Με μια ολιγόλογη δήλωση σχολίασε την δολοφονική επίθεση κατά των στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Νέο Ηράκλειο ο υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Δένδιας…
«Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων.
Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία.»
Κανε μας τη χάρη ρε εβραίε και άντε ψόφα να μας απαλλάξεις και από την σιχαμερή παρουσία σου.
μας κανατε ολους να ψηφισουμε φανατικα χρυση αυγη.και παντα καλως η κακως εχω το ρευμα του μεσου ελληνα.οτι ψησιζα εβγαινε.εκει μας καταντησατε κουφαλες.αλλα ευχομαι και αυτοι να μην αλλαξουν οταν πανε στην εξουσια.και μια ερωτηση για οποιον ξερει.που εχει δουλεψει ο γιος της μπακογιαννη ο βλαξ και τον φυτεψανε δημαρχο καρπενησιου και τωρα παει για την αθηνα?θα τρελλαθουμε εντελως
ΚΟΛΟΜΑΣΟΝΕ ΔΕΝΔΙΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΕΚΤΟΝΑ
Τα όπλα , τα μπαζούκας και τα τανκς της Χ.Α που έλεγε τα ψάχνει ακόμα;
ΠΙΑ ΟΔΥΝΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΜΑΣΟΝΕ;ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΔΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ;ΕΣΥ ΕΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ;
ΣΤΟ ΛΕΩ ΞΑΝΑ δενδια…ΕΧΩ ΦΕΡΕΤΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΕΙ.ΑΜΗΝ.
Στενοχωρήθηκε ο μασώνος.
μιασμα
SIXAMENE TO AIMA ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ
Δενδια είσαι αλήτης . Σύντομα θα σε τιμωρήσει η Ελληνική κοινωνία . Θα περάσεις τα χρόνια σου σε μια άλλη χώρα η κλεισμένος σπίτι . Οπου σε βρίσκουν θα σε φτυνουν. ΑΛΗΤΗ αφαιρεσες την αστυνομική προστασία από όλη την Χ.Α .
Κάτι ήξερες…….
αυτός ο φαλακροκόρακας ξεπερνάει σε «μεγαλείο» ακόμα και τη τη φάτσα του δαραβιγκάκου…
ουστ κοπρίτη αυγουλοκέφαλε είσαι ένας άχρηστος, τον χοντρό ρε βλάκα ακόμα να τον συλλάβεις ????????? έφερε την χώρα σε κατάσταση συναργεμού με της κωλοδηλώσεις του ???????? παραιτήσου μήπως και σε λυπηθεί ο κόσμος !!!!!!!!
Παραιτήσου νούμερο μήπως και σώσεις λίγα ποσοστά!!!!!!
κ μετά η σειρά των παχύσαρκων…
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ,ΠΑΡ’ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΤΟΥ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ»,Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.
πιστευο πως ειναι καθαρη προβοκατσια ,ολοι φανταζομαστε το λογο ……..και τον θιτη
δενδια παραιτησου τωρα
Μηπως πρεπει να ηρεμησουμε και να δουμε τα πραγματα με αλλο ματι ο εμφυλιος ειναι οτι χειροτερο
Ήρθε η ώρα του Τσιριζα για εγκληματική οργάνωση…
Τι ….πανάκι που είσαι…. όταν σκοτώθηκε ο Φύσσας δεν μιλούσες για εκκαθάριση λογαριασμών ….πανάκι μου εσύ.
Και δεν έχεις καμμία οδύνη. Ούτε για τον Φύσσα ούτε για κανέναν. Οδύνη θα έχεις όταν θα πάτε στην Ψυττάλεια συμμορίτες.
Ο μόνος λογαριασμός που πρέπει να καθαρίσει είναι ο δικός σου, βρωμόπανο.
Πού έχει πάει το πασοκ; στο 0%; εσείς θα πάτε πιο κάτω ψοφίμια.
Μόνο και μόνο μ’ αυτή τη δήλωση ο πλέον άχρηστος υπουργός που γνώρισε ποτέ το Ελλαδιστάν θα πρέπει να πάει στα τσακίδια.
Να’χουμε να ασχολούμαστε για να περάσουν και τα νέα μέτρα στο ντούκου…Μπάχαλο…
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΘΑ ΥΠΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ
… ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ
Ο …ΦΑΛΑΚΡΟΚΟΡΑΚΑΣ
Απ ότι φαίνεται θέριεψαν πάλι τα ποσοστα της Χρυσής Αυγής και γι αυτό άρχισαν τις δολοφονίες για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο της.
ούτε για φτύσιμο δεν είσαι, ξεφτύλα φαλακροκόρακα
Σε λίγο θα μας πείτε ότι η δολοφονία έγινε απο παιδάκια που παίζανε μακρυά γαϊδάρα και τσακωθήκανε για το ποιός θα στηθεί και το ποιός θα πηδάει πάνω στον άλλο…!!!!!
συνεχίζεται η κλιμάκωση των πρακτορικών τρομοκρατικών ενεργειών, μέχρι να αρχίσει πάλι η αλληλοσφαγή των ελλαδιτών με τους ισλαμο-αριστερούς και να γίνουμε ιράκ, αφγανιστάν, κοσυφοπέδιο, τυνησία, αίγυπτος, λιβύη, συρία κλπ….
Οι εισαγόμενοι ελεύθεροι σκοπευτές του πολυπορνείου 1973 ανέλαβαν πάλι δράση με τυφλά κλιμακωτά κτυπήματα…
Ξεφτυλες…. ακομη στην θεση σου σε εχουν ρε πανιβλακα? ποιο ξεκαθαρισμα? δε θα συλλαβεις τωρα το αλλο «ακρο» με τα ιδια καραγκιοζιλικια που ειχατε κανει στην ΓΑΔΑ με τους χρυσαυγιτες?? συνομιλιες δεν εχετε αυτη την φορα? μαρτυρες δεν θα κανουν ουρα εξω απ τον εισαγγελεα? τιποτα ρε μ@λ@κες? Βαλατε σε πληρη εφαρμογη το σχεδιο εξοντωσης κομματων και Ελληνων για να μεινετε μονοι σας δικτατορες???
Σείς έχετε το καρπούζι, σείς και το μαχαίρι. Θα το κόψετε και θα μας το σερβίρετε όπως βολεύει εσάς. Ο κόσμος όμως ξέρει ότι σείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του ΦΥΣΣΑ και απόψε των δυο παληκαριών. Η θεία δίκη αργεί, αλλά έρχεται και όταν έρθει να είστε σίγουροι ότι θα πέσει στα κεφάλια σας σαν καταπέλτης. Κουράγιο στους γονείς των παληκαριών. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ……..ΣΑΜΑΡΑ , ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ !
ΠΟΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΣΜΩΝ ΡΕ ΑΛΗΤΗ;;;;; ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!
Δεν πας να γαμηθείς ρε Δένδια εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός αυτού του εγκλήματος όπως πολλών άλλων. βλέπε τα εγκλήματα των αλλοδαπών
+1
Χιο βαλε παλι τα + και –
ΑΛΗΤΗ!!ΕΙΣΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΘΥΜΑΤΑ,ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΧΑΥΓΙΤΕΣ!!ΑΛΗΤΗ!!ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!
+1
ούτε για φτύσιμο δεν είσαι ,ξεφτύλα