Γεροτζιάφας: Νέο κύμα τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο αν δεν πάρουμε μέτρα εδώ και τώρα

Κοινοποίηση:
rapid-test-koronoios (1)

Για εμφάνιση νέου πανδημικού κύματος το φθινόπωρο προειδοποιεί ο καθηγητής Αιματολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόνης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, αν δε ληφθούν μέτρα για τον κορωνοϊό εδώ και τώρα.

«Εάν δεν εφαρμοστεί συγκεκριμένη στρατηγική και μέτρα τώρα με μια προοπτική μακροπρόθεσμη τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο θα ζήσουμε την ίδια κατάσταση» υπογράμμισε ο μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Περιμένουμε ο ιός να κάνει κάτι διαφορετικό από ότι έως τώρα. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός […] Δεν μπορούμε να περιμένουμε να γίνουν τα πράγματα όπως ήταν τον Μάρτιο του 2020. Η πανδημία κάποια στιγμή θα είναι ένα θέμα το οποίο δεν θα πρέπει να μας απασχολεί […]» εξηγεί.

«Το ζήτημα δεν είναι πότε θα φύγει ο ιός, αλλά το πότε στην Ελλάδα θα αρχίσουμε να εφαρμόζουμε τα πέντε εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας. Χρειαζόμαστε γιατρούς που να μπορούν να αντιμετωπίζουν μέσα στα νοσοκομεία νοσήματα. Χρειαζόμαστε φάρμακα, εμβόλια, τηλεϊατρική. Αυτά δεν είναι σύστημα υγείας, αλλά μέτρα για την πανδημία», τονίζει ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΤΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΓΙΑΤΡΕ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΤΑ ΜΟΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΜΙΣΗΤΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ !!!!

  2. Νεοταξίτικα παγκόσμια συνθήματα.Λέει τά ίδια πού λέει καί ό Γερμανός υπουργός Υγείας καί τρομοκρατίας Κάρλ Λάουτερμαχ.Τό φθινόπωρο έρχεται μεγάλο κύμα.Τά αφεντικά τους ό Εβραίος Μπουρλά καί ό Τούρκος Ουγκούρ Σαχίν δηλώνουν επισήμως ότι ή επιδημία θά κρατήσει πάνω από δέκα χρόνια.Σημαίνει δέκα χρόνια μίζα γιά τούς κομπογιαννίτες.
    Γιάννης Λάκων

  3. ΤΟ ΜΑΘΑΜΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΗΘΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΜΑΡΤΙΟ ΑΠΡΙΛΗ ΜΑΙΟ ΙΟΥΝΙΟ ΙΟΥΛΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΤΗΡΟΤΟΥΡΗΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΝΤΖΑΜΠΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ….ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΟΙΜΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΨΕΥΤΟΕΙΔΙΚΟΙ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΑΤΗΡΟΤΟΥΡΙΣΤΑΚΙΑ. ΞΑΝΑ ……..ΕΧΟΥΝ ΓΛΥΚΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ…….

  4. δηλ να κανουμε ενα γενικο λοκνταουν, ετσι προληπτικα? μας τα εχετε πρηξει πια με αυτη την ιστορια εδω και 2 χρονια

  5. ΓΕΡΟΤΖΙΑΦΑΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΤΖΙΑΦΑΣ ΓΚΑΦΑΣ.

  6. Το καλό είναι ότι πολλοί τέτοιοι συμπλεγματικοί που μισούν την χώρα και κάθε τι Ελληνικό, αυτοεξορίζονται και γλιτώνουμε απ το να ακούμε τέτοιες μ@λακίες πχ δίπλα μας πίνοντας τον καφέ μας κτλ.

  7. Τι μας λέει ο γεροτζουφιος ….μέχρι τον Σεπτέμβρη Οκτωβρη ο μόνος ζωντανός οργανισμός που θα χει μείνει θα είναι ο ιός μόνο ….

  8. Και τον επομενο Μαρτη….τσουναμι πως σε λενε γεροξεκουτη! Ασχολησου κι αλλο τσιπρολαμογιο ενω ο κοσμος αρχισε να ψωφαει της πεινας! Αντε και στον αγυριστο!

Comments are closed.