ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ. ΣΤΑΥΡΟΧΕΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΕΣ ΣΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ. ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓYΡO ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Κοινοποίηση:
Ï ÃÁËËÏÓ ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÖÑÁÍÏÕÁ ÏËÁÍÔ ÊÁÔÁÈÅÔÅÉ ÓÔÅÖÁÍÉ ÓÔÏÍ ÁÃÍÙÓÔÏ ÓÔÁÑÔÉÙÔÇ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

Γκάφα στη γκάφα, κατά την επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα. Η πρώτη γκάφα ήρθε από την ΕΡΤ…

αφού μόνο φιάσκο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι δεν υπήρχε ήχος την ώρα που ο κ Ολάντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις από την Αθήνα μας και έτσι, τα όσα είπε ο πρόεδρος της Γαλλίας μπροστά στους δημοσιογράφους δεν μεταδόθηκαν.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, και στην παρακάτω φωτογραφία, πίσω από τον κ. Ολάντ στεκόταν σύξυλο το πρωθυπουργικό ανδρείκελο.

Άλλο ένα σημείο από τα πρώτα λεπτά της επίσκεψης του Ολάντ στην χώρα μας ήταν το γεγονός ότι σε αντίθεση με όπως συνηθίζεται, το άγημα δεν επιθεώρησαν μόνο οι δύο αρχηγοί, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας και ο Φρανσουά Ολάντ, αλλά και ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος περπατούσε μάλιστα δίπλα στον Γάλλο πρόεδρο.

Ï ÃÁËËÏÓ ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÖÑÁÍÏÕÁ ÏËÁÍÔ ÊÁÔÁÈÅÔÅÉ ÓÔÅÖÁÍÉ ÓÔÏÍ ÁÃÍÙÓÔÏ ÓÔÁÑÔÉÙÔÇ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

Συνήθως, δίπλα στους δύο αρχηγούς, βρίσκεται ο επικεφαλής του αγήματος.

Τέλος, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η στάση του Αλέξη Τσίπρα την ώρα που από τα μεγάφωνα ακουγόταν ο εθνικός ύμνος της Γαλλίας. Ο Έλληνας πρωθυπουργός στεκόταν με τα χέρια σταυρωμένα, μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποίησε το λάθος του. Πρόκειται για έναν χαμένο τύπο που η Ελλάδα σε λίγο καιρό θα καταλάβει περί τίνος ακριβώς πρόκειται.

Δεν γνωρίζει ότι θα πρέπει να κάθεται σούζα την ώρα του εθνικού ύμνου.

 

tsipras3

 

 

 

φωτο: Ευρωκίνηση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

66 Σχόλια

  1. Ούτε γιά πρόεδρος στή Λιλιπούπολη δέν κάνει ο άχρηστος.

  2. ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ Κ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Κ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

  3. ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ Κ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Κ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

  4. ΚΑΤΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΜΟΥΛΕ…!!!! ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ….ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ..!!!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ…ΗΛΙΘΙΟΙ….!!!!!

  5. ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ,ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΚΟ,ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΡΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

  6. πόσα κιλά ηλίθιοι είστε?
    καλά κάνει, 4 χρονάκια ακόμα θα σκούξετε,
    ίσως να σκάσετε σαν μπαλονάκια

  7. Δεν οφείλει να “βαρέσει” προσοχή σε κανέναν εθνικό ύμνο αν δεν θέλει να το κάνει. Το πρόβλημα μου είναι πως κάνει όλες τις χαρές στην Εκκλησία Α.Ε αλλά το παίζει αριστερός εκεί που τον βολεύει.

    Οι μισαλοδοξια και ρατσιστες θα έπρεπε να θυμιθουν όλους τους προηγούμενους “χριστιανους” κλέφτες και προδότες που είχαν το αξίωμα του και να κατέβουν από καλάμι από όπου ηθικολογουν χρησιμοποιώντας την αθεια ως ad hominid κατηγορία.

    1. Το τι οφείλει ή δεν οφείλει κάποιος να κάνει ή να μην κάνει,αν θέλει ή αν δεν θέλει να το κάνει ή να μην το κάνει,ισχύει ΜΟΝΟ στην προσωπική ζωή του καθενός!Όταν εκπροσωπείς κάτι ή κάποιους,πόσο δε μάλλον όταν εκπροσωπείς ένα Έθνος και μια Πατρίδα,θέλεις δεν θέλεις ΠΡΕΠΕΙ να σεβαστείς κάποια πράγματα!Παράδειγμα,σκέψου κάποιον στρατηγό που,ενώ του αρέσει το αξίωμα του στρατηγού,σιχαίνεται την στολή του στρατηγού και προτιμάει την στολή του ναυάρχου(γούστα είναι αυτά).Δεν νομίζω να σου φανεί σωστό και λογικό,σε μια επίσημη τελετή του στρατού,ο συγκεκριμένος στρατηγός,να εμφανιστεί με την στολή του ναυάρχου!Στο σπίτι του ή αφού αποστρατευτεί,ας φοράει ότι θέλει!
      Ακόμη πρέπει να δούμε και τι ΔΕΝ σεβάστηκε ο τσίπρας.Ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδος,δεν είναι ένα τραγουδάκι που έγραψε κάποιος,μεταξύ τυρού και αχλαδιού,είναι ένα τμήμα από τον ΥΜΝΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!Όπως επίσης η Ελληνική Σημαία,δεν είναι απλώς μια σημαία(ή ένα κομμάτι πανί),είναι ο συμβολισμός του “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ”!Αυτά λοιπόν δεν σεβάστηκε ο τσίπρας.
      Ακόμη,όπως “οι μισαλοδοξια και ρατσιστες θα έπρεπε να θυμιθουν όλους τους προηγούμενους “χριστιανους” κλέφτες και προδότες”,έτσι και οι “προοδευτικοί” και διεθνιστές θα έπρεπε να δουν ότι ο “άθεος” τσίπρας είναι το ίδιο πράγμα με αυτούς τους “χριστιανούς”,δηλαδή είναι το ίδιο κλέφτης,προδότης και ψεύτης!Οπότε λοιπόν,επειδή κι εσύ ηθικολογείς,κάνε πράξη την “διδαχή” σου και κατέβα από το καλάμι…
      Υ.Γ. Ενώ προσπαθείς να κάνεις εντύπωση,υπερασπιζόμενος “κάτι”,καταλήγεις να κάνει τα πράγματα χειρότερα!Με κερασάκι στην τούρτα το “ad hominid”,αντί του “ad hominem”…μην ανησυχείς όμως,οι “τυφλοί” δεν θα το καταλάβουν!

        1. γιατί ρε χρυσαυγήτες βάζετε γυναικεία ονόματα?
          μετά κατηγορείτε τους gay, κρυφές..

          1. Αυτό που τα κουμούνια παντού βλέπουν τα μούτρα τους και τα χάλια τους είναι πολύ διασκεδαστικό…συνεχίστε έτσι σύντροφοι!

  8. Αερίζει τα καμπανέλια του ο άνθρωπος. Αμαν πια να τον φάτε. Εξαλλου Τσιπροκαμμένους ψήφισε ο ελληνάκος.

  9. ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ…ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ…ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΡΑ. ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΛΑΤΕ; ΗΡΘΕ! ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ…ΖΩΑ Ε ΖΩΑ!

  10. Εικονες ντροπης από ένα καραγκιοζη που βλεπουν και οι ξενοι στο εξωτερικο. Χανουμε και την ελαχιστη αξιοπρεπεια που εχει απομεινει στην Ελλαδα.

  11. Παιδαρέλι !

    Αμούστακο παιδαρέλι , αδερφέ μου , που δεν ξέρει τελικά τι γυρεύει !

    Πως διάολο τον έβαλαν αρχηγό κόμματος …. απορώ !!!

    Ενώ είχαν την … Μπουμπουλίνα …. Ζωή Κωνσταντοπούλου !

    Τι να σας πω …. πεζεβέγκηδες !

    Τα θέλει το κωλαράκι σας ! ….. Ααααα να χαθείτε !

    Καταστρέψατε την πατρίδα μας !

    ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΠΑΣΟΚΕΣ – ΠΟΤΑΜΙΑ – ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ……όλοι

    Πιάσε τον ένα – χτύπα τον άλλον !

    Συμμορίες αδερφέ μου , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ …ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ !

    Όλο για … μάχες συζητάνε !

    Τι μάχες ρε πεζεβέγκηδες ??? …. Ξέρετε τι είναι μάχες ?

    Ρωτήστε !

    Τον Μέγα Αλέξανδρο – τον ΛΕΩΝΙΔΑ – τον ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ – τον ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ – τον Αθανάσιο Διάκο – τον

    ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ – την ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ … και τόσους άλλους που πραγματικά έδωσαν μάχες και τις ζωές τους για την ΕΛΛΑΔΑ !

    Άι στο διάολο βραδιάτικα ! Δεν σας αντέχω άλλο !
    Στράτος Δ.

    1. Τι σκούζεις βρε στράτο,εσύ δεν μας είχες πρήξει με τους τσιπροκαμένους;Παλικάρια τους ανέβαζες ήρωες τους κατέβαζες.Τώρα κατάλαβες τι κουμάσια είναι και τα δυο;Κάτσε εκεί που είσαι και μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν καταλαβαίνεις…

  12. ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΡΛΟ;ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΠΑΜΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ;ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟ$#@$^ΧΩΡΙ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥΣ , Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;

  13. Καλά έκανε αφού τον έχουν βουλώσει όλοι τους γράφει και αυτός στα γεννητικά του όργανα όλους
    Η Χρυσή Αυγή που βόσκει, γιατί δεν μιλάει καθόλου? Αυτός ήταν ο πόλεμος που τάχα θα έκανε στο σύστημα και τους ανθέλληνες της αριστεράς?

  14. ΡΕ ΧΙΟ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΑ ΚΛΑΜΙΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ….ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ !

  15. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ;ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ.
    ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΩΡΕ;ΤΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ;Η ΜΗΠΩΣ ΛΟΓΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΟΙ ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ;ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ …ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ – ΚΑΙ ΜΟΝΟ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ…
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ!

    1. ΤΟ ΠΑΝΥΕΛΟΝΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΣΕΝΑ

  16. βαλτε την φωτο που γερνει ρε παιδια χαχαχα εκει ειναι ολα τα λεφτα χαχαχαχαχαχα

  17. κι χαμογελαει χαχαχαχαχα ο τυπος σα να τον γαργαλουν χαχαχαχα

  18. Μα καλά τόσο ανόητος, απείθαρχος, και κυρίος ηλίθιος είναι αυτός ο τύπος,
    «Ρε φίλε έκανες την μεγαλήτερη γκάφα στην ζωή σου να εμφανιστείς όπως, «ο βλαχος στην γεννία του», ένταξει δεν σεβάστικες την Ελλάδα!!!! Σέβασου τον ευατό σου βάλε ένα καλό κουστούμι!!! Έστω μια γραβάτα, σου το είπαν οι Ισχυροί: έλα με γραβατα, έλα για λίγο να σε δω…!! Αντα αυτού έμφανιστικες σαν, να σε τραβάνε γιατί φοβηθηκες μην έμφανιστης ούτε και εκεί δεν τα πηγες καλά, Τι δίαολο στην αίθουσα τον Ηνωμένων Εθνών εμφανιστικές σαν μάθητής του δημοτικού περιστηχιζόμενος από τους «Μπαμπάδες σου» περιμένοντας τους, για να τους πεις το μάθημα στα Αγγλλλλίκα μα καλά δεν καταλαβένεις: «Ντιπ, για Ντιπ, Ντουβάρ είσαι !!!! « ‘Η θέση σου ως Ο προεδρος της ελληνικης κυβερνησης είναι έκ τον ουκ άνεφ Διπλωματική και πρέπει να έκφραζεις την γλώσσα που εκπροσωπεις, Και ΟΧΙ να δείχνεις τις μορφωτικές σου δεξιότητες, Δεν σου μάθανε όταν ήσουν Ναυτοχαβαλές τουλαχίστον να σέβεσαι τα σύμβολα γύρο σου!!!! Τι διαβόλο τόσο άρχιδης μας βγήκες, Κάτι μου λέει ότι εσένα πρέπει να σε φοβομαστε..!! Μήπως είναι καιρός να φορέσουμε τσίγκινα σοβρακάκια, Σημερα με τον ‘Ολαντ σε σεβάστικε και δεν σε έγραψε ένω θα μπορουσε γιατί είναι έκπροσωπος μιας από τον σοβαρότερες δυνάμεις στην Ευρώπη και γνωρίζει να μιλαει όπως πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις όπως θα έπρεπε, άλλα και εσύ ρε φίλε δείχνεις άσεβεια και στους καλεσμένους σου, αλλά και στην Σημαία σου, Δεν ντρέπεσε….!!!! Τι διαβόλο τόσο έξυπνάδα μάλλον πρέπει να βάλεις υποψιφιότητα για τα Guinnness..!!!!
    Δεν σέβεται την υστεροφημία του μιάς και είναι ο νέοτερος ηλιακιακά προθυπουργός της ‘Ελλαδος ότι και αν συμβεί ή ακόμα καλύτερα ότι και να συμβαίνει καθημερινά καποια μέρα θα φύγει ας κρατισει κατι για το εγω του να θυμάται ότι σε αυτή την φουκάρια την ψαρόκωσταινα, που όλοι η πολιτικοί τις δείχνουνε τη να πάρει…!!! Τουλαχίστον ας δείξει κάποια ανωτερότητα και ας σοβαρευτεί ΓΙΑΤΙ δεν πάει κάλά..!! και αν δεν φτύνει τον ευατό του, τουλάχιστον γράφει στα @ρχιδ@του τους υπηκώοους του και περισσότερο τους συμμάχους του…!!!!

  19. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ. ΑΘΕΟΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ

  20. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΥΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΤΟΝ ΤΣΑΧΠΙΝΟΚΩΛΑΡΑΚΙΑ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΠΡΟΔΟΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.

  21. Ηλίθιος ειναι εκτος τοπου και χρονου δεν ξερω αν παίρνει κατι αυτο το ατομο και βρίσκεται σ αυτη την κατασταση, υποψιάζομαι ομως οτι ετσι βγήκε απο το εργοστάσιο. Σε λιγο θα ξεπερασει σε βλακεία και τον ΓΑΠ (γιατι σε προδοσια και δωσιλογισμό ειναι κλασεις ανώτερος)

  22. Στο δεξί του μπατζάκι κάτω ακριβώς από το γόνατο έχει περασμένο κουμπούρι.

  23. “Πρόκειται για έναν χαμένο τύπο που η Ελλάδα σε λίγο καιρό θα καταλάβει περί τίνος ακριβώς πρόκειται.”
    Δεκτή η γνώμη σου και έχεις δίκαιο αλλά μην προσπαθείς να περάσεις την άποψη σου έτσι ..

  24. Παιδιά σταματήστε να γελάτε. Δεν είναι αστείο. Είναι πράξη υποταγής και προδοσίας. Εγώ από σήμερα άρχησα να φοβάμαι πραγματικά. Τόσο καιρό κορόιδευα αλλά σήμερα άρχισα να ανησυχώ στα αλήθεια. Μας οδηγούν στην καταστροφή και δεν τους νοιάζει!

  25. χαπακωμενος ειναι με imovane
    δεν τον βλεπεις;
    ντυσου, γδυσου, συλλογισου, φαγε, πιε, χεσε και κοιμησου!

  26. Δεν ξέρει ρε το παιδί καν ποίος είναι ο Εθνικός μας Ύμνος ! Νιώθει ότι είναι σε γήπεδο….
    Κατάλαβε …ότι έχει γίνει φάουλ έξω από το μνημείο , ότι θα το εκτελέσει ο Εύζωνας δυνατό και επειδή κατάλαβε ότι είναι στο τείχος , για αυτό και φυλάει τα @ρχίδ@@ του !
    Ού να μου χαθείς ξεφτίλα ! ! ! !

  27. Εκτός από άθεος είναι και ανθέλληνας. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από αυτόν τον άνθρωπο. Δεν θα ξεχάσω στο ΚΕΕΔ αλλά και στις υπόλοιπες μονάδες που υπηρέτησα, κάθε πρωί σε στάση «παρουσιάστε» τραγουδούσαμε τον εθνικό μας ύμνο και είμασταν κάγκελο. Ντρέπομαι πολύ για το Τσίπρα. Μας έκανε πάλι διεθνώς ρεζίλι και έδωσε το μήνυμα της υποταγής σε όλους.

  28. Και αυτός ο πρωθυπουργός χαπακιασμένος μου φαίνεται.

  29. Μα καλά τόσο ανόητος, μαλθακός απείθαρχος και κυρίος ηλίθιος είναι αυτός ο τύπος, «Ρε φίλε έκανες την μεγαλήτερη γκάφα στην ζωή σου να εμφανιστείς όπως, «ο βλαχος στην γεννία του», ένταξει δεν σεβάστικες την Ελλάδα!!!! Σέβασου τον ευατό σου βάλε ένα καλό κουστούμι!!! Έστω μια γραβάτα, σου το είπε ο Ομπάμα: έλα με γραβατα, έλα για λίγο να σε δω…!! Αντα αυτού έμφανιστικες σαν, να σε τραβάνε γιατί φοβηθηκες μην έμφανιστης ούτε και εκεί δεν τα πηγες καλά, Τι δίαολο στην αίθουσα τον Ηνωμένων Εθνών ήσουν μάθητής του δημοτικού περιστηχιζόμενος από τους «Μπαμπάδες σου» περιμένοντας τους, για να τους πεις το μάθημα στα Αγγλλλλίκα μα καλά δεν καταλαβένεις: Ντιπ, για Ντιπ, Ντουβάρ είσαι !!!! «Ότι η θέση σου ως Ο προεδρος της ελληνικης κυβερνησης έκ τον ουκ άνεφ σε περιβάλλει Διπλωματική Ασυλιά και πρέπει να έκφραζεις την γλώσσα που εκπροσωπεις και αντιπροσωπέυεις, Και ΟΧΙ να δείχνεις τις μορφωτικές σου δεξιότητες, Δεν σου μάθανε όταν ήσουν Ναυτοχαβαλές τουλαχίστον να σέβεσαι τα σύμβολα γύρο σου!!!! Τι διαβόλο τόσο άρχιδης μας βγήκες, Κάτι μου λέει ότι εσένα πρέπει να σε φοβομαστε..!! ότι είναι καιρός να φορέσουμε τσίγκινα σοβρακάκια, Σημερα με τον ¨Ολαντ ο Καμμένος ήτανε σοβαρός Ο Καλέσμενος σου σε σεβάστικε και δεν σε έγραψε ένω θα μπορους γιατί είναι έκπροσωπος μιας από τον σοβαρότερες δυνάμεις στην Ευρώπη και γνωρίζει να μιλαει όπως θα πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις αφού έρχεται από την χώρα που έφειευρε το «Σάβουαρ Βίβρ» όπως θα έπρεπε, άλλα και εσύ ρε φίλε δείχνεις άσεβεια και στους καλεσμένους σου, αλλά και στην Σημαία σου, Δεν ντρέπεσε….!!!! Τι διαβόλο τόσο έξυπνάδα μάλλον πρέπει να βάλεις υποψιφιότητα για τα Guinnness..!!!!
    Δεν σέβεται την υστεροφημία του μιάς και είναι ο νέοτερος ηλιακιακά προθυπουργός της ‘Ελλαδος ότι και αν συμβεί ή ακόμα καλύτερα ότι και συμβαίνει καθημερινά καποια μέρα θα φύγει ας κρατισει κατι για το εγω του να θυμάται ότι σε αυτή την φουκάρια την ψαρόκωσταινα, που όλοι η πολτική τις δείχνουνε τη να πάρει…!!! Τουλαχίστον ας δείξει κάποια ανωτερότητα και ας σοβαρευτεί ΓΙΑΤΙ δεν πάει κάλά..!! και αν δεν φτύνει τον ευατό του, τουλάχιστον γράφει στα @ρχιδ@του τους υπηκώοους του και περισσότερο τους συμμάχους του…!!!! Καιρός να σοβαρευτούμε γιατί χανόμαστε….!!! Αχ Ελλαδίτσα τι πολιτικους σου έλαχε να έχεις !!!!!!

  30. ΔΕ ΤΟΧΕΙ Ο ΤΥΠΟς ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ

  31. ολοι εμεις του καναπε που κραζουμε το τσιπρα για τα χαλια τις χωρας.. ολοι εμεις που το μονο που ξερουμε ειναι να ριχνουμε τις ευθύνες για το οτι μας συμβενει στους αλλους ολοι εμεις που κοιταμε να βγαλουμε το ματι του διπλανου μας αρκει να κανουμε εμεις ζωαρα …ολοι εμεις που δεν ζηταμε η δεν κοβουμε αποδείξεις τοσα χρονια..ολοι εμεις που οταν περνάμε τις επιδοτήσεις για εναλλακτικές καλιεργεεις τα καναμε βιλες και λουλουδια και ποτα στα κολομπαρά ολοι εμεις που περναμε χιλιαδες ευρω εφαπαξ και συνταξεις παχυλές ολοι εμεις που με ενα ντενεκε τυρι μπαίναμε στο δημόσιο….ολοι εμεις κύριοι και κυριες ολοι εμεις εχουμε τεραστια ευθυνη για τα χαλια μας και δεν φταίει κανεις αλλος αλλα εμεις….ουτε ο τσιπρας ουτε ο σαμαρας ουτε ο γιωργακης αλλα τα μυαλά που κουβαλαμε εαν δεν αλλάξουμε σαν εθνος νοοτροπια εχουμε τελειωσει ….

    1. ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;;;

      Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΑ , ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η’ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;;

      ΓΙΑ ΤΑ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ……200 ΔΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;

    2. ναι ρε “αναλωσιμε” κλεβω κι εγω το κρατος γιατι πουλαω αυγα καθε βδομαδα απο τις 5 κοτες που εχω και παιρνω 10 ευρω την εβδομαδα, επισης πουλαω μαρουλακια απο τον μπαξε μου και παιρνω αλλα 10 ευρω. πριν λιγους μηνες η γυναικα μου πηγε κι εκανε μια εγχειρηση στο γονατο(σε πασιγνωστο ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομειο στην κηφισια) και ο γιατρος ζητησε 1500 ακατεβατα. εκεινη την ημερα απ’οτι εμαθα(ο ιδιος μας το ειπε) ειχε αλλες επτα!!!!!!! παρομοιες εγχειρησεις. για βαλτα κατω ρε “αναλωσιμε” καθε μηνα τι μαυρο χρημα βγαζει ο τυπος και το χειροτερο ειναι οτι ΟΛΟΙ το ξερουν, αλλα προτιμουν να πιασουν εμενα με τα αυγουλακια παρα αυτον, γιατι δεν εχει ουτε ενα ευρω στην Ελλαδα.

  32. 13η ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ???ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ….ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.

  33. εκτος απο το 6% αρρωστους αριστερους που τον ψηφισαν,οι υπολοιποι συμφεροντολογοι του δημοσιου,εχετε καταλαβει ποσο μεγαλη μαλακια κανατε??

  34. Διαβάστε τι είχε πει ο Πατρο-Κοσμάς για τους αλβανογενείς κατοίκους της Λουψίστα (σημερινό Αθαμάνιο, χωριό του τουρκαλβανού Τσίπρα)

  35. ο τσιπρας ειναι στον κοσμο του..αυτη την εντυπωση μμου δινει

  36. ΠΡΟΟΟΟΟΣΧΗΗΗΗ!!!!!!! τι ρομπας αχαχαχαχαχα χτυπανε ολοι προσχές και αυτος πιανει τσι παπαρς του και κοιτα τα περιστερια. Αϊντε κατακαημενη Ρουμελη….

  37. ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ, ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ ΕΘΝΟΦΟΒΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ.ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ.
    ΟΥΣΤΤΤΤΤ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΒΡΩΜΟΨΟΦΙΜΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

    1. Ο Τσίπρας και όλα τα τσυριζοπαρτάλια, είναι εθνοφοβικά.Mισούν την έννοια του Έθνους.
      Απορώ ποιά σούργελα, ψήφισαν αυτό το ακραίο μόρφωμα.

  38. Δεν τον ψηφησαν ρε Στεφανε?Ηξεραν οτι ειναι αθεος και απατρις…Να τα λουστουνε τωρα ολοι…Πληρωστε τωρα τον ΕΝΦΙΑ οσοι τον ψηφησατε και πεταξτε και την σκουφια σας γιατι αυτος θα σας σωσει (τρομαρα σας..)

  39. Μονο να πεφτει στα τέσσερα ξερει και να υπογραφει μνημονια .Όπως επισης να κανει διακοπες σε βιλες εφοπλιστη.Ανδρεικελο εντελως καλα λετε , ένα μνημονιακο σουργελο που κοριδευει τον κοσμο.

  40. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΟΥΖΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.. ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΣΟΧΛΑΝΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ 19.5% ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ.. 19.5 ΠΗΡΕ ΟΧΙ 35.. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..

    1. Ναι αλλα αυτο λεμε ρε μεγαλε. ΟΥΤΕ η αποχη ήταν σωστη. Με την αποχη βοηθας αυτο το μαλακα!! Ψηφισε κατι αλλο κανα ασχετο κόμμα που δε το ξερει η μανα του…ψηφισε κάτι!!! Η εστω λευκο!! Ποσες φορες θα λεμε τα ιδια και τα ιδια…

  41. ΑΒΓΑΛΤΟΣ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΔΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΖΕΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ

  42. ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΒΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΡΕ ΓΑ-ΜΗ-ΜΕ-ΝΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

  43. Το μαλακισμενο εχει χασει τη μπαλα, κανει συνεχως μ…κιες και καμαρωνει κιολας.Η αποκορυφωση του μ…λα που δεν ξερει τι του γινεται ,πεταει συνεχως αρλουμπες κατσικομενος στην μειοδοτικη καρεκλα πεφτοντας σε συνεχεις αντιφασεις που καθε αλλο παρα λογικο ανθρωπο χαρακτηριζουν.
    Ο φλωρος με τα κοκκινα αυτια λοιπον,νομιζε οτι μπορει να κοροιδεψει για ακομα μια φορα τον εξαθλιωμενο Ελληνα ταζοντας του γη και υδωρ ,κατι το οποιο οντως προσεφερε ,αλλα προς την αντιθετη πλευρα …αυτην των δανειστων,αφηνοντας για αλλη μια φορα μ…κα τον Ελληνα που τον εμπιστευτηκε.Μονο που αυτη τη φορα,δε θα υπαρξει ελεος και το κεφαλι του κινδυνευει να φυγει απτη θεση του.

  44. ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΕΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ??.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ..ΝΡΟΠΗ.

Comments are closed.