Η ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ – ΚΑΙ ΝΑΙ, Ε Ι Μ Α Ι …”ΖΗΤΙΑΝΟΣ” !

Κοινοποίηση:
Screenshot_2

Ζητιανεύω ανθρωπιά, ζητιανεύω αλληλεγγύη, ζητιανεύω βοήθεια για να φτάσει στο τέλος αυτή η κολοσσιαία ανθρωπιστική μάχη, να αποδειχθεί σε όλες τις διαστάσεις του το μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος της πατρίδας μας, να έρθει η κάθαρση για το έγκλημα αυτό και μαζί να δημιουργηθεί το ανάχωμα για τα άμεσα μελλοντικά σχέδια της εγχώριας και της παγκόσμιας τάξης.

Δεν πειράζει που θα υπάρχουν πάντα αυτοί που θα βγάλουν την βρωμιά που κρύβουν μέσα τους και θα μιλήσουν για τον “ζητιάνο” δικηγόρο που ζητάει χρήματα από τον κόσμο. Σημασία έχει ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου αυτού ΞΕΡΕΙ ότι τα χρήματα αυτά δεν είναι ούτε για να με κάνουν …πλούσιο ούτε για να …κάνω διακοπές ούτε για …μεγάλη ζωή.

Ο κόσμος αυτός ΞΕΡΕΙ ότι τα χρήματα αυτά τα δίνει με τη ψυχή του για να πληρωθούν τα τεράστια έξοδα αυτής της μάχης, γιατί ο κόσμος ΞΕΡΕΙ ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που ζητάνε βοήθεια, είτε είναι θύματα των νοσοκομείων είτε είναι θύματα των εμβολίων, ΔΕΝ έχουν πολλές φορές ούτε τα προς το ζειν, ΟΧΙ να πληρώσουν και τα έξοδα της μάχης για την δικαίωσή τους. Πού θα βρει ο άλλος 1200, 1500 ή και 2000 ευρώ να πληρώσει τον πραγματογνώμονα, πού θα βρει πολλές φορές ακόμα και αυτά τα 40 ευρώ της πολιτικής αγωγής ή τα 45 για το ένα ή το άλλο εξώδικο που θα απαιτηθεί ή τα 250 ευρώ για τη μία ή την άλλη προσφυγή. Δεν μιλάω καν για τα καθημερινά έξοδα για την γραφική ύλη ή τα καύσιμα και τα αναγκαία δικαστικά μικροέξοδα σε όλες αυτές τις αμέτρητες διαδικασίες που τρέχουν ταυτόχρονα, τα οποία αθροιστικά είναι και αυτά δυσβάσταχτα.

Ο κόσμος ΞΕΡΕΙ ότι αν ήταν άλλος στη θέση μου θα ζητούσε έστω 50 ή 100 ευρώ ή και παραπάνω ακόμα για κάθε μία από τις άπειρες σωτήριες επεμβάσεις μου στα ογδόντα τέσσερα νοσοκομεία, θα ζητούσε μία στοιχειώδη αμοιβή για την ανεκτίμητη ατελείωτη αυτή πνευματική εργασία τέσσερα χρόνια τώρα.

Ο κόσμος ΞΕΡΕΙ ότι ΑΝ υπήρχε έστω και ΜΙΑ τέτοια περίπτωση που να ζήτησα έστω και ένα ευρώ για τη βοήθεια που έχω δώσει στα θύματα των νοσοκομείων, θα το μάθαινε όχι μόνο στο facebook αλλά και από τον …Ευαγγελάτο. Ώστε ελλείψει έστω και μίας τέτοιας μαρτυρίας, μία γιατρός της «εδώ πλευράς» χρειάστηκε να με συκοφαντήσει ότι εγώ ζητούσα χρήματα, και τώρα είναι υπόδικη. Και ένας άλλος «πατριώτης» που και τι δεν είπε και έγραψε για μένα, είναι και αυτός υπόδικος. Και θα ακολουθήσουν κι άλλοι, ένθεν κακείθεν.

Σκεφτείτε πόσα χρήματα θα είχα βγάλει εάν το έκανα αυτό ή αν έπαιρνα αμοιβές για κάθε μία από τις διαδικασίες στις οποίες αγωνίζομαι στο πλευρό των θυμάτων, ενώ πραγματικά είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσάς θα το δικαιολογούσατε. Και όχι μόνο αυτό. Αν έκανα εκπτώσεις από τη μάχη που δίνω και τον χρόνο που αυτή απαιτεί, θα είχα δεχθεί τρεις, όχι παραπάνω, τρεις υποθέσεις τον μήνα εκτός μάχης, που με …εκλιπαρούν με το αζημίωτο να αναλάβω.

Τρία σπίτια θα είχα χτίσει και θα είχα εξασφαλίσει και τα εγγόνια του γιου μου. Αντ’ αυτού μένω με ενοίκιο σε μία μονοκατοικία του 1975, στην οποία λειτουργώ ΚΑΙ το δικηγορικό γραφείο για να μειώσω τα έξοδα. Μία μονοκατοικία στον Διόνυσο όπου τα ενοίκια βεβαίως είναι πολύ χαμηλότερα από τα ενοίκια στα παραδοσιακά βόρεια προάστεια, γιατί ποιος έρχεται να μείνει εδώ πάνω. Ενοίκιο το οποίο περνάει στα έξοδα της εταιρείας που αναγκαστήκαμε να κάνουμε για να μπαίνουν νόμιμα τα χρήματα του κόσμου, ώστε στο τέλος ξοδεύω πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που θα πλήρωνα αν νοικιάζαμε μικρότερο σπίτι πιο κοντά στην Αθήνα και είχα ΚΑΙ δικηγορικό γραφείο. Στην ιδιοκτησία μου δεν έχω βεβαίως κανένα ακίνητο, και οι τραπεζικοί λογαριασμοί που άνοιξαν όλοι και ελέγχθηκαν, ακόμα και με έφοδο κλιμακίου της ΑΑΔΕ με εισαγγελέα στο χώρο, και εξακολουθούν βεβαίως να ελέγχονται.

Αλλά ΟΧΙ. Ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Τη μάχη αυτή την χρηματοδοτεί ο απλός κόσμος και θα το κάνει και τώρα που βλέπει τους καρπούς αυτής της μάχης και την προετοιμασία για πολυέξοδες νέες διαδικασίες δικαίωσης των θυμάτων των δύο εγκλημάτων, ώστε να εκτοξευτεί ο αριθμός των αποδεικτικών στοιχείων, να μεγιστοποιηθεί η πίεση στη Θέμιδα και να φτάσουμε στο πολυπόθητο τέλος και στην επίτευξη του διπλού στόχου.

Ώστε θα …ζητιανέψω ξανά τη βοήθειά σας και το κάνω με πλήρη επίγνωση της αναγκαιότητας και της σοβαρότητας αυτής της …ζητιανιάς, και ότι και εσείς συμμερίζεστε την αναγκαιότητα και την σοβαρότητα αυτή, και πιστεύετε σε εμένα και στη μάχη που δίνω για τη λύτρωση της πατρίδας μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR24 0172 0830 0050 8310 5744 464

EUROBANK

GR33 0260 1010 0005 6010 0646 511

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: