Γ.Χαρδούβελης: «Δεν παίρνουμε διαζύγιο από το ΔΝΤ, απλώς αλλάζει η σχέση μας!» Το…»ΕΡΩΤΙΚΟ» χιούμορ του υπουργού!

Κοινοποίηση:
xardouvelis-570-800x583

Αυτό που οι πολιτικοί μας έχουν και χιουμοράκι…. δεν χωνεύεται εύκολα! Εμείς τη φράση αυτή του υπουργού οικονομικών μόνο κάπως έτσι μπορούμε να τη μεταφράσουμε:

«Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς!»

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ελληνική οικονομία και τη διαπραγμάτευση είναι το πολιτικό κλίμα και η αβεβαιότητα.Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που συνειδητά δεν θέλουν να τελειώνουμε με το μνημόνιο». Αυτό τονίζει, μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης σε συνέντευξη σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

Ο υπουργός Οικονομικών αναφέρεται στη σχέση της Ελλάδα με το ΔΝΤ και σημειώνει: «Δεν πρόκειται για διαζύγιο. Το ονομάζω αλλαγή σχέσης. Το ΔΝΤ θα είναι δίπλα μας ως παρατηρητής, χωρίς ενδελεχή ελεγκτική ιδιότητα». Για ουσιαστικές αλλαγές και λύσεις θα μιλήσει κανείς ή θα παίζουμε την κολοκυθιά… με το ποιος θα κάνει τη μάνα στην τρεμάμενη κυβέρνηση;

Και συνεχίζει να ανεβάζει τον πυρετό στις δηλώσεις του:

Για τα σπρεντς:«ανέβηκαν παντού και πολύ περισσότερο στην Ελλάδα. Οι λόγοι είναι ευρωπαϊκοί , αλλά και ελληνικοί. Η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν το τέλος του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής και αυτό αποτελεί πηγή αβεβαιότητας για το τι έπεται στη συνέχεια, δηλαδή ποιά θα θα είναι η μελλοντική μας σχέση με τους μέχρι σήμερα επίσημους δανειστές μας. Η αβεβαιότητα αυτή έγινε έκδηλη . Η αγορά θα ανακάμψει όταν τα αίτια της αβεβαιότητας εκλείψουν.»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. μετα τα πρωτα πλακομ@@νια ακολουθει το στραπον!

Comments are closed.