Σύμβουλος ψυχικής υγείας ρίχνει φως στο φαινόμενο των αυξημένων διαζυγίων

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15402)

 Καλεσμένος στο Summer’s Cool από το Skype τη Δευτέρα και μιλώντας με τη Μαριάντα Πιερίδη, ο Γιώργος Λιάγιος, σύμβουλος ψυχικής υγείας, έδωσε την δική του γνώμη για την αύξηση των διαζυγίων κατά τις καλοκαιρινές εποχές καλεσμένος

 

«Ένας ειδικός μόνο θα μπορούσε να μιλήσει για τα διαζύγια. Εγώ μόνο εκ πείρας θα μπορούσα να μιλήσω, ενώ εσύ, Γιώργο μου, θα το πάρεις από την επιστημονική πλευρά», υπογράμμισε αρχικά.

«Να μην παλέψεις; Να μην προσπαθήσεις να κρατήσεις τη σχέση, τον γάμο σου; Εμένα πολύς κόσμος μου έλεγε: γιατί δεν προσπαθείς να κρατήσεις τον γάμο σου, δεν δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία;», είπε η τραγουδίστρια.

«Αν μου έλεγε ο σύντροφός μου ότι παραμελώ τις συναισθηματικές και τις ερωτικές ανάγκες του, θα του έλεγα: αγάπη μου, κλείσε την πόρτα, κλείσε τα παράθυρα κι έλα να σου δείξω», δίνοντας τη δικιά της τοποθέτηση η Μαριάντα Πιερίδη, όταν θίχτηκε το ζήτημα της απιστίας σε ένα ζευγάρι λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.
Σημειώνεται πως μέσα στο 2024 η Μαριάντα Πιερίδη και ο πρώην σύζυγός της, Δημήτρης Κατριβέσης, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους έπειτα από 7 χρόνια γάμου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έχουμε ψυχιάτρους, έχουμε ψυχολόγους, έχουμε και συμβούλους ψυχικής υγείας;

  2. ο σεβαστός όρος της «οικογένειας» δυστυχώς έσβησε στην Ελλάδα μας

Comments are closed.