ΠΛΗΡΩΣΕ δολοφόνο να σκοτώσει τον ΑΔΕΡΦΟ της, επειδή της ήταν ΒΑΡΟΣ! (φωτο)

Κοινοποίηση:
PAY-Hitman (1)

Δεν έχει λόγια κανείς να χαρακτηρίζει αυτό τον μεταμορφωμένο διάολο σε σώμα γυναίκας. ΑΝ είναι δυνατόν… πλήρωσε για να σκοτώσουν τον αδερφό της γιατί της ήταν βάρος!

Αυτά όλα συνέβησαν στην Ρωσία. Δύο αδέρφια λόγω οικονομικών δυσχερειών είχαν μετακομίσει από το μέρος που ζούσαν με τους γονείς τους.  σε μια μεγαλύτερη πόλη στην κεντρική ρωσική πόλη Σουργκού με σκοπό να βρουν να εργαστούν και να στέλνουν χρήματα και στους γονείς τους για να τα βγάζουν πέρα αφού η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Η 32άχρονη “αδερφοκτόνος” το όνομά της Λαρικα Καζάκοβα εργαζόταν σε διάφορες θέσεις όπως σερβιτόρα και καθαρίστρια. Τα αδέρφια τσακώνονταν συχνά λένε πρόσωπα που τους ήξεραν γιατί η αδερφή παραπονιόταν ότι κουράζονταν πολύ ενώ ο Μουκταρ Καζάκοβα 29 ετών ήταν άνεργος και τεμπέλης όπως τον χαρακτήριζε η αδερφή του. Έτσι βρήκε λύση στο προβλημά της με την δολοφονία του. Έδωσε 1500 λίρες , σε μισθοφόρο δολοφόνο για να καθαρίσει εύκολα και γρήγορα την υπόθεση, τον οποίο έψαξε να βρει απελπισμένα.

PAY-Hitman

Όλο αυτό είχε πέσει στην υπόληψη της αστυνομίας και της την είχαν στημένη για τα καλά. Όταν συναντήθηκε για να πληρώσει τον δολοφόνο….. στην πραγματικότητα ο μυστικός αστυνομικός που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο για να τις δώσει τις αποδεικτικές φωτογραφίες ότι η αποστολή έλαβε τέλος…. την κατέγραφε με κρυφή κάμερα, κάθε ομιλία και κίνησή της. Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες που τη δείχνουν να χαμογελά πλατιά καθώς βλέπει τον “νεκρό” αδερφό της στις φωτογραφίες που της έφερε ο … πληρωμένο δολοφόνος.

PAY-Hitman (2)

Σύμφωνα με τα ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες από την εκτέλεση του νεαρού… αφού ο πληρωμένος δολοφόνος ήταν αστυνομικός που την παρακολουθούσε! Η παρ’ ολίγο  αδελφοκτόνος έχει συλληφθεί και αναμένεται η δίκη της.

PAY-Hitman (3)

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: