ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ! ΝΤΕΡΜΠΙ παρωδία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. ΤΡΑΓΙΚΗ διαιτήσια, νέα επεισόδια, ΝΤΟΥ οπαδών, ΞΥΛΟ και ΔΙΑΚΟΠΗ! ΔΕΙΤΕ τι έγινε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ep

Κέρδιζε με 1-2 ο Ολυμπιακός αλλά θα πάρει πάλι το ματς στα χαρτιά…

ΝΤΟΥ στο γήπεδο για πέναλτι που δεν έδωσε στον ΠΑΟΚ, φωτοβολίδα και ΔΙΑΚΟΠΗ! ΜΑΤ στον αγωνιστικό χώρο! Απίστευτα κυνηγητά! (BINTEO)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. βριζόσαστε για μπιζνες εκατομμυρίων που δεν σας αφορούν κι όλας!
    Παράνοια????

  2. ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΦΟΒΕΡΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΡΑΚΓΜΠΙ. ΚΑΜΠΙΑΣΟ , ΦΟΥΣΤΕΡ , ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ,ΜΙΛΙΒΟΓΙΕΒΙΤΣ ΕΔΙΔΑΞΑΝ ΜΠΑΛΛΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΙΔΑΞΑΝ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ.

  3. Πέναλτι δεν ήταν αλλά ακόμα και να ήταν ξεχάσατε -τυχαία- ένα πέναλτι του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο…
    Τυχαία, υποθέτω…

  4. Το κόμπλεξ και η υποκρισία σας δεν έχει όρια. Σας έπιασε ο πόνος σας για τον ΠΑΟΚ. Όταν η ΑΕΚούλα θα γίνει ομάδα και το ΠΑΟΚάκι θα μάθει να παίρνει τα παιγνίδια στο γήπεδο και όχι με τους τραμπούκους τους τότε ελάτε να ξαναμιλήσουμε. Αλλά δεν φταίτε εσείς φταίνε οι μαλάκες οι παίχτες του Ολυμπιακού που δεν σας ρίχνουν τεσσάρες όπου σας συναντούν και σας αφήνουν να μιλάτε.

  5. Μακάρι το ποδόσφαιρο να ήταν το μοναδικό πρόβλημα της χώρας

  6. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΡΕ.ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ.ΛΕΝΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ.ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ?Η ΘΑ ΙΣΟΦΑΡΙΖΑΤΕ Η ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΘΑ ΦΕΥΓΑΤΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΖΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ?ΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΞΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΟΙ ΠΕΙΝΑΣ,ΕΝΟΙ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.

  7. ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥ ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΑ

  8. Σπανέας,Καραμάνος,Μπάκας,Στεφανόπουλος,Ζαχαριάδης,Παπουτσέλης,Παπαχίτζιος,Αμπελάκας,Μποροβήλος, Βελλιώδης,Χατζησταυρίδης,Χατζής,Παπαπέτρου,Μήτας,Παπαδάκος,Τζόρβας,Ψυχομάνης,Αγγελάκας,Κασναφέρης, Τσίγκρας,Ευθυμιάδης,Τρικάλης,Δημητρόπουλος,Βαλλιάνος,Σπάθας,Φωτιάδης,Γερμανάκος,Μαζαράκος, Παπασταμάτης, Κουκουλάκης,Καλογερόπουλος,Μίτσιος,Καλόπουλος,Δαλούκας,Βασσάρας,Χαραλαμπίδης,Βοσκάκης,Κάκος…..
    Για κάτι τέτοιους 30 χρόνια φωνάζουμε στα τσιμέντα της Τούμπας γιατί είμαστε ΠΑΟΚ
    Αλλά βλέπω κάτι αδέρφια να μας λένε και μ@λ@κες όσους διαφωνούμε…
    Εσείς οι ”νεόπλουτοι” που με κάθε τίμημα θέλετε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή και είστε και μάγκες σ’ αντίθεση μ’ εμάς μπείτε στο topic ”Πως έγινα Παοκσής” και γιατί έγινα κι εκεί που όλοι λέτε για γροθιές στο κατεστημένο και τέτοια δίπλα σε παρένθεση γράψτε ”αλλά θέλω και Κάκο,Παπουτσέλη,Παπαπέτρου,Ψυχομάνη και τέτοιους….’

    1. ΠΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΞ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ…ΑΙΝΤΕ ΒΛΑΧΟ, ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ

      1. ΠΕΣ ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΞ κολιαν, ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΠΕΡΥΣΙ…ΑΙΝΤΕ ΒΛΑΧΟ, ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ

Comments are closed.