«Ντροπή!!! Κλέφτη και λαμόγιο», φώναζαν οι δημοσιογράφοι ! Κι όποιος έχει τη μύγα συνήθης μυγιάζεται…. και ο λαός λέει και το άλλο…. «Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρίζει στον αφέντη» συνεπώς λοιπόν ο χλευασμός σε άνεργους δημοσιογράφους…. ήταν εντελώς λάθος !
Ο πρώην υπουργός υπέστη άγριες δοκιμασίες εξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ χθες, μαζί και η σύζυγός του Μάρα Ζαχαρέα, η οποία τον συνόδευε.
Τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΕΣΗΕΑ… γιορτάστηκαν καταλλήλως χθες το μεσημέρι με πρωτόγνωρα επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία με τα ΜΑΤ να απωθούν βίαια δημοσιογράφους.
Δεκάδες δημοσιογράφοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο που έγινε η εκδήλωση, αλλά και γιατί τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Την έκθεση για εγκαινίαζε ο Κάρολος Παπούλιας αλλά δεν παραβρέθηκε τελικά λόγω ίωσης.
Το «ου» του Ρουσόπουλου
Φωτιά έβαλε το παρατεταμένο…. οοοουουουουο του Ρουσόπουλου. Ήταν που ήταν τεταμένο το κλίμα…. έγινε χειρότερο. Την κατάσταση «πυροδότησε» με μια αψυχολόγητη κίνησή του ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεως Καραμανλή, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, αφού κατά την εξοδό του στο άκουσμα της λέξης «ντροπή», ο κ. Ρουσόπουλος, γιούχαρε τους συγκεντρωμένους, άνεργους δημοσιογράφους, με ένα παρατεταμένο «ου»!
Και ύστερα ξεκίνησαν τα έντονα….. βρισίδια από τους αγανακτισμένους και απελπισμένους άνεργους δημοσιογράφους. Τον στόλιζαν καταλλήλως όπως άρμοζε και στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα: «λαμόγιο», «γελοίε», «ξεφτιλισμένε» και άλλα.Τότε, με τη συνοδεία της συζύγου του, Μάρα Ζαχαρέα, και τον άντρα της προσωπικής του φρουράς απομακρύνθηκε με γοργό βήμα από την είσοδο του κτιρίου και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του!
Από τη μια όταν έχει αγανακτήσει , όταν έχει χάσει τη δουλειά σου και δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα ούτε με τα βασικά έξοδα…. όταν αντιμετωπίζεις ένα σωρό οικονομικά προβλήματα…. ένα «ου» είναι αρκετό για να σε εξοργίσει. Και από ποιόν μάλιστα; Πρώην συνάδελφο και δημοσιογράφο που δίδασκε την ηθική και την αντικειμενικότητα όταν ασκούσε το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Πόσο πιο τραγικός μπορεί να γίνει ένας πρώην υπουργός, πρώην δημοσιογράφος με σύζυγος μέσα στα κανάλια που γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο;
Επίθεση σε Μπακογιάννη, Βούλτεψη, Πρωτόπαπα
Η χθεσινή εκδήλωση πάνως ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή καθώς εκτός από το συμβάν με τον Ρουσόπουλο επίθεση δέχθηκαν η Ντόρα Μπακογιάννη και άλλα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έξω από τα γραφεία της Ενωσης από συγκεντρωμένους συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Συγκεκριμένα την ώρα που η βουλευτής της ΝΔ έβγαινε από το κτίριο συγκεντρωμένοι άρχισαν να τη βρίζουν στολίζοντάς την με σωρεία κοσμητικών επιθέτων του τύπου «ουστ μωρή κ@@@@@α, «στα τσακίδια» και άλλα πολλά.
Φραστική επίθεση δέχθηκαν και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, αλλά και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαππας.
εχουν θρασος και μιλανε οι δουλικοι αυλοκόλακες δημοσιοκαφροι σαν τα τζουκ μποξ είναι τους ταιζεις ευρο και παιζουν ότι μουσικη θελεις μια ζωη μακαρονάδες ητανε τα λαμογια τωρα που τελειωσε το παρτυ χαλαστικαν και διαμαρτυρονται
Η ΜΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΑ Η ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ Η ΖΑΧΑΡΕΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΤΗΡΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ Η ΘΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ? ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΧΑΡΑ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΣΕΝΑ ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.
Αφρική…