ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟ ΘΡΑΣΙΜΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ! ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΜΠΟΞΕΡ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ! – ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
teaser3-7-1

Προκλητική και πρωτοφανή στάση κρατά ο Λευτέρης Αυγενάκης σχετικά με το περιστατικό της επίθεσης σε υπάλληλο του αεροδρομίου, την ώρα που ξεχειλίζει η οργή στο πανελλήνιο σχετικά με το περιστατικό!

Μπορεί να μην αποτελεί πλέον μέρος του κόμματος καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον διέγραψε, ωστόσο, όπως τονίζει σε ανάρτησή του στο twitter/x, δεν παραδίδει την έδρα και συνεχίζει να είναι βουλευτής στο Ηράκλειο!

«Ανήκω στη Νεα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας», τονίζει χαρακτηριστικά.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΔΙΕΓΡΑΦΗ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΡΤ «ΕΦΑΓΑΝ» ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Συγκεκριμένα γράφει στην ανάρτησή του:

«Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου απο την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή.

Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη.

Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος.

Ανήκω στη Νεα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας».

ΔΕΙΤΕ μερικά από τα χιλιάδες “τιτιβίσματα” των χρηστών στο πρώην Τουίτερ, νυν “X”:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Δεν φταιει ουτε αυτος ουτε το συστημα.Φταινε τα χαιβανια που τους ψηφισαν.Πιστευει καποιος οτι θα του κανουν κατι? Με τοση σαπιλα που υπαρχει στην Ελλαδα?Εγω οχι.

  2. Αφού σου αρέσει ο αυταρχισμός και το κούνημα του δαχτύλου συνέχισε να ψηφίζεις ΝΔ. Ποιο διεφθαρμένο κόμμα δεν έχει ξανακυβερνησει. Ίσως το δημοτικό ΠΑΣΟΚ αλλά τουλάχιστον εκείνοι δεν είχαν αυταρχισμό και έπαρση εναντίον των πολιτών σε τόσο μεγάλο βαθμό.

  3. Μ@λ@κ@ας ειναι να δωσει την έδρα κ τα 20000€ κ.ολα πληρωμενανα να τα χασει? Α πα πα, παλιομπασταρδοι.

  4. Ο Αυγενακης είναι η εικόνα όλου του πολιτικού συστήματος της Ελλάδος.Η διαγραφή είναι ένα κολπο της ΝΔ να ξεχαστεί το θέμα και θα επανέλθει ξανά.Τα πρόβατα θα συνεχίσουν να πιστεύουν σε ένα σάπιο σύστημα θα ψηφίζουν τους δήθεν σωτήρες τους και η ζωή στην Ελλάδα θα συνεχίζεται.ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ.

  5. Μαφιόζοι όλοι στη νδ και τα ίδια μυαλά κι αυτοί που τους ψηφίζουν. 18 τακατό στις επόμενες να ξεμπερδεύουμε και με το υποκομματιδιο της Κούλας.

  6. ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ “ΜΕ ΚΑΚΑΛΑ” ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΥΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ “8,000ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ”, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ “ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ” ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ?? ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ??….

  7. Το θεμα δεν ειναι να παει φυλακη ο αυγενακης αλλωστε εχει ασυλια!..βεβαια εαν ειχε μετανιωσει θα εδινε
    την εδρα του.
    Το βιντεο εχει αλλο μηνυμα που ειναι πιο δυνατο να δειξει την αλαζονεια της κυβερνησης μητσοτακη…. ειναι τα επακολουθα του 41% και δεν πιστευω οτι θα ειναι ο μονος που το εχει κανει.

  8. Δεν τον έδειρε, απλώς το μάγουλο τού εργαζόμενου βρέθηκε καταλάθος στην παλάμη τού υπουργού, νά τά βάζουμε στην σωστή πλευρά της ιστορίας.

  9. Πολύ χαίρομαι που τα φασιστερά ανθρωποειδή, είναι υπέρ των καμερών ασφαλείας. Ε ρε πώς αλλάζουν οι καιροί. Κυριάκο θα λέτε και θα κλαίτε.

    1. Μια παρεούλα είσαστε και όλοι μαζί θα πάθετε ότι έπαθαν οι Τσαουσέσκου και οι πιο τυχεροί ότι έπαθε ο Αντνάν Μεντερές

    2. Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από τους οπαδούς της εγκληματικής οργάνωσης. Χαμένα κορμιά είστε όλοι σας.

  10. Κλασαμε απο συγκίνηση. Καλα έκανε ο μαγκας και τον εδειρε γιατι ο κοπριτης υπάλληλος σαφεστατα λογω ιδιότητας του βουλευτη έπρεπε να τον αφησει να μπει.

    1. Σκουπίδι ήσουν και σκουπίδι θα παραμείνεις κοπρουπάλληλε της Πειραιώς. Έρχεται βούρτσα ανελέητη, ζήτημα αν θα πάρετε 20% στις επόμενες.

    2. Δεν ήταν εκεί κοντά και ο Καιρίδης να τους κεράσει από μια πίπα γύρο να ηρεμήσουν

  11. Αληταραδες που μας εκπροσωπουν δηθεν …Οταν αποκτας εξουσια και το τουπε αλλαζει αλλα και ο πραγματικος χαρακτηρας του ατομου εμφανιζεται!!!Αυτοι ειμαστε αυτους εχουμε !!Τι παραπονιεστε ??Αφου στις επομενες εκλογες , ο Θεος να της πει εκλογες, θα ξαναεκλεγει και μαλιστα με περισσοτερους ψηφους!!!Καληνυχτα ψωροκωσταινα !!!

Leave a Response