YΠΟΘΕΣΗ Μαρινόπουλου: “Να της τα πάρετε ΟΛΑ και να την αφήσετε μόνο με το βρακί τη βλαχάρα, για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι!”

Κοινοποίηση:
marinopoulou

“Πάρτε της ότι έχει και δεν έχει ,και αφήστε τη μόνο με το βρακί τη βλαχάρα,να πληρωθούν οι εργαζόμενοι .”

Aris Stathopoylos

Όταν η Ιωάννα Μαρινόπουλου προκαλούσε…

marinopoulou

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. 12000 απολυμενοι θα πληρώσουν τα τερτιπια της ΜΙΛΦΑΡοΤΕΚΝΑΤΖΟΥΣ στη ΜΥΚΟΝΟ….. ΓΝΩΣΤΆ ΤΑ ΚΟΛΠΆΚΙα με τη πτώχευση, όταν τα ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ είναι ήδη σε ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ….

  2. den einai tyxaio nomizw pou tetoies epeixirhseis bazoun louketo.isws na einai kolpo gia kaapoio logo na tous symferei h ptwxeysh isws kai oxi.pantws ola ta marinopoulos fenotane polu ygeihs epixeirhsh.na den einai kapoio kolpo tote prokeitai gia terastia kakodiaxeirhsh xrhmatwn…thn epoxh pou polloi ellhns peinane aytoi paizei na kanane party me ekotomyria kathe braady

  3. Φανταστείτε να βγει νέα διάδοχος της Ντούβλη!

  4. to 2015 εφτιαξε πολυτελέστατη βιλλα στην Σκιαθο……

  5. Ρε παιδιά αυτή μπορεί να είναι παλιά φώτο. Ακόμα και προ 2010! Από την ώρα που μπήκε το μνημόνιο πήρε την κάτω βόλτα. Αν δηλ είχαν λεφτά οι άνθρωποι δεν μπορείς να τους πεις τι τούρτα θα φάνε. Το ξέρω ότι το σανέλ είναι ένας νεοπλουτισμός και γελοιότητα αλλά αφού τα διέθετε και δεν τα είχε κλέψει μπορούσε να τα κάνει και σανέλ. Γιατί λέτε ότι “προκαλούσε”; Άφηνε απλήρωτους εργαζόμενους δηλαδή για να κάνει την τούρτα σανέλ (χαχα πιο γελοίο δεν υπάρχει!) Αν το έκανε αυτό, ναι προκαλούσε, αλλά αν ήταν εντάξει γιατί το λέτε.
    Εξάλλου τους έχουν πάρει οι τράπεζες τα ακίνητα και τα έχουν πουλήσει σε fund του καταρ κι αυτοί έπρεπε να νοικιάζουν τα ακίνητά τους από το fund με φοβερά ενοίκια.( αυτό που κάνουν τα σκατόπανα του πρωκτοβουλίου που παραχωρούν την δημόσια περιουσία στο ΤΑΙΠΕΔ) Για αυτό fundαραν!

  6. Τωρα που εμεινες ανεργος να βλεπεις ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΕΙΝΙΔΑ Πως σπρωχνει τα παγωτα του ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ Η Ευαγγελατο που ειχε μετοχες στον Μαρινοπουλο γι αυτο κ τον διαφημιζε στο siteτου.ξυπνα βλακακο!!!! ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ

  7. Τίποτα δε θα τους κάνουνε για μαλάκες τους έχεις. Είναι χρόνια στη πιάτσα και τα έχουν βγάλει έξω τα φράγκα ! Σκασίλα τους μεγάλη για την επιχείρηση, αυτοί θα συνεχίσουν να κάνουν ζωάρα, με τον ένα ή τον άλλο τροπο.

Comments are closed.