ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΛΙΚΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

Κοινοποίηση:
kammenos4

Λυπούμαστε πολύ αλλά το ΜΑΚΕΛΕΙΟ διατηρεί κάθετα αντίθετες απόψεις με αυτές που εξέφρασε-προφανώς σε συννενόηση με τον κ.Τσίπρα-ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μέσα στο δρόμο και μπροστά από τους τσολιάδες και τις …Αμαλίες. Εν μέση οδώ. Στο πεζοδρόμιο ο αρχηγός των Στρατιωτικών, μοίρασε το Αιγαίο και αποδέχτηκε το προδοτικό «ανήκομεν εις τη Δύσιν» του γερο-Καραμανλή και του Αβέρωφ. Στα πρακτόρια της CIA και στους σφάχτες του Τελ -α-Βίβ.

Εκτιμούμε τον πατριώτη Πάνο Καμμένο(περισσότερο από όλους στην συγκυβέρνηση)και τον σεβόμαστε για τους αγώνες που έχει δώσει με την διαπλοκή.

Όμως όσα είπε μας βρίσκουν κατηγορηματικά αντίθετους. Για πολλούς λόγους.

Διαβάστε τι γράφουν και ΜΜΕ της ομογένειας:

‘Ετοιμος να… »εκχωρήσει» και μέρος του εναέριου χώρου της Ελλάδας στο… Ισραήλ

Καμμένος και πάσης Ελλάδας: Με »αέρια» (π.χ. φυσικά αέρια, όπως υποθαλάσσια ή »πορδές») κάνουμε πολιτική

Ομιλούν στην Ελλάδα γιά »πλούσια κοτάσματα» φυσικού αέριου και πετρέλαιου. Ομιλούσε και η Κύπρος γιά »πλούσια κοιτάσματα» στην ΑΟΖ της, αλλά οι έρευνες απόδειξαν το αντίθετο. Ο επικεφαλής του υπουργείου »μίζας» γνωστού και ως ‘Αμυνας, μίλησε σε εκδήλωση-συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας στη Νέα Υόρκη (28 Μαρτίου ’15) γιά επιθυμιτή »συνεκμετάλλευση με τις ΗΠΑ των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου». Υπάρχουν κοιτάσματα; Και αν ναι, πόσο… ασήμαντα είναι γιά τις ΗΠΑ, που έλυσαν το ενεργειακό τους χάρη στην… Αλάσκα και δεν έχουν καμία διάθεση να εμπλακούν στις διενέξεις Ελλάδας (που ούτε ΑΟΖ τολμά να ανακηρύξει) και Κύπρου με την Τουρκία; Σε ότι αφορά το Ισραήλ, ο υπουργός αναρωτήθηκε: »Γιατί να μην δώσουμε εναέριο χώρο, αυτό που χρειάζεται το Ισραήλ από την Ελλάδα. Από το Ισραήλ στην Κύπρο και μέχρι την Κρήτη;».

Σημ.: Θα ήταν χρήσιμο γιά την Ελλάδα, αν έγραφαν τις δημόσιες δηλώσεις του υπουργού ‘Αμυνας και αυτός να τις έκανε μετά διαβάζοντας το γραπτό κείμενο, ιδιαίτερα όταν ευρίσκεται εκτός Ελλάδας. Επειδή, όταν μιλά, πολλές φορές δεν σκέπτεται τι λέει και απλά…»ψεκάζει» ως »ρωποπερπερήθρας».

 

Κρίμα. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. Κρατήστε λίγο και τα προσχήματα. Τους ανεξάρτητους Έλληνες πατριώτες τους ρωτήσατε;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. …i prudhusia eini stu ima tu vrumoilina…prudhusate tin asia tin mikra, tun punto, tin tsipru, tin mother russia, tin tsyria tin aigyfto kai tin nutia alvania…kirus na snicharite ki tu ege mi olous…zua tou kou…

  2. Και τι ακριβώς θέλατε να κάνει? Να τους πει θα σας σκοτώσουμε όλους εδω στην Αμερική και θα πουλήσουμε τα πετρέλαια στη Ρωσία? Πίστευετε η Δύση θα επιτρέψει κάτι τέτοιο? Να σας υπενθυμίσω οτι εκεί ανήκουμε και εμείς! Σταματήστε να πολώνετε την κατάσταση επιτέλους αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν θα γίνει πόλεμος! Επίσης το 80/20 είναι πολύ καλό αν σκεφτεί κανείς οτι δικές μας εταιρίες δεν έχουμε για κάτι τέτοιο.

  3. ενταξη δεν εχουμε τα μηχανηματα και τα μεσα να τα βγαλουμε,αλλα οχι να ειναι 70-30 υπερ των αμερικανων!ειναι σαν να εχεις ενα χωραφι με ελιες και ο αλλος βαζει την εργασια με τα εργαλεια του και το λαδι μοιραζεται 50-50!απλα πραγματα!

  4. Καλά τα έλεγε εδώ και καιρό ο Καζάκης ότι ο Πανούλης ανήκει στον Αμερικανικό παράγοντα, όπως και ο μισός ΣΥΡΙΖΑ, ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΔΕΣ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΙ, ΣΤΑΘΑΚΗΔΕΣ και λοιποί.
    Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά δικαιώνετα!

  5. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ? ΚΟΙΤΑ ΚΑΜΕΝΕ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΗ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΗ ΕΔΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ? ΡΕ ΤΡΕΛΟΙ ΕΙΣΤΕ Η ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΙΚΑΝΕ

  6. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΚΑΜΜΕΝΗ ΤΕΦΡΑ ΚΑΤΑΚΑΥΜΜΕΝΗ ΑΡΑΧΩΒΑ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Κ ΚΑΜΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ

  7. ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΑΜΜΕΝΟΣ

    Διάβασα μερικά από τα σχόλια τα οποία ακολούθησαν τις δηλώσεις του Καμμένου (όπως θα προσέξατε, δεν προέταξα τη λέξη κύριο, ακριβώς για να δείξω ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον συγκεκριμένο), περί συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων του Αιγαίου με τους Αμερικανούς. Σχεδόν όλοι οι Ελληναράδες που σχολίασαν, τον χαρακτηρίζουν «προδότη» ή κάπως έτσι, γιατί «τόλμησε» να μοιράσει τα «Ελληνικότατα» κοιτάσματα με τους Αμερικανούς.
    Και βέβαια, τα κοιτάσματα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι Ελληνικά. Αλλά, αφού είναι έτσι, άς τα εκμεταλλευθούμε μόνοι μας, να έχουμε το κέρδος όλο εμείς. Αλήθεια, υπάρχει έστω ένας Έλληνας που να πιστεύει ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Τόσο για οικονομικούς όσο και τεχνικούς αλλά και άλλους, ευνόητους, λόγους; Εμπρός λοιπόν, άς το κάνουμε. Μα θα υποθηκεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας θα πεί κάποιος. Για να έχουν μέλλον όμως τα παιδιά μας, πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να εξασφαλίσουμε εμείς το παρόν τους. Και να αφήσουν κατά μέρος αυτά τα κόλπα οι βολεμένοι, οι οποίοι εκ του ασφαλούς πετάνε διάφορες «κοτσάνες», προκειμένου αφ’ ενός μεν να επιδείξουν τα ψευτοπατριωτικά τους αισθήματα, αφ’ ετέρου δε για να μη διακινδυνεύσουν, ενδεχομένως, τυχόν συμφέροντα.
    Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, για να εκμεταλλευθούμε τα τυχόν κοιτάσματα, είναι αυτονόητο ότι θα συμπράξουμε με μεγάλες εταιρίες, οι οποίες έχουν και την οικονομική δυνατότητα, και τα μέσα, αλλά και την τεχνογνωσία για να το κάνουν. Θα μου πείτε «γιατί με τους Αμερικανούς»; Θα σας ρωτήσω: «Γιατί όχι με τους Αμερικανούς»; Θα μπορούσαμε κάλλιστα να συνεταιρισθούμε με τους Νορβηγούς ή άλλους. Σε περίπτωση όμως «περιπλοκών», θα εξασφάλιζαν οι Νορβηγοί τα κοιτάσματα, τις εγκαταστάσεις, την Ελληνικότητα του χώρου κ.λ.π., για να μη επεκταθούμε περισσότερο σ’ αυτό το θέμα; Μα οι Αμερικανοί θα το κάνουν; Για σκεφθείτε, εάν αυτό τεθεί σαν βασικός, αδιαπραγμάτευτος και δεσμευτικός όρος, με ρήτρα κατάπτωσης της συμφωνίας, θα το κάνουν; Άς μη επεκταθούμε σε λεπτομέρειες, αυτές είναι θέμα των διαπραγματευτών μας.
    Άς μη βιαζόμαστε λοιπόν να κρίνουμε και να κατακρίνουμε μία πρόταση, η οποία , κατ’ αρχήν, κινείται προς τα εθνικά συμφέροντα. Μένει βέβαια να διευκρινισθεί, ποιος θα πάρει το 70%, και ποιος το 30%. Κατά τα άλλα, οψόμεθα.

    1. Θα εξασφάλιζαν οι Αμερικάνοι την Ελληνικότητα τού χώρου!!!
      Ακριβώς,όπως εξασφαλίσανε μαζί με τα φιλαράκια τους τους Άγγλους την Κύπρο.

      1. Αγαπητέ Μ.Μ., έθεσα κάποιες προϋποθέσεις. Δηλαδή, να τεθεί αυτό σαν βασικός, αδιαπραγμάτευτος και δεσμευτικός όρος, με ρήτρα κατάπτωσης της συμφωνίας. Και είναι τοις πάσι γνωστό με πιό τρόπο οι Αμερικανοί υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους, όταν αυτά απειλούνται,
        και πόσο υπολογίζουν τους λαούς μπροστά σ’ αυτά(Αμερικανικό τρόπο ζωής το ονομάζουν).

      2. Αγαπητέ Μ.Μ., έθεσα κάποιες προϋποθέσεις. Δηλαδή, να τεθεί αυτό σαν βασικός, αδιαπραγμάτευτος και δεσμευτικός όρος, με ρήτρα κατάπτωσης της συμφωνίας. Και είναι τοις πάσι γνωστό με πιό τρόπο οι Αμερικανοί υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους, όταν αυτά απειλούνται, και πόσο υπολογίζουν τους λαούς μπροστά σ’ αυτά(Αμερικανικό τρόπο ζωής το ονομάζουν).

  8. αυτοι οι πουστηδες οι κουκουεδες φταινε .δεν επρεπε να συνεργαστει ο συριζα με την ανελ .τολεγα μην ψηφιζετε το ρεμαλοδεξιο καμμενο το παιζει και πατριωτης ο μερσεντακιας ,με προστασια των αμερικανοευρωπαιων νταβατζηδων αφου δεν τα παιρνει στο κρανιο ο ερντογαν (αλλος αναπηρος) να καταλαβει το μισο αιγαιο να δειτε τι χοροπηδους καλαματιανους η μερκελ μεχρι το ταβανι .οπατις

    1. Δεν καταλλαβες κατι κομμουνι.Σημερα Αμερικλανοκομμουνια εισται ολοι.Ολα τ’αριστερα και τα κεντρωαριστερα τα «παινουν» απο τα ιδρυματα Σορος.

  9. ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ?

    1. PESTA RE FILE OLA TA ZWA NA POYME EDW PERA TO PAIZOUN PATRIWTES K PANE NA MAS KSEPOYLISOUN STI RWSIA. XRYSH AVGH TA PAIRNEI KANONIKA APO TON PUTIN KAI TO PAIZOUNE KAI ELLHNES. MIA ZWH XITES TAGMATASFALITES KAI PRODOTES

  10. …κατι δεν καταλαβατε σωστα,καπου εχετε μπερδευτει…70-30 ειναι σιγουρα υπερ της Ελλαδας…δεν θα παρουν μονο οι ΗΠΑ κοιτασματα εχουμε πολλα και χωρανε ολες οι μεγαλες εταιρειες…υπαρχει μια συνεντευξη του sirΜαρκεζινη προ τριετιας που μιλαει για αυτο το μοντελο…καποια κοιτασματα οι Ρωσοι,καποια οι ΗΠΑ,οι Γαλλοι…η Κυπρος ηδη προσπαθει σε αυτη την κατευθυνση.

  11. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2015……ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…..

  12. Άλλος ένας ιδιοκτήτης της πατρίδας μας που δεν ενδιαφέρεται γιά την περιουσία του,(που φυσικά ανήκει σε εμάς).
    Σύντομα, θα καταλάβει κι ο τελευταίος γραικύλος-νεοέλληνας ότι η σωτηρία του κρύβεται σε 2 λεξούλες που το σύστημα έχει δαιμονοποιήσει κι αυτές είναι: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

  13. Ρε Χίε γάτα της δημοσιογραφίας , τι λέει ρε εδώ ο φίλος σου πατριώτης ;

  14. Στεφανε εχουμε χρεος να σκεφτόμαστε σωστα χωρις να υποστηριζουμε ειτε κοματα ειτε την εννοια του αδυνατου.
    Αυτή τη στιγμη με τα υπαρχον δεδομενα είναι καλη η προταση ασχετα ανα γινει η όχι.
    Για να τα βγαλεισ τα πετρελαια πρεπει σημερα να εχεις εγγυητρια δυναμη.
    Ο Καμενος Θολωσε από τη μια τα ματια των αμερικανων από την άλλη αν επιτευχθει αυτό θα εχει κανει πολύ καλη συμφωνια.

    1. Ναι, θολωσε τους Αμερικανους ο Καμμενος χαχαχα…Τα πιστευετε ρε αυτα που λετε?

  15. Οι Αμερικάνοι έχουν δική τους τη Μέση Ανατολή.

    Σιγά μη σκάσουν για μερικά βαρέλια πετρέλαιο που έχουμε εμείς.
    Έχει πολύ πλάκα τελικά ο Καμένος.Μάλλον ψεκάζουν και στην Αμερική και πρέπει νάφαγε μεγάλη δόση.

  16. Εσυ Στεφ συνεχιζε να λες σε καθε εκπομπή σου οτι είναι Πατριώτης

  17. ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΦΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ. ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ!

  18. ΧΙΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Κ ΠΗΡΕ ΤΡΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΤΟΝ ΕΠΊΒΡΑΒΕΥΕ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ 14 ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΔΗΛ ΤΟΥΡΚΕΨΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ 4 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΡΗΤΕΣ

  19. 14 ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Κ ΒΙΑΝΝΟΥ κ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΩΝ κ ΝΙΚΗΤΑΣ ΙΕΡΑΠYΤΝΗΣ Κ ΣΗΤΕΙΑΣ κ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ Κ ΣΕΛΙΝΟΥκ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ 4 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 9 ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥΡΚΕΨΑΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ 3Ο% ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ??? ΚΩΟΥ Κ ΝΙΣΥΡΟΥ ΜΙΛΗΤΟΥ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΥΜΗΣ Ν ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΠΕΤΡΑΣ Κ ΧΕΡΡΟΝΗΣΟΥ ΠΙΣΙΔΙΑΣ Κ ΠΡΟΙΚΟΝΝΗΣΟΥ Κ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Κ ΝΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΨΑΛΜΟΙ Κ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΣΕΙΟΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΣΛΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ Κ ΤΟΥ ΜΠΑΘΟΜΕΤ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΕΡΓΙΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ Κ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ ΘΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΒΟΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ Μ ΑΣΙΑΣ Κ ΤΟΛΜΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΜΑΛ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΦΟΔΟΤΗ ΜΕΤΑΞΑΣΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟ 1924 ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΙΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΑ Κ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Κ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Κ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ Κ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΤΕ???

  20. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι δεν το περιμενες. Ο Καμμενος δεν εμπλεκεται στο σκανδαλο του χρηματηστηριου μαζι με τον Σημίτη κ τους διαφορους παρατρεχάμενους του; Ο Καμμενος κ ο Τσιπρας δεν ειχαν παρε δωσε με την Αμερικάνικη πρεσβία για να μπορεσουν να συγκροτήσουν συγκυβέρνηση που θα εξυπηρετήσει τα αμερικανοισραηλινά κυριως συμφέροντα κ οχι τα γερμάνικα οπως εκαναν οι προηγουμενες κυβερνήσεις; Ο Καμμενος δεν ειναι αυτος που μπορεσε να κανει συγκυβέρνηση με τους ανθελληνες νεοταξικο κομμα του συριζα ενω προηγουμένως βρισκονταν στο επίσης νεοταξίκο κ επομένως ανθελληνικό κομμα της ΝΔ; Τι δεν καταλαβαίνεις;

  21. Ο Καμμενος δεν ειχε πει πριν λιγο καιρο να παρουμε για εθνικο μας νομισμα το …..δολαριο ; Τι περιμενες αλλο ; Οπως πολυ σωστα προσεξες τον ειδαμε και διπλα σε στεμμα !! Τυχαιο αραγε την στιγμη που ο γερμανοδανος πρωην βασιλιας παλι εδω γυρω ειναι ; Δεν ειναι αγνος ο Καμμενος…

  22. Ο Καμμένος δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι δουλεύει για την Ελλάδα , στην πραγματικότητα όμως είναι εκεί για την στερέωση των εβραικών συμφερόντων στην Ελλάδα . Ξ υ π ν ή σ τ ε ……..

  23. Να μην λυπαστε καθολου,εξαλλου κανενας δεν του απαγορευει να …´´ονειρευεται ´´ και να συζηταει για συνεκμεταλευση τη στιγμη που οι προκατοχοι του (ανεπισημα? κατω απτο τραπεζι? θα δουμε)εδωσαν και τον κολο τους στους τουρκους.
    Η ουσια ειναι οτι ολα αυτα τα γελοια τερτιπια των τουρκων (με την διεκδικηση ακομα και με πολεμο ,οπως ειπε ο τουρκας)αμφισβητησης 16 Ελληνικων νησιων ειναι αποτελεσμα των εκχωρησεων και την υποταγης των προηγουμενων δοσιλογων κυβερνησεων κ κυριως του τουρκογλου.Πιστευετε ειλικρινα οτι εφοσον ο Τουρκοφιλος βενιζελος τα εδωσε off the record ολα στους ´´συμπατριωτες ´´ του ,αυτοι θα μασησουν απτις ´´απειλες ´´( και καλα)δηθεν συνεκμεταλευσεις που διατυμπανιζει ο Καμμενος?Τωρα που γλυκαθηκαν δυσκολα θα αφησουν το ….´´γλυκο ´´
    Εξαλλου τους αμερικανους τους εχει γραμμενους στ´ αρχ….δια του ο Ερντογαν και το ξερουν………
    ……εδω θαμαστε

    1. αν μπουν οι αμερικάνοι, ή θα γαμήσουν τους τούρκους, ή θα γαμήσουν εμάς ή και τους δύο
      γαμήσι θα πέσει σίγουρα πάντως

      ρισκάρει ο καμμένος

  24. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΧΙΕ..ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΗ»!

    ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ; ΑΠ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗ ΝΔ ΒΓΗΚΕ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ»!

  25. Ο Καμμένος είναι αμερικανεβραική πρεσβεία . Επίσης εξαιρετικός σόουμαν .
    Κρατάει μια χαρά σε ύπνωση τους πατριώτες ………

  26. πειτε και για το ποτε θα τα παρει απο τους καναλαρχες.γιατι τετοια αρθρα βγαζατε πριν τις εκλογες.

  27. ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.. ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ;; ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟΝΟΥΠΩ… ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20%.. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΔΕ ΞΕΡΩ Κ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.. ΤΗ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗ ΞΕΡΕΤΕ; Ε; ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΔΕ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.. ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ..

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.. Κ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ..

    ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;! ΕΛΕΟΣ..

  28. Εσυ ρε Στεφ κοιτας να ξυπνησεις τον λαο αλλα ολοι οι Ελληναραδες αποψε τους νοιαζει τι θα κανει η Αγελλαδαρα αποψε με την Ουγγαρια

    1. Ποιος θα ξυπνησει τον λαο μωρε? Αφου ο Χιος κοιμαται ο ιδιος! Αν τα εκανε ο Σιγχαμερος Σαμαρας αυτα ο Χιος θα εκανε επανασταση… Αλλα επειδη τα κανουν αυτοι που ψηφισε…

Comments are closed.