ΗΠΑ: Νεκροί ο ηθοποιός Τζιν Χάκμαν και η σύζυγός του στο σπίτι τους στη Σάντα Φε

Κοινοποίηση:
Gene Hackman accepts his best supporting Oscar for his role in "Unforgiven" at the 65th annual Academy Awards in Los Angeles, Ca., Monday, March 29, 1993.  (AP Photo/Bob Galbraith)

Νεκρός βρέθηκε ο 95χρονος Τζιν Χάκμαν στο σπίτι του στη Σάντα Φε. Στο ίδιο σημείο βρέθηκε νεκρή η 63χρονη σύζυγός του Μπέτσι Αρακαουά, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1991.

Ο σερίφης της κομητείας Σάντα Φε, Adan Mendoza, δεν έδωσε αιτία θανάτου, ούτε είπε πότε μπορεί να πέθανε το ζευγάρι, όταν ρωτήθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης

. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι και ο σκύλος της οικογένειας βρέθηκε νεκρός.
Δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Ο Χάκμαν ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς όλων των εποχών, με ταινίες όπως «The French Connection», «Bonnie and Clyde» και «The Royal Tenenbaums».

Ο Χάκμαν κέρδισε δύο φορές το Όσκαρ: το 1972 Α’ Ανδρικού Ρόλου στην ταινία “French Connection” και το 1993 Β’ Ανδρικού Ρόλου στο “Merciless”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response