Απίστευτα «καψόνια» Μητσοτάκη σε Δένδια! Του «απαγόρευσε» τις πτήσεις με τα κυβερνητικά αεροσκάφη

Κοινοποίηση:
dendias1

Μητσοτάκης εναντίον Δένδια! Δεν είναι μυστικό ότι οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον ΥΕΘΑ δεν είναι… στα καλύτερα τους. Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει είναι ότι οι σχέσεις Μητσοτάκη-Δένδια έχουν περάσει στο επίπεδο της «υπόγειας» ακόμη αλλά ευθείας σύγκρουσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός κάνουν…καψόνια στον ΥΕΘΑ, στον οποίο χρεώνουν την ερώτηση 11 βουλευτών της ΝΔ για τα κόκκινα δάνεια!

Κάπως έτσι ο Δένδιας αποκλείστηκε από τις πτήσεις με VIP κυβερνητικά αεροσκάφη!!! Χθες πήγε στη Γαλλία με μεταγωγικό αεροσκάφος C-130, μια πτήση που διήρκησε 5,5 ώρες! Όλες οι τελευταίες του αεροπορικές μετακινήσεις έχουν γίνει με στρατιωτικά αεροσκάφη, επιβεβαιώνοντας ότι το Μαξίμου απαγόρευσε τη χρήση των κυβερνητικών vip για τον ΥΕΘΑ!

Με δεδομένο ότι τα VIP αεροσκάφη έχουν σχεδόν πάντα 100% διαθεσιμότητα για να τα έχει όποτε θέλει ο κ.Μητσοτάκης αλλά τα μεταγωγικά μας έχουν πολύ χαμηλές διαθεσιμότητες προκύπτει κι ένα σοβαρό επιχειρησιακό θέμα. Η ΠΑ θα ήθελε να μην «φορτώνονται» τα μεταγωγικά της αεροσκάφη με ώρες.

Ο ΥΕΘΑ κανονικά περιλαμβάνεται στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου που έχουν δικαίωμα χρήσης των vip αεροσκαφών. Όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα για το Μαξίμου.

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση έχει μετατραπεί σε …παιδική χαρά.

Πηγή: militaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response