειμαστε συνεχεια στο 7 τα εκατο

    1. Συμφωνώ απόλυτα φιλε μου!Παραλίγο στις εκλογές αυτές ενώ είμαι από το 2012 χρυσή Αυγή να μην ψηφισω ,γιατί ο βλάκας έκανε τη δήλωση ότι αναλαμβάνει λέει την πολιτική ευθύνη.Τι θέλει να πει ο ποιητής ότι θέλει να ξανακάνει φυλακη? Μόνο αν ο Ηλίας αναλάβει την αρχηγία του κομματος θα ανέβει ή Χρυσή Αυγή.Αλλιώς θα βολοδερνει στο 6 ,7. % Κι αν πει να φύγει ο Ηλίας θα ξαναγυρίσει στο 1.

  9. απο τη στιγμη που στη χρυση αυγη επικροτειται ο ναζιζμος αυτα θα ειναι τα ποσοστα της. και πολυ ειναι.
    οσο για αυτους που ψηφισαν ολα τα μνημονιακα κομματα ειναι συνενοχοι στο ξεπουλημα της χωρας.

  10. οποιος βγει και κλαίει γιατί του μείωσαν το μισθό ,τη σύνταξη ,πλυρώνει τους φόρους ενφια ,και ήταν στο 45,5% αυτών που δεν πήγαν να ψηφίσουν ,ας κάτσουν στα αυγά τους και τσιμουδιά τώρα.φάτε τα μνημόνια

    1. εσυ ποσα βισματα εβαλες για να γινεις εφεδρος?

      1. τόσα βύσματα έβαλες εσύ για να σου φερουν τους λαθρομετανάστες για να σε πηδάνε

      2. εφεδροι ειμαστε ολοι ανοητε αγραμματε(οσοι πηγαμε στο στρατο δηλαδη)εσυ δεν εχεις υπηρετησει μαλλον στο στρατο γι’αυτο πετας κοτσανες.

      3. Μα τι λές , τι λες, καταλαβαίνεις τι ρώτησες τώρα;

      4. Οι Ε.Α. έχουν έλλειψη προσωπικού δεν πάει κανένας, έκλαιγαν για να μην τους πάρουνε στον Αυλώνα. Δεν χρειάζεται βύσμα, αρχίδια θέλει να έχεις.

  11. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω για την διαστρεβλωμένη δήλωση του Μιχαλολιάκου.Αυτό τάχα είναι το πρόβλημα που η Χ.Α. δεν έπιασε το διψήφιο ποσοστό.Δηλαδή ρε παιδιά ζυγίσατε,από την μια πλευρά,την διαστρεβλωμένη δήλωση Μιχαλολιάκου και από την άλλη πλευρά βάλατε την εξόρμηση των βουλευτών(σε όσους το επέτρεπε η “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη) και στελεχών της Χ.Α. σε όλη την Ελλάδα,τις κοινωνικές δράσεις της Χ.Α.,τις ομιλίες του Μιαχαλολιάκου και των υπολοίπων βουλευτών της Χ.Α. στην βουλή,το ότι η Χ.Α. είναι το μόνο κόμμα που έχει ΕΘΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ και επίσης το μόνο κόμμα που ενδιαφέρεται για τα εθνικά θέματα,τους αγώνες της Χ.Α. εντός και εκτός κοινοβουλίου,εντός και εκτός φυλακής,τις εθνικές δράσεις της Χ.Α. στο ευρωκοινοβούλιο και τόσα άλλα και στο τέλος κέρδισε η διαστρεβλωμένη δήλωση Μιχαλολιάκου;Ποιών θέλετε να κοροϊδέψετε;Μάλλον κάποιους θέλετε να δικαιολογήσετε,ίσως και τους εαυτού σας ακόμη!
    Η αλήθεια είναι χειρότερη!Καμία δήλωση Μιχαλολιάκου δεν ενόχλησε,κανένα “ένοχο” και “εγκληματικό” παρελθόν της Χ.Α. δεν έπαιξε αρνητικό ρόλο!Τον Ιανουάριο του 2015,υπήρξαν αρκετοί “σκληροί εθνικιστές”(πιο σκληροί και από το βιτάμ) οι οποίοι ψήφισαν συριζα με τη δικαιολογία “να φύγει ο γκαβός”.Η αλήθεια όμως είναι ότι ψήφισαν συριζα,γιατί και αυτοί οι “σκληροί” αρέσκονται να ακούν ψεύτικες υποσχέσεις για εύκολες λύσεις.Κάπως έτσι και τώρα,αυτοί οι “σκληροί”,αφού μετά από τρία χρόνια κατάλαβαν ότι δεν θα “βολευτούν” από την Χ.Α.,επέλεξαν να κατεβάσουν τα βρακιά τους και να καθίσουν στον καναπέ της αποχής,πριμοδοτώντας έτσι το μνημονιακό στρατόπεδο!Μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι ακόμη πιο “σκληροί”,οι οποίοι ψήφισαν βαγγέλα,που ήταν και στους ρέηντζερς(εδώ γελάμε),μπας και βολέψουν πουθενά την πολύ σκληράδα τους…
    Το μοναδικό πρόβλημα με την Χρυσή Αυγή είναι ότι δεν τάζει εύκολες λύσεις και βόλεμα!Αντιθέτως τάζει πολύ δουλειά και σκληρό αγώνα και αυτά τα πράγματα για τον νεοραγιά ιδιώτη που κατοικεί στην Ελλάδα,είναι απαράδεκτα!
    Από ‘κει και πέρα,εάν κάποιος επιλέξει να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του ή,ακόμη χειρότερα,να κάτσει επάνω στο δάχτυλό του,θα βρει πολλές δικαιολογίες για να το κάνει.Αυτές όμως οι δικαιολογίες δεν θα έχουν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή!
    Υ.Γ.1) Βλέποντας την γενική εικόνα του εκλογικού αποτελέσματος,καταλαβαίνω ότι οι νεοραγιάδες κάτοικοι της Ελλάδος,οι επαναστάτες και αγανακτισμένοι του διαδικτύου,χέζονται στην ιδέα και μόνο ότι θα πρέπει να σταματήσουν να ζουν με δανεικά και να πάρουν το μέλλον τους στα χέρια τους,δουλεύοντας σκληρά!Το να βγούμε βεβαίως από το ευρώ και την ΕΕ,ούτε για αστείο δεν θέλουν να το ακούν!
    Υ.Γ.2) Αυτό το τελευταίο δεν το λέω μόνο με βάση τα ποσοστά της Χ.Α.Το λέω με βάση τα ποσοστά του μνημονιακού στρατοπέδου,τα οποία πριμοδότησε η αποχή και κυριώς με βάση το ότι,το μόνο καθαρά αντιμνημονιακό κόμμα που μπήκε στην βουλή είναι μόνο η Χρυσή Αυγή!
    Υ.Γ.3) Άντε γεια σας patrioten και καλή αντάμα στις εφορίες και στις τράπεζες που θα πληρώσετε τα χαράτσια!

  12. Επιβαλλεται να αρχισει απο αυριο το παν Ελλαδικο συνεδριο της Χρυσης Αυγης και να παρθουν ΠΟΛΥ γενναιες αποφασεις.

    Οταν λεμε γενναιες, εννoουμε προσωπα, που ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Και, μαλιστα αυτο να γινει ΑΜΕΣΑ!!!!!!

    Απλα.
    Μερικοι να μεινουν αφου παραγουν εργο και εχουν απηχηση στον Λαο και οι αλλοι που ειτε ΔΕΝ παραγουν εργο ή εχουν φτασει μεχρι εκει που φτανουν οι δυναμεις τους, να αλλαξουν πολιτικη και θεσμικη θεση και ιδιοτητα μεσα στην Χρυση Αυγη. Ή να παραμερισουν την θεση τους σε εκεινους που θα ειναι προσθετη αξια στο εργο της Χρυσης Αυγης και πανω απο ολα να εχουν και Λαϊκη απηχηση!!!

    Αλλιως ΤΕΛΟΣ τα καστανα!!!

    ΔΕΝ γινεεται ο Λαϊκος Συνδεσμος να εχει προσωποκεντρικο χαρακτηρα.

    Αυτα ανηκουν σε αλλους και σε αλλες εποχες!

    Ή ο Λαϊκος Συνδεσμος Χρυση Αυγη, ανηκει στον κοσμο και στον Ελληνικο Λαο που τον ψηφιζει ή ανηκει σε μια ομαδουλα που κοιταει την αυτοϊκανοποιηση του εγωϊσμου της!

    ‘Η παμε προς τα εμπρος, ή μεχρι εδω!

  13. αλλαγη υγεσιας τωρα στη χρυση αυγη. ξεφτιλα το αποτελεσμα των εκλογων για τους εθνικιστες. οσο για τους γραφικους καθυστερημενους που ψηφισαν το νεο πασοκ του τσιπρα, παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν στην πλειονοτητα τους δημοσιοι υπαλληλοι

  14. ΦΑΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.ΚΑΛΟ ΓΑΜΙΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ.

    1. το γαμήσι το φάγατε εσείς,
      το 3ο το μακρύτερο φάγατε, και παραληρείτε,
      ψυχραιμία, αυτά συμβαίνουν όταν παίζεις με μεγάλα παιδιά,
      στα οπλάκια σας για παρηγοριά.
      Που ξέρεις, ίσως σε 4 χρονάκια από τώρα κάποιοι είστε ελέυθεροι
      από δίκες και ξαναπροσπαθήσετε, έχει ο καιρός

      1. παρε κανα πακιστανο στην κρεβατοκαμαρα σου , να μας γλιτωσεις και απο το κοπο να σου κανουμε ερωτα……απλυτε τσιπροσκυνημενε

      2. Καλώς τον Συριζαίο! Που χαθήκατε εσείς ρε ψυχές μετά την αποκάλυψη του πραγματικού Σύριζα. Μην πανηγυρίζεται γιατί σε 2,3 μήνες με όσα θα έχει κάνει το πιόνι των Εβραίων τοκογλύφων και με την δυστυχία και καταστροφή που θ πάθει η χώρα δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε. ΚΑι για εσάς δεν υπάρχουν ελικόπερα.

      3. ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΒΑΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙ !!!

  15. κατάντια πια να περιμένετε από αυτούς τους μπράβους της νύχτας τη λύση και να πανηγυριζεται την τρίτη θέση, σαν το κκε γίνατε

    η Ελλάδα σήμερα, ΑΝ το καταλάβατε ΤΕΛΕΙΩΣΕ
    κλάφτε την , ψάξτε χώρα να μεταναστεύσετε
    εγώ αρχίζω να ψάχνω
    έχουμε μια βουλή 100% ξενοδουλη και μνημονιακή
    η Ελλάδα μου θα μου μείνει ανάμνηση γλυκιά
    μια πατρίδα χαμένη που δεν υπάρχει πια
    απτους αγώνες του 21, το αλβανικο μετωπο, την αντίσταση, την πάλη εναντίον του άγγλου κατακτητή τους αγώνες κατά τις χούντας

    και το τέλος, το πιρκό τέλος από μια γεννιά παλιόγερων μπάσταρδων κουτοπόνηρων πασοκτζήδων

    καληνύχτα
    κρατήστε την Ελλάδα μας στις καρδιές σαν να την διηγήστε στα παιδιά όταν γεράσετε
    να τους λέτε ότι ήταν κάποτε μια χώρα που μάτωσε, που ποτέ δεν άφησε το τουφέκι, που έχυσε αίμα απίστευτο για την λευτεριά και τελικά κατέντησε ένα έθνος από μπάσταρδους

    αν σας καλύπτουν οι ναζί τότε μπορείτε να συνεχίζετε να λουμπενοποιήστε, τέτοιοι είμαστε τελικά
    για τον λεβέντη και τον μιχαλολιάκο κάνουμε

    εγώ θα προσπαθήσω να φύγω γιατί δεν αντέχω να δω την κατάντια και αν μείνω θα δώσω τη μάχη μου για την προσωπική μου αξιοπρέπεια σαν μειονότητα του ΟΧΙ

    του ΟΧΙ που οφείλουμαι στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

    1. Πιες το ξύδι σου να μην σκάσεις απ τη σκασίλα σου και κάνε τουμπεκί.
      Δεν θα μας κάνει εσύ μοραλιστικό μάθημα και πολιτικές υποδείξεις….

    2. ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

      Έτσι ακριβώς έγινε και στη Συρία…έφτασαν τον κόσμο στο αμήν και είπε ως εδώ…οι μισοί είναι μουσουλμάνοι και αμφισβητούν τον Ασαντ που είναι ο νόμιμος ηγέτης.

      Αυτό που γίνετε στην Ελλάδα σήμερα το κάνουν εκεί,δεκαετίες τώρα.Οι Μουσουλμάνοι κουβαλάνε μέσα τους και τον φανατισμό τον οποίο οι Αμερικανοσιωνιστές απελευθέρωσαν και διέλυσαν τα πάντα.

      Εμάς δεν θα μας τρελάνουν ώστε να χάσουμε την πίστη μας στην ΠΑΤΡΙΔΑ και στο ΘΕΟ.Θα μείνουμε μέχρι τέλους.
      Άλλωστε η δημοκρατία είναι στα τελευταία της…ψοφάει…
      Απλά περιμένει τη χαριστική βολή…ο νοών νοείτω.

    3. για πηγαινε ρε χωριατη σε αλλη χωρα να δεις ποσο υποστηριζουν την πατριδα τους οι ξενοι. Θα τους λες και αυτους ναζι?

    4. KAI TI ΠΡΟΤΙΕΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ…ΜΟΝΟ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ Ε?…… ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΕ. ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ Κ ΣΚΑΣΕ Κ ΦΑΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΜΟΛΙΣ!!!!! ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΕΣΥ!! ΧΑΧΑΧ ημαρτον….

  16. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΒΡΑΧΥΚΥΛΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΑΣΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ. ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΦΟΡΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΚΩΣ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΙΣ ΤΗΣ ΧΑ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΗ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

  17. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΒΡΑΧΥΚΥΛΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΑΣΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ. ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΦΟΡΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΚΩΣ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΙΣ ΤΗΣ ΧΑ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΗ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

  18. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΡΕ ΟΥΓΚΑΛΟΙ…
    -ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΣΤΑ ΔΙΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΚΟΛΩΣΕΤΑΙ…ΔΩΣΕΤΕ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ…

    1. στον ΕΝΦΙΑ που καταργήθηκε το 2015 από τον τσιπραντρέου…

    1. ΝΑτα πάλιταδιά τουΣυριζα.Πουείχατε χαθεί ρε παιδιά τόσο καιρό;
      Μη φοβάστε σε λίγο θα δούμε σε όλο της το μεγαλείο τι σημαίνει αριστερά

      1. αναρρωνε ο παπαρουπας μετα απο διακοπες με πακιστανους και αραπηδες

  19. ρε παιδια κι εγω ΧΑ ψηφισα αλλα πρεπει να παραδεχτουμε μεταξυ μας πως το θεμα ειναι τελειωμενο.. 3ο μνημομιο κι ο κοσμος παλι τα ιδια… Δεν με εμπναιει ο λαφαζανης αλλα και μονο που δεν μπηκε στη βουλη ενα αντιμνημονιακο κομμα φαινεται πως ο κοσμος δεν ξυπναει. Δυστηχως η ΧΑ πρεπει να κανει αυριο κιολας πολλες αλλαγες, ισως και στην ηγεσια της αλλιως ας το διαλυσουν δεν εχει νοημα να γινει το ΚΚΕ ν2…. Κριμα συμπατριωτες ειμαι πολυ απογοητευμενος….

    1. ρε φιλε, τι δεν καταλαβαινεις. Οι πασοκοι δημοσιοι υπαλληλοι κανουν τη ζημια, οσο αυτοι υπαρχουν, συριζα θα ψηφιζουν.

    2. Η ΛΥΣΗ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΔΣΛΔ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ…. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…… .ΧΑΟΧΟΑΟΧΑΟΧΟΑΧΟΑΟΧ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ…ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ………………………… ΧΑΧΑΧ

  20. Δεν πειράζει μάγκες, εγώ το μόνο που λυπάμαι είναι το μέλλον της Ελλάδας σας Έθνος, όσο για τους νεοελλαδίτες σας εύχομαι ότι ψηφίσατε να πάθετε και το χέρι μου δεν θα το δει καμιά κουφάλα για βοήθεια και όσο για μας αδέρφια φταίμε που καθόμαστε και τους κοιτάμε να λεηλατούν την Ελλάδα μας οι προδότες κωλόγεροι και οι λαθρομετανάστες. Έχουμε μερίδιο ευθύνης..

    1. χαχα οι κωλόγεροι είπες?
      το 10% μόνο των 18-24 ψήφισαν της χρυσή σας την αυγή,
      το κόμμα των γέρων: χρυσή αυγή

  21. πανω κατω τα ιδια σχεδον με τον Ιανουαριο ειναι. αυτο θα πει οτι οι πολιτες αυτου του τοπου ειναι ευχαριστημενοι με τους πολιτικους μας και την κυβερνηση!!!;;;;;;……….. ΑΧ ΒΡΕ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ!!!!! γιατι βρε οποιον συναντω στο δρομο ΟΛΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ;;; εεεεε, γιατιιιιιιιιι;;;;

  22. με την “πατατα” που πεταξε ο Μιχαλολιακος προχτες(3 μερες πριν τις εκλογες και 1 ημερα πριν την “επετειο” της δολ.Φυσσα) εχασε τουλαχιστον 1 μοναδα, να μην πω και παραπανω. καταλαβαμε βεβαια τι εννοουσε αλλα επρεπε να ξερει οτι τα καναλια εχουν “στησει καρτερι” για το παραμικρο λαθος. δεν το ξερει;

  23. Τα σημερινα αποτελεσματα δειχνουν οτι ο Ελληνικος λαος που παρεμεινε στην Ελλαδα οχι σοφος δεν ειναι αλλα πασχει απο ακρατο μαζοχισμο και υπερβολικη ηλιθιοτητα. Του αξιζουν τα χειροτερα.
    Λυπαμαι πολυ για τους τοσους αγωνες που εκανε η ηγεσια και ο κοσμος της Χ.Α γιατι δυστυχως οι πολιτες που αναφερονται στην ταυτοτητα τους ως Ελληνες ειναι ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ αυτης της ιδιοτητας τους.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

    1. αντε παλι. ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι αυτοι που ψηφιζουν συριζα για τη θεσουλα τους?

  24. Η Χρυση Αυγη πρωτη στους ανεργους και στην νεολαια.Αυξησε ψηφους και ποσοστα. Τριτη πολιτικη δυναμη. Τωρα εχουμε αγωνες μπροστα μας , το μελλον μας ανηκει. Η αριστερα του μνημονίου και της λαθρομετανάστευσης και παλι κυβερνηση με τις ευλογιες του προδοτη γραικυλου Πανου Καμμενου. Τωρα αρχιζουν οι αριστεροι με το μνημονιο που υπεγραψαν την ολομετωπη επιθεση εναντιων των λαικων στρωματων , εναντιων των φτωχων και των αδυνατων. Μην περιμενετε στον καναπε σας , ενισχύουμε τα μπλοκα των αγροτων , δειχνουμε αλληλεγγυη στους συνταξιούχους και μπαινουμε μπροστα στις δυναμικες κινητοποιήσεις. Συγκρουόμαστε με το καθεστως της αριστερας , παλευουμε παντου με λυσα αλλα και με εξυπναδα !! Από αυριο στηρίζουμε τις οποιες κινητοποιήσεις , ερχομαστε σε ευθεια συγκρουση με το καθεστως των ανθελλήνων . Τερμα ο καναπες και η εσωστρεφεια , ολοι στον δρομο , να μην τοιυς αφήσουμε ουτε λεπτοι να ησυχασουν. Τελος η υποταγη στην μνημονιακη αριστερα , βαζουμε τελος στην βια και στην τρομοκρατια της αριστερας. Σπαμε τον φοβο του λαου.. Ολοι στον δρομο , καμμια ειρηνη , καμμια σταθεροτητα , κανενας συμβιβασμος με αυτους που είναι ετοιμοι να εξαθλιωσουν και να τελειωσουν τους φτωχούς , την νεολαια και τους εργατες. Από αυριο ριχνόμαστε στην μαχη και στις οποιες κινητοποιήσεις γινουν τωρα που θα ψηφηζουν υπερ του θανατου των λαικων οικογενειων και των ασθενεστερων στρωματων μπαινουμε μπροστα , αποφασιστικα , δυναμικα και….. εξυπνα !!!!…. Δρουμε παντου , αγωνας εναντιων των αριστερων μνημονιακων καθαρμάτων./ ΖΗΤΩ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΞΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.. ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.. ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

    1. καλα σκεπασου και λιγο μην κρυωσεις γιατι αλλαξε ο καιρος

  25. Λαλάκη πλησιάζει ή ώρα σου,θα φας καλά….

  26. Ντροπη για ολους οσους ψηφισαν τα μνημονιακα κομματα.για τον γαιδαρο καβαλα ειμαστε σαν λαος,ντρεπομαι

  27. Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί αποτυχία για τη Χρυσή Αυγή και οφείλεται στη νωθρή και αυτοϋπονομευτική προεκλογική εκστρατεία τού κόμματος και στις “τρικλοποδιές” τού αρχηγού της Νίκου Μιχαλοβλάκα.
    Ο Κασιδιάρης καλά τα λέει, αλλά ο Μιχαλοβλάκας κοιτάζει να φτιάξει ένα απλό μαγαζάκι, μέρος τού Συστήματος.
    Θα τα ξαναπούμε αναλυτικά στο μέλλον.

    1. διαφωνω, διοτι ο μιχαλολιακος θα σου πει, τα ποσοστα μου αυξηθηκαν και ηρθα παλι τριτο κομμα,,με υποθεσεις δεν γινεται υπολογισμος..η χα ειναι μαζι με τον συριζα ο κερδισμενος των εκλογων (και τον λεβεντη) και δεν μπορει κανεις να εχει παραπονο μεσα σε τοσο πολωτικο κλιμα..απο δω και περα, πρεπει να γινει συνεδριο, αξιολογηση των αποτελεσματων και οριοθετηση νεων στοχων

  28. Η παπαριες του Μιχαλολιακου κρατησαν την ΧΑ στο 7%. Τσαμπα την πλατη που εβαλε για τον Βαγγελα

  29. Ξανά στην εξουσία οι πρώην αντιμνημονιάκιδες νυν υπερμνημονιάκιδες. Βρώμα ξανά στην εξουσία, λέπρα και λαθρολαγνίαση. ουουουουουουσσσσσσσσσσσσσσσστττττττ Χρυσή αυγή να ξεβρομίσει η χώρα μας…

  30. ε δεν βαριεσαι..και ο μεταξας αν περιμενε με εκλογες να παρει την εξουσια ακομα θα περιμενε..αρα ελπιζουμε να βρεθει καποιος που θα διαλυσει τα κομματα.

    1. Κάνεις λάθος… Ο Μεταξάς εκλέχθηκε!!
      Διάβασε ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ εκ του προσωπικού του αρχείου

      εκδόσεις ΛΟΓΧΗ

  31. ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΛΙΑΚΟ ,ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ .ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΤΗΛΗΝΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ

Comments are closed.