Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΛΙΝΤΣ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ… ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111845379~2

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Λιντς τόλμησαν να απομακρύνουν απο την οικογένειά του (Ρομα) ενα παιδί και οι… επενδυτές μετανάστες τα έκαψαν όλα.

Οπως θα δείτε και στα βίντεο, μουσουλμάνοι μετανάστες τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο Λιντς. Αρχικά επιτέθηκαν σε αυτοκίνητο της αστυνομίας, με την κατάσταση να ξεφεύγει πολύ γρήγορα και να παίρνει διαστάσεις.

Εικόνες που προβληματιζουν, αν σκεφτεί κανείς οτι η Ευρώπη έχει κατακλυστεί απο μετανάστες. Εικόνες που δεν θα αργήσουμε ίσως να δούμε και στη χώρα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Πολυπολιτισμικότητα δεν ήθελε η Ευρώπη;;;;;; Φάτε τώρα μαντήλα, γυφτιά και ισλαμομπαμπουινους μέχρι Δευτέρας Παρουσίας!!!!! Άντε ψωροκωσταινα Ελλάδα έρχεται και η σειρά σου!!!!

  2. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ , ” GREEK JUSTICE WANTED” . ΣΤΑΤΙΣΙΤΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ BADURASHVILI MAIA ΛΑΘΡΑΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ 14 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΓΔΗ ΣΩΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΟΛΑΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΧΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  3. Καλά τους έκαναν. Τους είδαμε τους μπάτσους.στην πανδημία. ΟΥΣΤ.

  4. Εγώ πάντως τους θελω τους μετανάστες…ήρθαν για να μείνουν!!!και θα μείνουν!!!! Όποιος είναι άντρας ας τολμήσει να τους διώξει.. μόνον λογια ειστε….κατά τα άλλα κοκοκοκο…..

  5. Έγκλημα και τιμωρ6α: όπου η νομοτελεια δείχνει την εκδίκηση. Αλυσοδεμένες στρατιές εξαθλιωμενων Αφρικανών σκλαβων τον περασμένο αιώνα στοιχειώνουν τις συνειδήσεις. Δεν το υποψιαζασταν?

  6. Eδω να δειτε τι εχει να γινει αμα πεσει σημα και ειδικα στο Αθηναμαμπάντ…..

  7. Τα λεσια θα διδαξουν τον πολιτισμο τους Καληνυκτα ευρωπη

  8. ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ : ΔΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ….
    ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ : ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ….
    ΤΡΙΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ : ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΤΟ 50% ….
    ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ : ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ ….

  9. Η Ευρώπη θέλει έναν νέο Χίτλερ.Τελος.Τα λόγια κ@λο δε γ@μαν.

  10. Για όλα αυτά φταίει ο Πούτιν που ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία.

  11. Είναι που θα ενσωματωθούν. Αυτοί να ενσωματωθούν αποκλείεται. Οι ευρωπαίοι θα ενσωματωθούν αν θέλουν να επιβιώσουν στα καινούργια μουσουλμανικά κράτη που θα δημιουργηθούν στην Ευρώπη.

  12. Εντάξει καλέ μια πόλη είναι πως κάνετε έτσι δε κάψανε και όλη τη χώρα ακόμα

  13. Πάρτε όπλα, θα έρθει και δω σύντομα η πανούκλα.

  14. …..ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΟΥ ΝΤΑΝΤΕΥΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΑΝΕ ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ…..ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΗΜΑΤΑ…..

  15. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: Θα αγκαλιάσουμε τους αλλοεθνείς, θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας

  16. Το μέλλον της Ευρώπης είναι το ΙΣΛΑΜ, όσο πιο γρήγορα το πάρετε χαμπάρι τόσο καλύτερα για εσάς.
    Ευτυχώς οι πολιτικοί σας το έχουν καταλάβει και μας έφεραν στην ΕΕ για να σώσουμε τη δύση από την παρακμή της.

  17. Ας πρόσεχαν οι ΜΟΥΛΟΙ τόσα χρόνια, το Λονδίνο δεν υφίσταται πλέον εδω και δεκαετίες.
    Πακιστανο δήμαρχο θέλαν και Ινδό πρωθυπουργό… ΕΥΓΕ.

  18. Μην Ανησυχείτε!. Θα βγούν οι ντιγκιτάγκες στους δρόμους κωλώ ντε κωλώ !

  19. Οι γύφτοι πρέπει να επιστραφούν στο Πακιστάν, μαζί με όλους τους πακιστανούς! Τίποτα λιγότερο…

  20. ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΑΙΩΝΩΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ.. Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ. ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.

  21. Αυτό δεν είναι παρά πρόβα, όσο συνειδητοποιούν τά μουσλιμια την δύναμη πού έχουν απέναντι στους άπιστους τών Ευρωπαϊκών τοπικών κοινωνιών καί ότι αντίδραση δεν υπάρχει (τυχόν αντίδραση θεωρείται ρατσισμός) θά σφάξουν καί θά κάψουν τά πάντα. Εξάλλου γι’αυτό τον σκοπό τούς μεταφέρουν οι σιωνιστές στην Ευρώπη.

  22. εδω εχουμε υπουργο τον βαψομαλλια της αμερικανικης πρεσβειας και κοιμομαστε ησυχοι τωρα αν μπει κανενας μεσα στο σπιτι οπως ελεγε και ο αλλος συντροφος γυριστε πλευρο

  23. Γουσταρω να τους καψουνε ολους , και μετα Ελλαδα να μην μεινει τιποτα . Αυτοι ειναι οι επενδυτες της κουλας

  24. Αντε και στα δικά μας…το χάος έρχεται από Β ρομά και λαθρο..εδώ θα είναι χειρότερα γιατί έχουν οπλά και ή υπερβολική δημοκρατία μας τους έχει δώσει πολύ χρήμα και θράσος…ο Θεός ας βάλει το χέρι του…

  25. εφτιαξε η μερα μου…. ανυπομονώ να αρχισουν και στην Ελλαδα αυτα… ευελπιστω σε μια παγκόσμια εφαρμογη του μουσουλμανικου τροπου ζωης…. τυχερουλες…. ναι ναι εσεις οι γυναικες οι καταπιεσμενες…. τυχερουλες…. ποιος την χαρη σας… χαχαχαχα

  26. Και οι κανονικοι Αγγλοι τι κανουν γι’αυτο? Αφου δε βγαινουν να τους παρουν με τις πετρες, καλα κανουν

  27. Παρανάλωμα όλα στο πανέμορφο Λιντς , πιάστε παραλίες ψοφίμια ευρωgay και απολαύστε το θέαμα στα κινητά.

Comments are closed.