ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ εγκλήματα από τον δολοφόνο με το ΑΓΓΕΛΙΚΟ πρόσωπο! Νέες ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες στο φως της δημοσιότητας! Video που δείχνει τη δράση του λεπτό προς λεπτό!

Κοινοποίηση:
serial-killer1-660 (1)

Παγκόσμια ανατριχίλα έχει προκαλέσει ο κατά συρροή δολοφόνος από τη Βραζιλία. Μοιάζει με κινηματογραφικό σενάριο ταινίας θρίλερ αλλά κάθε άλλο… παρά σενάριο είναι. Ο 26χρονος serial killer δολοφόνησε 39 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και ένα 14χρονο κορίτσι. Κι όλα αυτά όπως δήλωσε σε αξιωματικούς της αστυνομίας; Σκότωσε την 14χρονη για να κατευνάσει την «οργή που ένιωθε μέσα του»! Πρόκειται για τον Thiago Henrique Gomes da Rocha, από την επαρχία Goiania στη Βραζιλία, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη και ομολόγησε τις πράξεις του.

 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Gomes da Rocha, εργαζόταν ως υπάλληλος εταιρείας security, κατατάσσεται στους κατά συρροή δολοφόνους με μία από τις μακρύτερες λίστες θυμάτων στον κόσμο. Τα θυματά του ήταν γυναίκες , άστεγοι, ομοφυλόφιλοι και τραβεστί. Πιο συγκεκριμένα στη λίστα του περιλαμβάνονται 16 γυναίκες ανάμεσά τους και ένα κορίτσι 14 χρόνων.

 

Πώς δολοφονούσε τα θυματά του τις περισσότερες φορές; Ενώ εκείνος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, σταματούσε μπροστά στο υποψήφιο θύματα του φώναζε «ληστεία» και μετά πυροβολούσε εν ψυχρώ! Το 14χρονο κορίτσι το σκότωσε σε ένα πάρκο τον περασμένο Ιανουάριο (όπως άλλωστε και τα περισσότερα από τα θύματά του).

Εικόνες από τα κατασχεθέντα:

serial-killer2

serial-killer6

Δείτε τις εικόνες από τη σύλληψή του και παρατηρήστε το βλέμμα του … “τρελού!”

serial-killer7

serial-killer1-660 (1) serial-killer8

Τα άτυχα κορίτσια που βρήκαν τραγικό θάνατο από τον Βραζιλιάνο serial killer:

serial-killer4

serial-killer5

serial-killer10

serial-killer9

Η κάμερα ασφαλείας που τον πρόδωσε: Η αστυνομία τον εντόπισε μέσω βίντεο να κλέβει πινακίδα από μηχανάκι σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ:

serial-killer3

Διαβάσατε ΕΔΩ περισσότερα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ενα πραγμα που δεν θα καταλαβω ποτε,ειναι για ποιο λογο τετοιοι εγκληματιες μπαινουν στη φυλακη.Θα σωφρωνιστει;Μαλλον οχι.Οταν βγει απο τη φυλακη,θα ειναι ακινδυνος για τη δημοσια ασφαλεια;Μαλλον οχι.Αρα το καλυτερο και για εκεινους αλλα κυριοως για την κοινωνια ειναι η εκτελεση τετοιων κτηνων.Βεβαια επειδη κι η φυλακη εχει τους δικους της νομους,κατι τετοιους τους «περιποιουνται» οι αλλοι κρατουμενοι και ειτε αυτοκτονουν,ειτε τους αυτοκτονουν!

Comments are closed.