ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ… ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_47

Σήμερα το μεσημέρι, κάπου εκεί απέναντι από την Βουλή, είχα μία πάρα πολύ σημαντική συνάντηση. Γνωριστήκαμε από κοντά, είπαμε πολλά, και πλέον θα συνεργαστούμε στενά στο δρόμο για τη Δίκη των Αθηνών. Τον ξέρετε, τον ήξερα και εγώ βεβαίως, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι ήξερε και εκείνος εμένα και παρακολουθούσε τη δράση μου.

Ώστε όταν ήρθε η ώρα για τον πρώην υπουργό Υγείας να υποβάλει την μηνυτήρια αναφορά του στον Άρειο Πάγο, ζήτησε να καταθέσω εγώ.

«Τον φίλο μου που χάθηκε, τη μητέρα, τον αδερφό ποιος θα τους φέρει πίσω; Ποιος θα απολογηθεί γι’ αυτό; Ντροπή! Αίσχος! Δολοφονήσατε τους ανθρώπους, αυτό κάνατε! Και επιμένετε! Ντροπή σας! Δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι αυτή είναι η πραγματικότητα».

Αυτά είχε πει στη Βουλή, πίσω δεν τα πήρε ποτέ, και όταν επέστρεψε στο κόμμα του μετά την διαγραφή του, έθεσε ως όρο για την επιστροφή του αυτή να μη του ζητηθεί να ανακαλέσει.

Και το πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Για να κάνω αυτό που πρέπει ώστε ο πρώην αυτός υπουργός Υγείας να ενωθεί μαζί μου στη μάχη για την Ανθρωπότητα.

Και πιστέψτε με. Η ομάδα αυτή μόλις δημιουργείται.

Είναι πολλοί.

Και είναι έτοιμοι.

Θα σας βάλω να σκεφτείτε κάτι, για να καταλάβετε την αξία αυτής της συνεργασίας.

Όταν αύριο ασκηθεί η πρώτη δίωξη για δολοφονία συνανθρώπου μας στα κολαστήρια στο βωμό της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους, θα το ανακοινώσω.

Θα το ακούσετε από κανένα συστημικό μέσο ώστε να το μάθει και ο τελευταίος Έλληνας;

Όχι.

Αν το ανακοινώσει ένας πρώην υπουργός;

Καλό σας βράδυ.

Υ.Γ. Όταν ανακοινώσω live, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Για το απόλυτο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response