ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ – ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ

Κοινοποίηση:
ΚΑΥΣΙΜΑ

«Φωτιά» παίρνουν και πάλι τα καύσιμα με το ράλι της τιμής του πετρελαίου που καταγράφεται στις διεθνείς αγορές.

Μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του ΟΠΕΚ να μειώσει σημαντικά την παραγωγή του από τον Μάιο, το μπρεντ καταγράφει νέο άλμα σήμερα πάνω από 5%!

Η αλματώδης αύξηση της τιμής του πετρελαίου, μετά τις μειώσεις της παραγωγής που ανακοίνωσε οι Αρχές του Ιράκ, της Αλγερίας, της Σαουδικής Αραβίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Κουβέιτ, «φουντώνουν» τους φόβους ότι η βενζίνη το Πάσχα θα φτάσει στη χώρα μας πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο.

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων και το τελευταίο διαθέσιμο δελτίο (2/4), η μέση τιμή της βενζίνης πανελλαδικά έχει φτάσει το 1,916 ευρώ ανά λίτρο.

Ήδη, πάνω από 2 ευρώ το λίτρο πωλείται η αμόλυβδη σε Κυκλάδες (2,149), Δωδεκάνησα (2,059) και Ευρυτανία (2,012). Οι προηγούμενες τιμές είναι σε μέσα επίπεδα. Σε αυτό το «καυτό» όριο πλησιάζουν και αρκετοί άλλοι νομοί (Κεφαλλονιά, Λευκάδα, Κρήτη, Λέσβος κ.ά.)

Να σημειωθεί ότι οι τιμές του πετρελαίου σημειώνουν αλματώδη αύξηση κατά σχεδόν 6% στις συναλλαγές στην Ασία σήμερα μετά την μάλλον απρόσμενη ανακοίνωση για μεγάλες μειώσεις της παραγωγής τον Μάιο.

Η τιμή του βαρελιού του WTI (West Texas Intermediate), αμερικανικής ποικιλίας αναφοράς, ανεβαίνει κατά 5,74% στα 80,01 δολάρια, ενώ αυτή του βαρελιού Μπρεντ βόρειας θάλασσας αυξάνεται κατά 5,67%, φθάνοντας τα 84,42 δολάρια.

Όσον αφορά στο πετρέλαιο κίνησης, σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο του παρατηρητηρίου τιμών, η τιμή του στη χώρα μας κυμαίνεται στα 1,655 ευρώ ανά λίτρο πανελλαδικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. ο ελληνας (κ λυπαμε που το λεω ) δεν βαζει μυαλο ειναι μαζοχιστης ..
    αααα εχθες διαβασα καπου οτι τα φαντς δεν θα πληρωνουν φορους κ ενφια για τα σπιτακια του λαου εεεεεεεε

  2. Διαβάζω τα σχόλιο και βλέπω πόσο ηλίθιοι είσαστε. Όλοι είναι άχρηστοι, απο κκε που δεν κυβερνάει, μέχρι τον ανδρουλάκη που θέλει να βάλει τον ΓΑΠ. Σαν τον κυριο Μητσοτάκη δεν υπάρχει κανείς, δεν είμαι κομματόσκυλο, εγώ τον έβριζα, ποιος δίνει επιδόματα? Καλά είναι απο το τίποτα….

  3. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΟ ΝΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ [ΜΑΙΜΟΥ] ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ….

  4. Γι αυτό κάτι άχρηστοι που δεν είναι εκλεγμένοι από το λαό όπως κάποιος χαζοχαρούμενος στόκος Σκυλακάκης έχουν θέση στο κυβερνητικό σχήμα και θα είναι και στο επικρατείας καθότι δεν θα τους ψηφίσει ούτε η μάνα τους σε αντίθεση με άλλους πού την ιδρώνουν την φανέλα. Σίγουρα έσοδα από τους φόρους στα καύσιμα ποιανού ιδέα να είναι αφού δεν του κοστίζει τίποτα του συγκεκριμένου;

  5. Θελω την αποψη του παιδιου που εχει καταπιει την καραμουζα γι αυτο….

  6. Ψηφηστε ξανά ΝΔ! Αφού δεν “απαγόρευσαν” τις μετακινήσεις “εκτός νομού” να λέτε κ ευχαριστώ…. Τι ψηφίσατε ρε κοπριες;

  7. Λιεφτα υπαρχουνε! Και μεχρι το περιπτερο της γειτονιας ο νεοελληνας με τ αμαξι παει! Αυτα βλεπει η Κουλαρα και μας τον….σφυριζει αδιακοπα!

  8. Το ότι περιμένει ο ΟΠΕΚ να έρθει το Πάσχα των Ορθοδόξων για να πάνε οι ραγιάδες οι Έλληνες στα χωριά τους, και τότε να αυξηθεί η βενζίνη μέσω της μείωσης παραγωγής, τότε μιλάμε για σενάριο του Φώσκολου. Το ότι αν ήθελε η κυβέρνηση μέσω μείωσης του φόρου, να πέσει η τιμή της είναι φως φανάρι ότι χέστηκε για αυτό και για άλλα θέματα, για τους ραγιάδες που κυβερνά. Κυριακή κοντή γιορτή. Πυροβολήστέ τους στις κάλπες αλλιώς τουμπεκί ψιλοκομμένο.

  9. Με ψέματα πήγε το ηλιέλαιο στα 3 ευρώ και τώρα ξαφνικά στο 1.5 με 1.8 ότι θέλουν κάνουν

  10. ρέει άφθονο το μαύρο χρήμα, πιτσαρίες, ταβέρνες,καφέ μπαράκια δεν βρίσκεις θέση, δρόμοι μποτιλιαρισμένοι μ’εναν μεσα στα αυτοκίνητα, 3ημερα 4ημερα το ελα να δεις, 900.000 δημοσίου υπάλληλοι, τα φακελάκια κάνουν πάρτυ, κατά τα αλλά ολοι στην κλάψα

  11. Να τονίσουμε ότι θα είναι νοθευμένο το καύσιμο για μέγιστο κέρδος!!!

    Ψοφο λέμε όλοι στις κάλπες πρέπει να αυξήσουμε την συμμετοχή !

  12. Η συμφωνια κατω απο το τραπεζι με βενζινοπωλες που κανουν τον κινεζο ισχυει εδω και εναμιση χρονο.Τους αφηνει να βγαλουν τα σπασμενα απ τον ψευτοκορωνα που ειχαν σχεδον μηδεν πωλησεις.Κανενα αρ@χιδι απο αυτους δεν εκανε απεργια ,οπως ειχαν κανει στο παρελθον την μια μετα την αλλη εβδομαδα και τα πρατηρια ειχαν στεγνωσει .Ο ηλιθιος Ελλαδιτης τα ξεχναει ολα αυτα.Τα ιδια και τα καθικια κτηνοτροφοι που χυνανε τοννους γαλα στους δρομους και τα στογλανια γεωργοι που πετουσαν φρουτα και ζαρζαβατικα επειδικτικα.Τιποτα απο ολα αυτα εδω και δυομιση χρονια. Η φετα εχει πανω απο δεκα ευρω και ο μαλακας Ελλαδιτης ακομα αγοραζει αντι να την αφησει να σαπισει .Δεν υπαρχει πιο σαπιος λαος στον πλανητη.

  13. Τόσοι Έλληνες θα ταξιδέψουν να βγάλει ο Κούλης άλλα 20εκ ευρώ μεροκάματο

  14. Σύμφωνα με τον υπουργό ανάπτυξης έχουμε τις χαμηλότερες τιμές στην Ευρώπη.
    Και αυτήν την επιτυχία την πιστώνεται προσωπικά τόσο ο Μητσοτάκης όσο και ο Άδωνις.

  15. Τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα αν δεν είχαμε τη ΝΔ.
    Να λέτε και ευχαριστώ.
    Το καλάθι της νοικοκυράς του Άδωνι έχει βοηθήσει πολύ κόσμο και όλοι είναι ευχαριστημένοι.
    Για αυτό και η ΝΔ θα ξανακερδίσει στις εκλογές.
    Θα σας γλεντάω για αλλά τέσσερα χρόνια.

    1. Τραβα να παρεις το μεροκαματο απο την Πειραιως κομματοσκυλο

    2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΧΩΡΑ.

      1. Κυριάκος Μητσοτάκης: Ένας ανίκανος . άβουλος ,άχρηστος και πολύ επικίνδυνος πρωθυπουργός. Χειρότερο πρωθυπουργό δεν θα μπορούσαμε να έχουμε. Δειλός φασίστας και ύπουλος. θα πρέπει να δικαστεί για εσχάτη προδοσία.

    3. Σε γλεντάμε εδω και καιρο με τα μαργαριταρια που πετας αχαχα και σπαμε πλακα μαζι σου μια κα εγινες ο γραφικος του σαιτ χαχαχαχα

  16. Παγκόσμια κρίση έχει τι δεν καταλαβαίνετε ρε ψεκασμένοι?
    Και πάλι ευχαριστώ να λέτε το Μητσοτάκη.
    Όσοι δεν τα βγάζουν πέρα να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους υπάρχουν και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

    1. Παλι πιωμένως η παλι μαστούρωμενος ήρθες;

    2. ΝΑΙ στα μέσα μεταφοράς που πέφτουν οι λαμαρίνες της οροφής στα κεφάλια των επιβατών σαν καρμανιόλες.

  17. Και πως κάνουν εξόδους… οι πολίτες αφού δεν έχουν λεφτά και αφού είναι όλα ακριβά; Αφήστε τα παραμύθια λοιπόν. 25η Μαρτίου γινόταν ο χαμός παντού.

  18. καθάρματα βαρδινογιάννηδες, αυτοί που κινούν τα νήματα της μαριονέτας μιζοκούλη και κυβερνούν ουσιαστικά τη χώρα, μας πίνουν το αίμα

Comments are closed.