ΠΝΙΓΜΕΝΗ από σκουπίδια και ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ η φιλοσοφική σχολή! ΕΚΕΙ όπου σπουδάζουν 20 χιλιάδες φοιτητές (φωτο)

Κοινοποίηση:
filosofiki3

Βρώμα και δυσωδία στην μεγαλύτερη Πανεπιστημιακή σχολή της Αθήνας! 

Το μεγαλύτερο πανεπιστημιακό κτίριο της Αττικής που φιλοξενεί περισσότερους από 20.000 φοιτητές, πανεπιστημιακούς και διοικητικό προσωπικό, η Φιλοσοφική Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει μετατραπεί σε μια πραγματική χωματερή, όπως διαβάσαμε σε σχετικό άρθρο απογευματινής εφημερίδας.

filosofiki-570

Πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια σχηματίζουν «βουνό» στις αίθουσες και τα αμφιθέατρα είναι παρατημένα. Η κατάσταση είναι χειρότερη από ποτέ και στους χώρους υγιεινής. Παντού υπάρχουν κατσαρίδες, σκουπίδια και έντονη δυσοσμία.

filosofiki1

«Θα πρέπει το Πανεπιστήμιο Αθηνών να προχωρήσει σε απ’ ευθείας προσλήψεις εργαζομένων για ειδικότητες που χρειάζεται, με πλήρη εργασιακά δικαιώματα», ανέφερε ο Νίκος Σμυρνιούδης, πρόεδρος του ιστορικού-Αρχαιολογικού Αθηνών και μέλος του ΜΑΣ (παράταξη της ΚΝΕ) που χθες πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου για το θέμα.

Παρότι το θέμα έχει απασχολήσει τη Σύγκλητο, αλλά και το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο ζήτησε από τον πρώην πρύτανη Θεοδόσιο Πελεγρίνη να ενημερώσει σχετικώς την πανεπιστημιακή κοινότητα, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί μόνιμη λύση όπως ανέφερε και σχετικό άρθρο στο koolnews.gr, . Αποτέλεσμα είναι σε κάποια τμήματα οι καθηγητές να δίνουν 10 ευρώ για να πληρώσουν καθαρίστρια, σε κάποια να αμείβονται κάποιοι ακόμη και με 2 ευρώ την ώρα, όπως κατήγγειλαν χθες φοιτητές της Φιλοσοφικής και σε άλλα να επιστρατεύονται φοιτητικές παρατάξεις για να συμμαζέψουν τον χώρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΤΩΝ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ

Comments are closed.