Επέστρεψε στο σπίτι της η 22χρονη Μαίρη που επιβίωσε του πολύνεκρου τροχαίου στον ΒΟΑΚ

Κοινοποίηση:
distixima-galatas

Εξιτήριο πήρε, πριν από μερικές ημέρες, η 22χρονη Μαίρη, η μόνη επιβάτιδα που επιβίωσε από το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ, το πρωί της 17ης Αυγούστου, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

Η νεαρή κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της την προηγούμενη Πέμπτη, μετά από πολλές εβδομάδες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή.

Η 22χρονη Μαίρη βγήκε τελικά νικήτρια από τη μάχη και πλέον συνεχίζει την ανάρρωση από το σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η 22χρονη βγήκε από την ΜΕΘ ύστερα από 15 μέρες νοσηλείας και νοσηλευόταν στην νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Χανίων.

Η 22χρονη Χανιώτισσα εκείνο το πρωινό του πολύνεκρου τροχαίου διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εισήχθη στην ΜΕΘ όπου διασωληνώθηκε και τέθηκε σε καταστολή.

Το τροχαίο σημειώθηκε πριν από έναν σχεδόν μήνα, το πρωί της 17ης Αυγούστου στον κόμβο Γαλατά και είχε τραγικό απολογισμό τρία νέα παιδιά, ένας εκ των οποίων ανήλικος. Οι νεαροί επέστρεφαν από την εργασία τους όταν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, συγκρούστηκαν με διερχόμενο όχημα, με τους δύο να χάνουν επί τόπου τη ζωή τους και τον τρίτο να χάνει τη μάχη λίγο αργότερα.

Ο θάνατος του 15χρονου Αλέξανδρου Σ., του 19χρονου Νίκου Τ. και του 20χρονου Θοδωρή Τ. σκόρπισε απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο, ενώ ο χαμός τους απετέλεσε την αφορμή για εκδήλωση κινήματος διαμαρτυρίας προκειμένου να γίνουν όλα όσα είναι αναγκαία για την ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων στον αποκαλούμενο ως Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. για να σταματήσουν τα τροχαία στην κρήτη θα πρέπει να αφαιρέσουν τα διπλώματα από όλους τους κρητικούς…
    αλλά αυτό γίνεται γρήγορα γρήγορα καθώς το νησί είναι γεμάτο αλβανοβούλγαρους.

Leave a Response