ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ! ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΟΥ RADIO MAK Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ – ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κοινοποίηση:
radiomakelarides21-4

Αυτή η ιστορία, δεν τελειώνει εύκολα μαζί μας…

Στο μικρόφωνο ο Στέφανος Χίος.

Όλες οι εξελίξεις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ο γουρλομπασταρδος πάλι θα βοηθηθεί από τους γνωστούς εγκληματίες περιτετμημενα παπαρια.
    την σκατοφατσα του σκατολαθροπιθηκου γιατί δεν την δείχνουν;;οπως κ.των άλλων;;; των σκατοϋπανθρωπων.;;;;
    μην θιχτούν οι κωλοαριστεροι κοπριτες;;;;
    Κ οι τα καθάρματα των μκο;;;

  2. Πως εκλεισε θεση ο μπακλατεσιανος για ιταλια – οπως γραφεται-? ειχε αδεια παραμονης για να μπορει να ταξιδεψει ιταλια? αν οχι, ποιοι θα τον καλυπταν στο αεροδρομιο με τα χαρτια του?πολλα ερωτηματικα

  3. Όλοι αυτοί οι μπ@στ@ρδοι λ@θροπ**στ#δες, είναι ένας άτακτος στρατός, μία 5η φάλαγγα, που με μία εντολή από την Τουρκία ή από μέσα, θα αρχίζουν να σφάζουν και να βιάζουν γυναικόπαιδα (και άντρες). Είναι τέρατα, που διψούν για αίμα. Πρέπει να τους εξοντώσουμε, όσο ακόμα προλαβαίνουμε. Ο χρόνος είναι ελάχιστος. Ή τώρα ή ποτέ. Κινδυνεύουν τα παιδιά μας, Έλληνες!!!

  4. Μετα απ αυτα θα τολμησει να ξαναρθει καμια τουριστρια στην Ελλαδα για διακοπες
    οταν ξερει οτι θα βιαστει και θα σκοτωθει.Σε μια χωρα που απλωσε ο θανατος εγκληματικων ενεργειων
    το σκοτεινο πεπλο του,στου οποιυ το σκοταδι ψαχνει τυφλα η αστυνομια και δεν βρισκει τιποτε

  5. Στεφανε αυτη που λες η μαροκινη ακτιβιστρια που μιλαει ιταλικα ηταν ενημερη και γνωριζε οτι οι λαθρο ειχαν ξεκινησει απο τη λιβυη.Οι κυβερνησεις ισπανιας ιταλιας μαλτας ελλαδος γιατι δε γνωριζαν Η γιατι δεν επιασαν την ακτιβιτρια και να σταματησουν εν τη γενεσει του το δρομολογιο των λαθρο.Αλλα ειπαμε ειναι πολλα τα λεφτα αρη

  6. Μηπως πρεπει να βγαλουμε τις Ελληνικε σημαιες απο τα μπαλκονια μας οσοι ακομη θελουμε να κυματιζει καθε μερα για να μην βρεθει σε κινδυνο η ζωη μας απο του λαθροεισβολεις και ιδιαιτερα πακιστανους αγριμια

  7. Ο κωλομπατσος που ειπε στο παιδι να μην φοραει εθνοσημα τι φοραει ο ιδιος στον ωμο του;;

  8. Ελευθεροθηκαμε απο την τουρκικη κατοχη
    και μας βαλανε στην πακεστανικη λαθρομεταναστευτικη κατοχη
    Ψηφιστε Μητσοτακη ,Τσιπρα και το δυναφη τους

  9. Ελευθυροθηκαμε απο την τουρκικη κατοχη
    και μας βαλανε στην πακεστανικη λαθρομεταναστευτικη κατοχη
    Ψηφιστε Μητσοτακη ,Τσιπρα και το δυναφη τους

  10. Ρεεεεεεε πλακα μας κανουν οι μπατσοι? να μην φοραω μπλουζα με ελληνικη σημαια? ας ερχοταν σε μενα να το πουνε. ποιο πολυ επρεπε να ημουμ στο συμβαν εκει με τα λαθροπιθικια θα τους ξεριζωνα την καρδια με το χερι με μια κινηση. πηραν πολυ θαρος και πρεπει να τους το κοψουμε μαχαιρατα τα βρωμοπιθικια πρεπει να τους εξαερωνουμε σιγα σιγα αρκετα με δαυτους.

  11. Θα σας παρακαλουσα, να μην τα βαζετε με τις γιαγιαδες μας και τους
    παππουδες μας! Δηλαδη, ποσοι ειναι αυτοι ωστε να καθορισουν, το οποιο εκλογικο αποτελεσμα; Εκτος αυτων, υπαρχουν και τα κομματοσκυλα και οι βολεμενοι, κλπ. Και παλι! Νομιζετε, οτι αυτοι καθοριζουν τα αποτελεσματα και οχι η διαχρονικη και εκτεταμενη Νοθεια; Ε! Τοτε! Περαστικα σας!

  12. Μακάρι να ψοφολογήσουνε Στέφανε οι παλιόγεροι και οι σκατόγριες αλλα για την ώρα ψοφάμε εμείς

  13. Δεν σωζωμαστε με τιποτα,το χρεος ξεπερνα τα 403 δισεκατομυρια με την κουλα το τιναξε στον αερα χρεοκοπουνε οσο μπορουνε την Ελλαδα να τα αρπαξουνε και δρομο και εσεις μαλακες ψηφιζετε συνεχεια τουβλα Ελληνες. Μονο επανασταση μας σωζει αλλα τσαουσεσκου μπαμ και κατω ολοι οι κλεφτες και δυναστες προδοτες τουλαου και τις Ελλας.

  14. Συμφωνώ απόλυτα με την ευχή σου Στέφανε,όσοι πάνε πάλι και ψηφίσουν Κούλη Χρυσό ταυτοχρόνως να πάνε και στα δ ι ά λ α !

  15. Αγαπητέ Στέφανε η ραδιομακελάρηδες είναι ενημερωτική ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ για την Εθνικά θέματα και την εσωτερικό οχετό που συμβαίνει.Τόση ώρα έχεις τον ακροατή για το ποδόσφαιρο?Τον Έλληνα δεν τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο τον ενδιαφέρουν τα πολιτικά τεκταινόμενα για την Ελλάδα.

  16. καλο απόγευμα κυριε χιου παντα σας θυμοματε και παντα σας σκεφτομαστε..καλήσυνέχειαναπερνάτεκαλά….

Comments are closed.