Ο Γ.Βάμβουκας , (Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών) , περιγράφει τη ζοφερή κατάσταση των Δημοσίων Οικονομικών, καθώς και την δυσοίωνη εικόνα που προκύπτει από μιά ολοκληρωμένη και αντικειμενική εξέταση των στοιχείων.
Καταλογίζει τεράστιες ευθύνες στο εκάστοτε επιτελείο του Υπουργείου Οικονομικών του οποίου πρωταρχικό μέλημα, όπως αποδεικνύεται, είναι η χάλκευση των Εθνικολογιστικών στοιχείων και η εξαπάτηση της κοινής γνώμης.
Επισημαίνει ότι η χώρα βρίσκεται στον προθάλαμο της χρεοκοπίας.
ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .
τα λει καθε μερα εδω και χρονια ο καζακης,αντε σιγα σιγα να αρχισουν κι αλλοι ,μεσα στην φασιστο εε ειμαστε πεθαμενοι..
Η ΕΞΟΔΟΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.ΑΟΜΑΤΕ,ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΚΟΥΣ? ΚΟΥΦΑΛΑ.
Παλιά όπου πήγαινε ο Δρακουμέλ κάτι γινόταν κακό. Τώρα το σκήπτρο της γκαντεμιάς το πήρε ο Γκαβός. Όπου πάει φεύγουν οι Πρέσβεις