Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΡΙΧΝΕΙ “ΡΟΥΚΕΤΕΣ”: “ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Χ.Α ΘΑ ΓΙΝΩ ΟΤΑΝ…”-ΤΑ “ΓΑΛΛΙΚΑ” ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΟΧΙ” ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ”, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ.ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ

Κοινοποίηση:
makeleio-kasidiaris

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αποδείχτηκε η συνέντευξη στο Ζωντανό διαδικτυακό ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης, του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιου βουλευτή του κόμματος στην Περιφέρεια Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη. Ο κ.Κασιδιάρης έθιξε θέματα που για πρώτη φορά βγήκαν στην επιφάνεια, όπως:

-Γιατί ο γ.γ της παράταξης αποδέχτηκε την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας Φύσσα.

-Γιατί η «Χρυσή Αυγή» έδωσε «γραμμή» στους οπαδούς της να ψηφίσουν «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα, απόφαση που σχολιάστηκε και από κάποιους κατακρίθηκε.

-Εκτενείς αναφορές για το οικονομικό πρόγραμμα της Χ.Α(υπήρξαν πολλά ερωτήματα του κόσμου στα οποία ο κ.Κασιδιάρης απάντησε αναλυτικά)

-Για τη συνάντηση στο Κοινοβούλιο του ίδιου με τον Αντώνη Σαμαρά και τα «γαλλικά που του είπα και δεν μου απάντησε σε τίποτα»

-Για τη δραχμή, τη Ρωσία, την έξοδο από την Ε.Ε αλλά και το αύριο της χώρας

-Για την προοπτική η «Χρυσή Αυγή να κυβερνήσει την Ελλάδα»

-Απάντησε στην ερώτηση του κόσμου για το «εάν σκέφτεται την αρχηγία της παράταξης»

-Επεξήγησε πότε θα γίνει συνέδριο του κινήματος και τι θα γίνει εκεί.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΘΑΜΩΝΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΕΤΣΙ – ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ- ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΡΑ ΑΚΥΡΟ.

    1. ασε μας ρε χρυσο αυγο,,,,,,….τραβα κανε καμια ομελετα…..

  2. Μαρι σε λενε αλκηστη και εισαι στο ρουφηγμα του πεουs αριστη…η μεγαλοκοπελα εισαι του ερωτυλου οφσοροδοξου;;;;καυμενο κ@υλωμενο φαινεσαι στειλτου ενα τζι μειλ να σου στειλει ΤΑ ΑΡΧΙ…ΔΙΑ ΤΟΥ σε φωτοτυπια στην σχολη School klanon mpoyrdes of kylotes καυμενο κοριτσι..

  3. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
    18/09/2015 ΝΕΤ”Νοτια Ελληνικη Τηλεοραση”
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΧΗΝΕΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΔΟΓΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥΣ…ΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ Π@ΥΤΑΝΑΚΙΑ
    ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΤΗΛΕ ΜΠΟΥΡΔΟ ΠΟΡΔΟ ΜΠΟΥΡΔΟ ΚΛΑΝΟ ΠΡΩΚΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΟΛΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΟΙ ΒΡΩΜΟΚΥΛΟΤΕΣ ΚΩΛΩΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΙΔΟΥΡΟΣΑΝΟΠΩΛΗ!!!!!!!!!
    α)ο τοτοs η κλαψωμ…ουνα βροχοπουλου η λεκανοχυστρα
    β)η γερικη βρωμικη κωλ..οτρυπιδα που πουλησε τιs εφημεριδεs που εκανε στον κλεφτη απατεωνα ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ
    γ)ο κωλωγλυφτηs το χι χι χι ο ο οsκατοκουραδο που διαφημιζει την εφημεριδα του κω..λου στο κωλωκαναλο του υποδικου με τι κοστοs αραγε;;;;
    δ)το φαρδομασελο χωντροκουραδο καθηγητηs του κω…λου που ειχε κοψει τα ποσοστα του υποψηφιου δημαρχου ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ στο γραφειο του βαψωμαλια λαμογιου απατεωνα βρυωνη μαζι με τον τοτο την ετερη κουραδα τον ακηθ κ@υλοπουλοθ ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΡΩΜΟΠ…ΟΥΣΤΟΙ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

  4. ειναι ομοφυλοφυλος ο Ηλιας, γνωστος στους κυκλους την Μυκονου χρονια τωρα….

  5. Εάν αναλάβει αρχηγός του κόμματος ο Κασιδιάρης,και αποσυρθούν Λαγός,Μίχος,Γερμενης,Παναγιώταρος,δηλαδή ή αφαν γκατε της χρυσής αυγής,καιτην θέση τους πάρουν νέοι αξιόλογοι,σοβαροι,και χωρίς τραμπουκισμους άνθρωποι,ή χρυσή αυγή,θα πάρει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι ελλήνων εθνικιστών ψηφοφόρων Στεφανε…Αυτοί μαζί με τον Παππά και τα Χάιλ Χίτλερ,αποτελούν τα βαρίδια,τα οποία,περιορίζουν την δυναμική της χρυσής αυγής,σε χαμηλά ποσοστά,παρόλο που τα κόμματα που κυβερνούν,έχουν διαλύσει την χώρα…

  6. Το προγραμα της χρυσης λεει οτι οι βουλευτες απο 300 θα γινουν 180,επισης λεει τελος στην χρηματοδοτηση των κομματων επισης λεει οτι θα μειωθουν οι μισθοι των βουλευτων,αρα λοιπον εννοηται οτι θα υπαρχει κοινοβουλιο με κομματα και βουλευτες οποτε εννοηται οτι θα γινονται εκλογες οποτε ερθει η χρυση αυγη στην εξουσια,οποτε μην σας τρομοκρατουν τα υπολειπα κομματα οτι με την χρυση αυγη στην εξουσια δεν θα υπαρχουν εκλογες,οσο περι ναζι δεν ειμαστε στην εποχη του μεσοπολεμου εχουμε 2015 και κοιταζουμε το σημερα και το αυριο που πρεπει να ξαναπαρουμε πισω την εθνικη μας κυριαρχια που την εχουν παραδωσει οι τελευταιες μνημονιακες κυβερνησεις.στην εποχη του μεσοπολεμου μας εφεραν τα μνημονιακα κομματα παραδινωντας την εθνικη μας κυριαρχια και θα τα παρομίαζα με την κατοχικη κυβέρνησει τσολακογλου.οσοι θελουν πισω την εθνικη κυριαρχια ψηφιζουν χρυση αυγη,οσοι θελουν κατοχικη κυβερνηση ψηφιζουν συριζα νεα δημοκρατια πασοκ ποταμι κτλ

  7. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ..ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΚΕΛEΙΟ ,ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ ..(https://www.makeleio.gr/?p=84378)ΚΑΙ ΣΤΟ GOOGLE …”Ο Μιχαλολιάκος προσέρχεται στην κηδεία του δικτάτορα Παπαδόπουλου” ) …Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ . ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ – ΑΠΛΑ ΜΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΜΙΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ – ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ..ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ..ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ …ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΜΗΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΤΕ ΜΥΑΛΑ ΟΛΟΙ *(ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΩΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ…ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΔΟΕ – ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΡΩΤΗΣΕΣ )

  8. Οι Αλβανοί ακόμα πάνε τα λεφτά τους στην Αλβανία αφορολόγητα…Τον τρόπο σίγουρα θα τον έχετε ακούσει….πληρώνετε ο οδηγός τους ΚΤΕΛ κ δίνει τα χρήματα στους δικούς τους…Δεν τα βάζουν στις τράπεζες εκτός από λίγες εξαιρέσεις…

  9. ΧΘΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ και το 25% θα είναι η βάση του κόμματος

  10. Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.ΕΥΓΕ ΗΛΙΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΧΩΡΙΣ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

  11. ΗΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!

  12. Ο Μιχαλολιάκος απογείωσε την ΝΔ 32,7%-ΣΥΡΙΖΑ 27,3%

  13. Ο ΗΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…..

  14. μηχαλολιακο πρεπει να καταλαβεις απο μονο σου οτι πρεπει να δωσεις τα ηνια στον ηλια.

  15. ΗΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΑ!!!!ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ!!!ΗΛΙΑ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΗΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΠΡΩΤΗ!!!

  16. Στην ουσια ο κασιδιαρης ειναι η δυναμη της χρυσης αυγης πολυ δραστηριος εξυπνος και δυναμικος θυμιζω περησι στις ευροεκλογες που ειχε βαλει ο ζαβος vs σαμαρας ολη σχεδον την χρυση αυγη φυλακη ο ηλιας ειχε ανεβασει τα ποσοστα της στο 9,5% η χρυση αυγη ειναι το μελλον της ελλαδας μας !

  17. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΜΠΟ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΔΙΚΑΙΑ Κ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΕΙΧΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Κ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΥ ΤΑΧΙΡ ΠΑΠΟΥΛΙΑ [[ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ]] Κ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΤΣΙ Ο ΤΑΧΙΡ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΙΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΙΜΑΜΕ Κ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

  18. ο ηλιας ειναι το μελλον…δυστυχως στην ελλαδα η γεροντοκρατια δεν επιτρεπει πολλα στους νεους..οχι οτι ο μιχαλολιακος ειναι γερος προς θεου αλλα απο τοτε που αποφυλακιστηκε, δειχνει σαν διστακτικος , σαν αφηρημενος, ισως ναναι κι η ιδεα μου..θα στηριξουμε ολοι στις εκλογες φυσικα χα για την τριτη θεση και διψηφιο νουμερο αν γινεται αλλα απο την δευτερα πρεπει να δρομολογηθουν εξελιξεις καθε ειδους..το κομμα χρειαζεται φρεσκαδα και καποιον με νιατα και χωρις βαριδια

  19. μετα τη χτεσινη πατατα Μιχαλολιακου καλυτερα να αναλαβει ο Κασιδιαρης τα ηνια γιατι εχει πολυ δυναμη και ειναι νεος. δεν εχω τιποτα με το Μιχαλολιακο αλλα ΟΛΟ το συστημα περιμενει ενα “κιχ” να κανει και να τον κατασπαραξει κανονικα.

  20. Εάν δεν αναλάβει την αρχηγία ο Ηλίας και με κάποιες βασικές αλλαγές και στο ύφος του, προκοπή δεν υπάρχει. Ο Μιχαλολιάκος μόνο κακό κάνει στην παράταξη των εθνικιστών. Δεν τραβάει ούτε εμφανισιακά, ούτε η φωνή του, ούτε τίποτα. Πρέπει να περάσει μπροστά και εδώ η νέα γενιά. Το παράδειγμα του Σύριζα με τον Τσίπρα είναι χαρακτηριστικό. Βέβαια και ο Κασιδιάρης θέλει πολλή δουλειά γιατί του λείπει αρκετά ο πολιτικός λόγος αλλά το ισοφαρίζει επειδή έχει ηγετική φυσιογνωμία κάτι που λείπει από τον Μιχαλολιάκο.

  21. Δεν ξέρω ποιά θα είναι η τύχη της Χρυσής Αυγής γιατί το σύστημα
    είναι τόσο δυνατό που θα βρει τρόπους να την εξαφνίσει νόμιμα ή
    παράνομα.

    Ο Κασιδιάρης όμως όπως και να έχει θα αφήσει το στίγμα του στην πολιτική
    σκηνή και πιστεύω όχι με τον τρόπο που το άφησαν αυτοί που μας κυβέρνησαν
    40 χρόνια.

  22. Κάθε φράση του Λιάκου και μία ανοησία. Θα κλείσει λέει τους λαθρομετανάστες στον Θεσσαλικό κάμπο… Ψηφίστε τους, αμοιβάδες

    1. να ψηφισουμε τη κυρα τασια να μας ανεβασει τη λιμπιντο

      1. Το ζάχαρο μας ανεβαζει αυτη και τα τριγλυκεριδια …..

  23. Ειναι πραγματι, χαρα να βλεπεις εναν νεαρο Ελληνα, με παθος και ειλικρινια να παιρνει θεση σε ολα τα ζητηματα. Σπουδαιο και προς τιμη του, που ο Ηλιας εχει αυτην την αμεση προσβαση προς το κοινο.

    Του ευχομαι, να πετυχει τους στοχους, να τον χαιρονται οι δικοι του.

    Χρυση Αυγη, χωρις επιστροφη (δαγκωτο)!!

Comments are closed.